|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Krađa dijece
3.2.2011 12:47:48   
natalijax
Juče je bilo u novinama,nemogu nać članak,a danas stoji obavjest na trgovini da kradu dijecu ispred škole,crni kombi Vu registracije,mame ih čokoladom ,bombonima i novcem,to sve večinom pred školama,Ajme moje dijete da ide u školu ja bi valjda 24 sata visila pred školom,A tak me strah za nečaku ta priča s kim god stigneuser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Krađa dijece
3.2.2011 13:13:25   
drugasrecica
školskoj djeci već se može objasnit da ignoriraju odrasle koje ne poznaju, a koji ih tako mame s nečim... mene je više strah za malenu djecu

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
3.2.2011 13:19:25   
pincirotvajler
user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 3
3.2.2011 13:22:26   
CallamityJane
Ma gdje to Natalie user posted image
Pa je li vec bio takav slucaj ili sta, kako? ne moze se objaviti nesto takvo iz cistog mira?

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
3.2.2011 13:27:59   
mama1981
ajoj sada si me samo uplašila jer moj sin je krenuo u 1 razred i uvjek me strah da se nešta ne dogodi iako ga pratim u školu no ponekad dolazi i sam domauser posted image

Neposredna veza do poruke: 5
3.2.2011 13:34:52   
Bebys
ma natalija gdje si ti to vidjela..ja sam pretresla cijeli net..nigdje nema nikakve vijesti o tome...nigdje...

Neposredna veza do poruke: 6
3.2.2011 13:45:41   
natalijax
kod nas,na području belišća i valpova,možete bit mirne vi dalje

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
3.2.2011 13:47:59   
Bebys
o boze pa jel bilo kakav slucaj vec...ajme meni

Neposredna veza do poruke: 8
3.2.2011 13:56:20   
natalijax
a nisu ukrali dijete al ih mame,al ljetos je bilo kod nas dijete se igralo na ulici i odvela ga jedna romkinja več dobri par kilometara od kuče i dok su stigli ona ga voda za rukicu ,navrijeme su stigli i roditelji i policija

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 9
3.2.2011 13:59:42   
natalijax
user posted image Neznanac mami djecu bombonima i novcemhttp://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?...

Neposredna veza do poruke: 10
3.2.2011 14:00:09   
natalijax
a kvragu neznam kopirat

Neposredna veza do poruke: 11
3.2.2011 14:05:53   
Bebys

VOZAČ U CRNOM KOMBIJU VREBA ŠKOLARCE
Neznanac mami djecu bombonima i novcemObjavljeno: 29.1.2011user posted image Strah među roditeljima i djecom na području grada Belišća posljednjih tjedana navodno sije priča o crnom kombiju zatamnjenih stakala koji se u večernjim satima voza gradskim ulicama.
- Dijete mi se požalilo da se navečer, pri povratku iz škole biciklom, pored njega zaustavio crni kombi zatamnjenih stakala. Vozač ga je ponudio slatkišima i novcem da ga namami u njegovo vozilo. Na sreću, dijete POLICIJA: UOČITE LI KOMBI, HITNO NAM DOJAVITE GDJE JE“Ukoliko roditelji doista primijete takvo sumnjivo vozilo, ili pak vozača koji pokušava njihovo ili bilo koje nepoznato dijete namamiti u vozilo, pozivam ih da to odmah prijave u Policijsku postaju Valpovo, kako bismo mogli pravovremeno reagirati i spriječiti neželjene posljedice”, poručuje načelnik Policijske postaje Valpovo Ljubo Dugandžić.
mi je bilo dovoljno pribrano i zrelo pa je odbilo ponudu vozača te hitro nastavilo prema kući. No kombi ga je nastavio slijediti u stopu, pa je odlučio, umjesto uobičajenim, drugim putem pobjeći kući strahujući da ga kombi, koji je jurio za njim, ne sustigne. Kada je stigao kući, preplašili smo se od bljedila njegova lica i straha kojim je prepričavao susret s nepoznatim - pričaju jedni od uznemirenih roditelja s područja grada Belišća, dodavši da to nije i jedini slučaj da su djeca zamijetila to sumnjivo vozilo i još sumnjivijeg vozača koji im je zviždao u znak poziva i nudio slatkiše u zamjenu da uđu u njegov kombi.
Na sreću, nitko od djece nije se dao povesti za ponudom sumnjivog vozača zbog kojeg zabrinuti roditelji sada pojačano kontroliraju.
Iz kuloarskih priča doznajemo da je kombi (navodno vukovarskih registracijskih oznaka) u nekoliko navrata primijećen u ulicama blizu osnovne škole u večernjim satima, u vrijeme kada završava nastava i da su djeca o tome upozorila roditelje, koji ih sada u strahu prate do škole i natrag. Nitko nije rekao da je bilo nasilnih pokušaja da se djecu uvuče u vozilo, no roditelji kažu da opreza nikad nije dovoljno.
U Policijskoj postaji Valpovo kažu da im se do sada zbog tog problema nije obratio ni jedan roditelj niti imaju saznanja o ovakvim uočavanjima roditelja.

Lidija ANIČIĆ

Neposredna veza do poruke: 12
3.2.2011 14:07:12   
Bebys
ev ja sam nasla..mislila si na to jel tako

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 13
3.2.2011 14:08:17   
natalijax
IZVORNA PORUKA: Bebys

ev ja sam nasla..mislila si na to jel tako
da

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 14
3.2.2011 16:48:40   
diba
Strahota, zbilja strahota.

Najsretniji je onaj čovjek koji je učinio sretnim najviše ljudi!(Didro)

Neposredna veza do poruke: 15
4.2.2011 20:52:23   
Ann
 jao,užas,ja živim u okolici (20 km),nisam ni svjesna koliko je to užasno dok to nije blizu.baš moj M komentira ovo i kaže da njemu i prijateljima nebi ni trebala policija,a tipu bi trebala hitna,čekali bi ga.a fora je u tome što u članku nevidim zašto ti ljudi koji imaju ta saznanja i da tog tipa koji se hrabro danima voza istom relacijom netko ne sačeka pa i sa policijom.???

Imam 2 anđela!
Velika M i mala M.

(Odgovor članu diba)
Neposredna veza do poruke: 16
4.2.2011 22:28:07   
mamacita
Mi svojoj djeci non-stop tupimo da ne pricaju sa nepoznatima... a to su svi cije ime ne znaju i koje mi ne poznamo. Jako opasna situacija.

(Odgovor članu Ann)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!