|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prikaze
4.2.2011 22:44:35   
natalijax
Vjerujete li vi u prikaze ovo nema veze sa urocima,neki dan priča moj svekar kak se njegovom šogoru na pecanju ukazala crna mačka i on nju dozivao i mačka pobjegneuser posted image user posted image i došao kuči i dobio temperaturu,pitam ja svekra a što je ta mačka bila vještica kaže on dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Prikaze
4.2.2011 22:58:27   
leilany
..mi smo  prikaze(bom bom)
ne trazi dokaze(bom bom)
nemoj trazit nas
vristi na sav glas...user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
4.2.2011 23:01:08   
njanja

IZVORNA PORUKA: leilany

..mi smo prikaze(bom bom)
ne trazi dokaze(bom bom)
nemoj trazit nas
vristi na sav glas...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kad sam procitala naslov teme, pocela pjevat ovu pjesmu....

Bom bom

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 3
4.2.2011 23:04:55   
mariola
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: leilany

..mi smo prikaze(bom bom)
ne trazi dokaze(bom bom)
nemoj trazit nas

Kad sam procitala naslov teme, pocela pjevat ovu pjesmu....

Bom bom

i ja

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 4
4.2.2011 23:06:29   
Ninaa
I ja isto, nisam vidjela nikakve druge prikaze, osim kaj sam se sjetila ove pjesme

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 5
4.2.2011 23:07:21   
ELISABETH
i ja user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 6
4.2.2011 23:11:41   
leilany
za sve je kriv EDO Majka user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 7
4.2.2011 23:25:16   
anuska08
user posted image user posted image user posted image user posted image baš ste me nasmijale....a na što drugo možeš pomisliti nego na otkačenog Bosancauser posted image user posted image

< Poruku je uredio anuska08 -- 4.2.2011 23:29:52 >

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 8
5.2.2011 9:33:05   
Mašaaa
Deda navuko prehladu kraj vode pa veli vještica ga zacarala..bom bom...deda,deda:)

Neposredna veza do poruke: 9
5.2.2011 11:42:50   
CallamityJane
Malo je reci koliko mi je antipaticna ta prikaza sto pjeva tu stvar user posted image

A vidjela jesam u par navrata za kisne noci jednu priliku koja bi samo nestala odjednom a nije imala gdje nestati, i to uvijek na istom mjestu user posted image
Mozda je to samo plod moje bujne mladalacke maste bio ali da se sjetim svaki put kada nocu trebam proci kraj tog mjesta, sjetim se...Sreca pa ne zivim vise tamo, mozda bi mi Edo iskocio odnekud user posted image

(Odgovor članu Mašaaa)
Neposredna veza do poruke: 10
5.2.2011 13:39:39   
malizia
a sada zaozbiljno, nije valjda da nitko ništa nije doživio, ja volim ovakve priče slušati, istinite, naravno....

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 11
5.2.2011 13:45:44   
natalijax
aj ja ču,pričao muž kad je bio klinjo,bila zima pao mrak i ide on kuči kad u dvorištu neki čovjek u crnom,nevidiš ni lice ni ništa,i šutio on o tom i ispričao svom starom i njegov stari kaže da je to isto vidio,kad je on to meni pričao ja se skoro u gače pokakala od straha,onda smo još hodali i vozi me kuč rekla sam mu okreni auto tako da osvjetli cjelo dvorište,kad ugasim svjetlo na ulazu moš ićuser posted image

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 12
5.2.2011 13:50:03   
malizia
IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Malo je reci koliko mi je antipaticna ta prikaza sto pjeva tu stvar user posted image

A vidjela jesam u par navrata za kisne noci jednu priliku koja bi samo nestala odjednom a nije imala gdje nestati, i to uvijek na istom mjestu user posted image
Mozda je to samo plod moje bujne mladalacke maste bio ali da se sjetim svaki put kada nocu trebam proci kraj tog mjesta, sjetim se...Sreca pa ne zivim vise tamo, mozda bi mi Edo iskocio odnekud user posted image

interesantno, daj još detalja......
imam i ja dvije unazad dvi- tri godine, prvu ću napisati sada drugu nemam vremena momentalno user posted image
dakle, mm, kćer i ja smo išli u obližnju šumu njoj ubrati neko cvijeće za školu, razdvojili smo se , ja na jednu oni na drugu stranu. i sada ja šetam kad ono kao da još netko iza me šeta, krckaju grane, ja se okrenem ništa, pomislim zmija, kornjače i tako te šumske životinjice, al čim se ja okrenem ono stane user posted image , ja ništa još uvijek ja po svom, neustrašiva, nastavim dalje, kad ono opet krcka, šuška, lomi, ja se opet okrenem ono ništa, nakon nekog vremena ja shvatim da tu nista čista posla, a Bogami dugo je trajalo, kada sam napokon shvatila do to mene nešto ili neko zahebava potrčala sam ko manijak, od tada više tuda ne šetam.

ima li još kakvu priču , ajmo user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 13
5.2.2011 13:51:12   
malizia
IZVORNA PORUKA: natalijax

aj ja ču,pričao muž kad je bio klinjo,bila zima pao mrak i ide on kuči kad u dvorištu neki čovjek u crnom,nevidiš ni lice ni ništa,i šutio on o tom i ispričao svom starom i njegov stari kaže da je to isto vidio,kad je on to meni pričao ja se skoro u gače pokakala od straha,onda smo još hodali i vozi me kuč rekla sam mu okreni auto tako da osvjetli cjelo dvorište,kad ugasim svjetlo na ulazu moš ićuser posted image

u dobra, dobra, nato user posted image

Neposredna veza do poruke: 14
5.2.2011 13:52:29   
mama mery
dok smo mm i ja jos hodali, otisli smo navecer do krecane ( na osamu)user posted image user posted image
u jednom sam trenutku osjetila uzasni jezu po tijelu a on blijedo gledao u prozor iza mene i kaze da nas netko promatar vido je sjenu poglado je okolo a nikog nije bilo, odn+mah smo otisli kuci a on se vratio s kumom i palijama da vide tko je biouser posted image user posted image user posted image user posted image nikog nije bilo

od tada vise nismo isli na krecanuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 15
5.2.2011 14:01:32   
natalijax
ovo je vjerovatno moja bujna mašta,kad smo ja i mm još bili momak i cura,i kao i večina parova vukli smo se po šumiciuser posted image sjedimo mi u autu naslonila ja glavu na prozor i gledan u šumu,jer smo se parkirali na leniju,i gledam ja tak kad ono ko u bajci šuma,sve životinje,od srna,jelena,zečeva,sve sve onak milo me gledaju,i okrenem se ja prema mm i ponovo se okrenem kad ono opet,kažem ja njemu joj ja idem van kakvih tu ima prekrasnih životinja,mm gotov kaže on meni neidi gluho doba je noćiuser posted image al zbilja to je toliko bilo prekrasno ko iz onih dječjih crtiča

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 16
5.2.2011 20:21:31   
Ira_
Imali smo sličnu temu prije 2 godine, pa koga zanima:
http://www.ringeraja.hr/forum/tm.asp?m=75486&mpage=1

Neposredna veza do poruke: 17
6.2.2011 21:51:36   
sina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 18
6.2.2011 21:57:40   
sina
moj buraz koji kao ni jedno muško ne vjeruje u čarke ni ine gluposti jedne se noći vozi kroz nenaseljeno mjesto sa frendom i oboje vide čovjeka u kaputu kako sjedi  uz cestu okrenut prema grabi. kad su ga prošli,pogleda u retrovizor i nema ga. vrate se nazad pogledati da nije pao u kanal,a od čovjeka ni č. nisu ni otišli dalje (bila je subota,išli su van) nego se vratili pravo doma punih gaća.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 19
7.2.2011 14:21:24   
Bebys
samo ih nemojte zazivati ostaju strasne posljedice...
mora se ici kod EGZORCISTE...poslje...jer to nije dobro za one koji to rade...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20
7.2.2011 14:23:07   
novamama
IZVORNA PORUKA: Bebys

samo ih nemojte zazivati ostaju strasne posljedice...
mora se ici kod EGZORCISTE...poslje...jer to nije dobro za one koji to rade...user posted image user posted image

daj bebys saberi se....user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 21
7.2.2011 14:51:57   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: malizia

IZVORNA PORUKA: CallamityJane

interesantno, daj još detalja......

Ma nema tu nekih vise detalja nego sto sam napisala, uvijek bi to bilo  poslije 12h noci na jednom zavoju gdje zaista se nema gdje sakriti, i samo bi u svjetlu farova vidjela priliku kako hoda ka meni, i pri slijedecem blijesku vise je nije bilo user posted image  i to uvijek ta ista prilika u necemu sivom onako sva iskisla, vise kao da je providna nego da je stvarno bice....Kao sto rekoh mozda su samo bila alkoholna isparavanja iz mene, mada nisam od cuge ali eto....vise volim to misliti nego da je stvarno nesto bilo user posted image

A i pri kampovanju kada bi isla da elegantno potrazim kakvo mjesto gdje bi bio zgodan stacionar za baba seru uvijek bi mi u glavi bila sto pomisli da  sada kada cucnem sto vukova i vukodlaka ce da me zgrabe za golo dupe user posted image  ali to je stvarno bila masta user posted image

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!