|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zašto i dalje šutimo?
6.2.2011 13:55:21   
pula25
Pišem ovo kao logičan nastavak nekih tema...

Svaki dan iz novina, na vijestima serviraju nam nešto novo, što vlada, što naši nadređeni, što svijet više ni sami nismo sigurni tko to nama upravlja, tko je lud a tko zbunjen jer normalan više nitko nije.

Premijerka najavila nekakve programe zapošljavanja - pa na kraju ništa nije objavila... vrhunac je bio kad je rekla kako se trenutno traže čuvari ovaca i kako se nada da će se mjesta popuniti. Nije ni svjesna da su sva mjesta već popunjena i da je upravo ona čuvarica ovaca br. 1
Svakodnevno ispliva koji novi milijun koji su nam pokrali i onda kažu moramo se zajedno boriti da izađemo iz krize i namirimo gubitke. Gospodo draga vratite ukradeno, pa ćemo biti već na pola puta.

Slažem se da je trebalo regulirati neplatiše, ali ovo što su napravili, opet su udarili po onima kojima je najteže. Velika večina ima nekakve dugove, ali zadužili smo se jer su nas natjerali. Postali smo majstori presipanja iz šupljeg u prazno. I pitam se kako da ne dospiju u dugove oni koji svakodnevno idu na posao a znaju da neće dobiti plaću. kako ti ljudi hrane svoje obitelji i najvažnije zašto svi šute.

ZAŠTO SVI ŠUTIMO?
ČEGA SE TO BOJIMO?
ZAR NAM MOŽE BITI GORE OD OVOGA?

I sjetim se ne tako davnog slučaja kada je jedan otac provalio u apoteku da bi ukrao pelene i hranu za bebu...

ZAR TO NIJE DOVOLJAN RAZLOG?

I činjenica je da prosvijedi budu uglavnom organizirani od strane oporbe, mene zanima gdje su naši maldi, gdje su svi ti nezaposleni, svi koji su na rubu egzistencije.

VIKNIMO KONAČNO DOSTA JE BILO, nismo ovce, ne želimo više tako!

I reći će netko da sam blesava ali ne zadovoljavaju me isprike: nema smisla, ne može se tu ništa itd...
Može se, kako je moglu u grčkoj, turskoj, tunisu, egiptu a u nekim od tih zemalja nije bilo ni u pola loše kao što je nama već neko vrijeme.
Što se to s nama dešava? Zašto se svi žalimo svojim susjedima, rodbini, prijateljima a kada treba izaći na ulice izaberemo sve to promatrati iz udobnosti fotelje.
Nitko se neće boriti za drugoga ako se taj sam za sebe ne izbori i tu se spontano nadoveže dječija pjesmica :
"kad se male ruke slože,
sve se može,
sve se može...!

SVE SE MOŽE! MOŽEMO!

HOĆEMO LI - to je već nešto drugo...........user posted image

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zašto i dalje šutimo?
6.2.2011 14:35:06   
malizia
320.000 nezaposlenih, a nitko se ne buni! Zaposleni na minimalcu ili uopće ne primaju plaću, a nitko se ne buni! Najveća stopa poreza u Europi, a nitko se ne buni! Najveći i najbesmisleniji harač na svijetu, a nitko se ne buni!
imamo cijene iste kao i u Njemačkoj, a gdje je naš standard i njihove, ima proizvoda koji su i daleko jeftini tamo nego ovdje.u zadnje dvije godine u Hrvatskoj je izgubljeno čak 141 tisuća radnih mjesta.
sada čitam da smo pri samom vrhu u svijetu i to po nezaposlenosti.
i opet nitko se ne buni user posted image ,pa se pitam jel stvarno išta trulo u državi Hrvatskoj ili se to samo meni priviđa.

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 2
6.2.2011 14:40:45   
pula25
E kad si već spomenula njemačku....
znate li da je naša Hrvatska vegeta jeftinija u njemačkoj nego u HR!

Nije ni u njemačkoj predivno ali po statistici oni su još prošle godine službeno izašli iz krize a mi potonuli na sam vrh najgorih.

Bitno da smo prvi, nije bitno dali smo time najveća sramota

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 3
6.2.2011 14:45:28   
malizia
IZVORNA PORUKA: pula25

E kad si već spomenula njemačku....
znate li da je naša Hrvatska vegeta jeftinija u njemačkoj nego u HR!

Nije ni u njemačkoj predivno ali po statistici oni su još prošle godine službeno izašli iz krize a mi potonuli na sam vrh najgorih.

Bitno da smo prvi, nije bitno dali smo time najveća sramota

u glavnom oni su tisuću svjetlosnih godina ispred nas, neću nabrajati jer ne bi bilo kraja.

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 4
6.2.2011 14:51:54   
keksić
mislim da je ljude sram i glume jedni pred drugima jer se boje priznati koliko im je loše.........
ponos im ne da, neznam, ...............user posted image

03.11.1999. - prva srećkica moja iva (iva- šljiva)
15.02.2010. - druga srećkica moja vendy (vendica -švendica)

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 5
6.2.2011 15:01:12   
malizia
sada ili smo ponosan narod ill samo dobri glumci user posted image , a ne možeš vječno glumiti.

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 6
6.2.2011 16:51:46   
Indy
Stoka sitnog zuba

Ima jedna zemlja blagosranja i sreće
tamo se narod u stadima kreće,
nalazi se na samom zapadu balkana
neki je i zovu država banana

ljudi su tamo obične ovce
prodaju guzicu za male novce,
to je zemlja kriminalaca i tajkuna
tamo obraz košta samo 500 kuna

sve neki veliki vjernici i domoljubi
a brat brata za komad zemlje ubi,
tamo nema moralnih vrijednosti
al ide se u crkvu pa Bog oprosti

jako su hrabri i ničeg se ne boje
a drugi ih juser posted image i sudbinu im kroje,
s ponosom kažu da se zovu Hrvati
veliko stado, ovca ovcu prati

na čelu tog stada jedna je kokoš
glavna joj briga koji da stavi broš,
što su ljudi gladni nju puser posted image boli
kaže nek jedu guser posted image sa malo soli

nažalost i ja sam dio tog stada
pun mi je kuser posted image robijanja i jada,
za crkavicu radiš po cijele dane
dok neki grade vile i apartmane

svašta je pričao pokojni Franja
mnogo nebuloza i teških sranja,
al jedna mu izjava nije bila luda:
"Hrvati su stoka sitnog zuba"

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 7
6.2.2011 16:54:35   
Indy
to naši političari i gospoda iz visokog sloja misle za nas obične ljude, nismo ništa drugo za njih nego obične ovce

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 8
6.2.2011 17:12:32   
Mirjana J.
Indy user posted image user posted image user posted image za pjesmicu....
a šta reči na ovo..zašto šutimo ?!? pa kome šta reči??izač na ulicu i štrajkat glađu ili...??sad će te reći da sam teški cinik i pesimist ali to je tako i nema nam spasa... ali kako bi tuđman rekao IMAMO HRVATSKU user posted image

Tomislav-28.07.2000
Josip-21.10.2010

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 9
6.2.2011 17:18:47   
Fever
a šta reć više...mm mi svaki dan lud i nervozan ka i svi....ali nama paše i mi šutimo jer nas nije briga za druge, nismo socijalno osvješteni...dobro je dok je dobro nama. Kad su bili prosvjedi i u Splitu ja i mm smo išli a na prosvjedu svega 10 ljudi hahaha i kad smo druge pitali oni su rekli A ŠTA JA SAM MOGU PROMINIT....i tako X 1.000.000 ih kaze i opet nikom ništa...

Dobro je Indy napisala...mislin da je sve rekla....mi ovih dana gledamo aplikaciju za Australiju za otić jer neznan kako dalje....veliki stambeni kredit....mala bebe....a mm svaki dan dođu i spuštaju plaću a on ništa ne moze...user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 10
6.2.2011 17:26:07   
Indy
i mi planiramo selidbu, upravo zbog takve situacije. moj mm je još kad smo se vjenčali htio u inozemstvo, ja sam ga kočila, govorila sam, možda uspijemo, možda se nešto promjeni, ako budemo oboje radili... samu sebe sam prevarila, promjenilo se nešto, a to je da je Hr došla korak do dna.

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 11
6.2.2011 18:37:53   
pula25
Joj cure moje.... svima nam je jako slično
Samo ima jedan problem , nas je puno takvih i bojim se da u svijetu nema dovoljno mjesta za sve nas...

I ja bi bježala ali kamo???? nigdje nikoga
A mm je 90-tih bio vani i zna šta to znaći... ovdje smo 3. klasa a vani i niže.

Ali opet zašto bježati, tu smo se rodili, tu smo odrasli, tu su nam naši najdraži.
Zašto se ne usprotivimo i pokušamo nešto promjeniti jer ima se kome reći... samo taj je malo gluh pa nas treba više user posted image user posted image user posted image

I evo najnoviji apsurd našeg društva.... danas su bili nekakvi izbori u Vukovaru i zamislite odaziv je bio 30%!!!!
Znaći imamo šansu nešto promijeniti ali ne, bolje je da mi susjed kroji sudbinu

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 12
6.2.2011 18:45:07   
Nika 24052006
Zašto šutimo?Odgovor baš i ne znam...Ja sam osobno toliko razočarana svime što se događa,da sam potonula u neki pesimizam i prestala vjerovati u bolje sutra...Ne mogu reći da loše živimo,dobro je,šljaka,ali nije bajno.Sretna sam dokle god ne zaostajem sa plaćanjem rate kredita(koja je,btw,u 3 godine porasla za 900 knuser posted image ),režija i dok mogu djeci priuštiti ono što ih spada.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 13
6.2.2011 18:48:28   
Indy
ja živim u vukovaru i nisam išla glasati, niti itko iz moje kuće. za koga glasati?! da možda ostane dosadašnja stranka i gradonačelnik koji si je povisio plaću za 12000kn, dok su većina građana vu na rubu egzistencije i grad je najskuplji grad u državi?!! ili neku drugu stranku kojima je samo cilj uvaliti se u poglavarstvo jer samo oni imaju dobre i redovite plaće.                                                                          možda vam se malo činim pesimističnom i negativnom ali jako sam se razočarala, volim ovu državu i žao mi je što je taka situacija. ali gdje god da odem, jer naš odlazak više nije upitan ,ovo će uvijek biti moja domovina.

< Poruku je uredio Indy -- 6.2.2011 18:54:17 >

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 14
6.2.2011 19:40:11   
Mirjana J.
I ja bi volila otić negdi vanka živit gdje bi za svoj rad bila pravedno plačena i di nebi morala otkidat od sebe da bi dici pružila ono osnovno ali opet ovo je moja država i ovdje je moj dom.
Rodom sam iz Slavonskog broda i djetinjstvo sam provela u skloništu.Izgubila puno dragih ljudi koji su život dali za ovu Hrvatsku.Sramim se toga šta su oni poginuli za ovakvu državu i ovakvu demokraciju.A šta nam drugo i preostaje nego šutit i trpit jer možemo se mi rješit ovih lopova ali dočiće na njihovo misto bojim se i gori.

Tomislav-28.07.2000
Josip-21.10.2010

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 15
6.2.2011 21:56:38   
pula25
Vjerujem da je takva situacija - glavni problem neodlaska na glasanje je u tome što oni koji pobijede pripišu si glasove svih onih koji nisu izašli na birališta.
Zato treba ići a ako se nema za koga glasati onda im se lijepo preko cijelog lištića boldano napiše
GOVNA!!!!

Tako je listić nevažeći i ne ubraja se ni pobjednicima niti gubitnicima.
To je demokracija user posted image

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 16
6.2.2011 22:30:50   
mamacita
Za koga glasati? Kad nema neke normalne stranke koja se nece samo zalagati sebi napuniti dzepove. Svi vecinom obecaju med i mlijeko u predizbornoj kampanji, no kada zasjednu na vlast, prva stavka u planu rada im je osigurati sebi sto bolje pozicije i place, a sve ostalo je manje vazno. Ta zasto nema kod nas vise proizvodnje?? Sve zivo se uvozi, bogatimo Kinu! A sebe osiromasujemo. Zasto srljamo ko guske u maglu u EU??? Zar nam to uistinu treba?? Ta, tamo cemo biti progutani, i izgubit cemo ono malo dohotka od turizma, i prirodnih ljepota. Zar smo se borili za nezavisnost, da sto prije opet pripadamo nekoj umjetnoj tvorevini kaja ce nam samo iscrpiti resurse, i ostaviti nas u jadu, kao sto je to u Grckoj (koaj je prije EU, imala zavidan turizam), Portugalu, Irskoj... Pitam se da li bi ljudi izasli na referendum, ako bi ga uopce i bilo da li zele pristup EU ili ne?!
Mi smo, tipicni balkanci, svi se nesto bune, no ne daj Boze nesto poduzeti da se stvari promijene. Uvijek nas netko treci treba spasavati od nas samih.

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 17
7.2.2011 0:36:37   
osobno
Šutimo jer:
-nemamo dovoljno motivacije da bismo poduzeli nešto
-očito nam nije dovoljno loše
-nekako mislimo da je dobro dok se s.anja događaju drugima
-smo takva nacija koja se ujedini rijetko i u specijalnim prilikama kao šta je npr. rat

..............
Ja sam jezičava po prirodi (šta su neki možda i primjetiliuser posted image ). pa zato mi se nerijetko događalo da upadnem u kojekakve "nezgodne" situacije jer sam stvarno brutalno iskrena.
No, otkad imam ova svoja dva dečka, primjetila sam da se lakše mirim s nekim stvarima na koje bi prije "pukla".
To pripisujem tome šta sad ne stojim samo ja iza onoga šta govorim, nego i moja obitelj.
Stoga mogu reći da sam unijela znatnu dozu "tolerancije" na vse i svašta.
No, još uvijek se uhvatim kako idem ispravljat društvene nepravde, ali onda odustanem kad vidim da je cijeli sustav toliko truo i pokvaren da od smrada ne mogu niti prići blizu.
.................
JEdan primjer kako stvari funkcioniraju. Možda nije baš najreprezentativniji, ali je moje osobno iskustvo.
Dakle, sredinom rujna mog malog psića ugrizla zmija. Vodim ga u veterinara, on sav nezainteresiran, pa ne da mu se radit, a meni srce puca od boli jer moj psić pati. Daje mu neke kao, injekcije, svaki dan mu se plaća po 100 kn, i tako 5 dana za redom, no njemu sve gore.
Radi se inače o državnoj vet. stanici.
Šesti dan mi pukne film, i saznam tko je najbolji veterinar u Splitu, i vozimo ga, na rukama ga nosim niz ulicu, dođem, čovjek predivan, uljudan, gleda nas, pregleda mog Bubsa, veli da ga se moglo spasiti da je reagirano ispravno (daklie, radilo se o jednostavnom zahvatu kojeg se dežurnom nije dalo obavljat), i da će mu dat vitamine i infuziju.
Stojim s njim dvi ure u ordinaciji, držim ga za šapicu i gledam, molim da bude dobro. U međuvremenu svi članovi osoblja dolaze, provjeravaju nas, pomaze ga po glavi...
Za tri injekcije i infuziju i još jednu otopinu plaćamo 100 kn, idem doma, veterinar nas zaustavi i pita broj tel da nazove sutra da čuje kakvo je stanje. (jasno da mi je na neki način dao do znanja da su šanse za oporavak male)
Pola noći provedem s njim, ima je snage tek toliko da mi nasloni njuškicu na noge.
Ujutro dođem k njemu, zovem ga, on digne glavu, pogleda me i vrati se leć, ali prestane disat.
NE mogu vam opisat koliko sam bila tužna i beskrajno ljuta na dežurnog koji ga je mogao spasiti a nije.
Da napomenem, pola sata kasnije zvoni telefon i vet kod kojeg smo bili pita kako je psić...user posted image
Kad sam se malo smirila, otišla sam do dežurnog veterinara/mesara i rekla mu da se srami, da je obični mesar i mnoge druge lipe epitete koje ne bi spominjala.
Nije ostalo na tome, pišem žalbu i šaljem ga glavnima u Split.
To je bilo prije 4 miseca, aj pogodite jesam li dobila odgovor?
Prije tjedan dana slavim rođendan, i u gužvi netko me gurne i prolijem se pićem. Okrenem se kad, gle li čuda, dežurni!
I kaže on meni da sam mu poznata...velim "lako moguće obzirom na to da ste mi ubili pasa...ili se ne možete sitit kojeg tično jer ste ih pobili više?"
A on će meni "Boli me k. za tebe i za tvog pasa!"
Malo je reć da sam pošizila. Imala sam ga ubit. E, sad, netko će reć da je to samo pas...
Ali nama je bio član obitelji. A sad ga nema jer se nekom državnom službeniku nije dalo radit taj dan....
Znam da sam odužila, ali evo poanta:
Kako promijeniti stavove i razmišljanja da se nešto pokrene, kad živimo u tako represivnom sustavu?!
Vjerujem da se svi borimo na neki svoj način, ja neću odustat, pisat ću žalbe svako tri miseca. ALi čemu, kad ih nitko ne želi niti pročitati?user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 18
7.2.2011 8:46:04   
Bebys
ja mislim da se suti zato jer je rat tek prosao..i ljudi ne zele ponovo takvo nesto a ova vlast se moze srusiti I PITANJE JE DALI CE BITI NEKA BOLJE ILI ISTA...samo nekim gradjanskim ratom .....tj. silom a to ljudi NE ZELE SITI SU TOGA...i to je jedini razlog zasto svi sute....to je jedino objasnjenjeuser posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 19
7.2.2011 15:09:48   
pula25

IZVORNA PORUKA: mamacita

Za koga glasati? Kad nema neke normalne stranke koja se nece samo zalagati sebi napuniti dzepove. Svi vecinom obecaju med i mlijeko u predizbornoj kampanji, no kada zasjednu na vlast, prva stavka u planu rada im je osigurati sebi sto bolje pozicije i place, a sve ostalo je manje vazno. Ta zasto nema kod nas vise proizvodnje?? Sve zivo se uvozi, bogatimo Kinu! A sebe osiromasujemo. Zasto srljamo ko guske u maglu u EU??? Zar nam to uistinu treba?? Ta, tamo cemo biti progutani, i izgubit cemo ono malo dohotka od turizma, i prirodnih ljepota. Zar smo se borili za nezavisnost, da sto prije opet pripadamo nekoj umjetnoj tvorevini kaja ce nam samo iscrpiti resurse, i ostaviti nas u jadu, kao sto je to u Grckoj (koaj je prije EU, imala zavidan turizam), Portugalu, Irskoj... Pitam se da li bi ljudi izasli na referendum, ako bi ga uopce i bilo da li zele pristup EU ili ne?!
Mi smo, tipicni balkanci, svi se nesto bune, no ne daj Boze nesto poduzeti da se stvari promijene. Uvijek nas netko treci treba spasavati od nas samih.

Ma svugdje je ista ili slična situacija, ali kao što sam već rekla treba izać na izbore i makar prekrižiti glasački listić uzduž i popreko jer takav se ne pripisuje ni onome tko pobijedi ni tko izgubi.

A što se tiće ulaska u EU i ja sam protiv i vjerujem da je sve više takvih svaki dan ali ovi naši ne smiju raspisati referendum jer znaju da bi ljudi izglasali protiv a oni nas moraju uvući jer su naši vladajući debelo potrošili novce iz pristupnih fondova EU. I sad nema nazad.
Kad se skinu rukavice to izgleda ovako, EU nas je kupila za siću, tim novcem napunili su se đepovi pojedinaca a mi ćemo to otplačivati krvlju i znojem i nema nazad a ovi nas kao ne puštaju dok ne sredimo sudstvo i bla bla još toga. Ma vraga, čekaju da kleknemo jer znaju da ćemo takvi jadni biti poslušni kao psići
Zato se trebamo pobuniti... jer sad nam je loše a biti će nam i gore

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 20
7.2.2011 20:35:18   
zg_cinik
možda nekog zainteresira...

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 21
7.2.2011 20:57:07   
NIKy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SVAKA ČAST PULA NA OVOJ TEMI!!!! TAKVI LJUDI NAM TREBAJU,a ne oni koji voze dobar auto i nose dobru robu a sve to na kredit!!!! takav smo narod.. glavno da susjed,drugi ljudi vide kak mi imamo dobar auto,a ubiti teško živimo!!!nama je važno da drugi misle o nama kak nam je dobro!!! molim?? do kada to??? nas je sram,neugodno nam je izač na ulicu i borit se za naša prava,samo znamo kukati..od toga nečemo ništa postiči!!! BILO BI VRIJEME DA SE POKRENEMO!!!!!! 

Naša lavica se rodila 17.08.2010. :))
Ljubav beskrajna - http://www.youtube.com/watch?v=EUNgyKLBzF4

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 22
7.2.2011 21:07:11   
Indy
bilo bi vrijeme da dignemo glas! svi samo u svojim domovima šapućemo i kritiziramo vlast. trebamo biti složni i postati glasni.user posted image user posted image

(Odgovor članu NIKy)
Neposredna veza do poruke: 23
8.2.2011 12:27:17   
pula25
Drago mi je da nas ima još istomišljenika,
ipak muči me jedna stvar....
zašto nas je tako malo na ovoj temi???
zar je ostalima dobro ili zar je moguće da nemaju šta za reći?

Jučerašnji najnoviji biser:
Vlada će uštediti jer službenici će od sada piti običnu vodu a ne onu s okusom....
user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa puknut ću od smijeha
čime oni nama mažu oći....

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 24
13.2.2011 20:56:16   
Suzn
Evo da vam javim i ja svoja iskustva. Doma, u Zagrebu, borba, šljakanje i jurnjava 100 na sat a nemreš živjet kako treba. Do neke plaće od 5 tis. te niko ne dira, al čim se malo počneš izdvajat od prosjeka, zarađivat više odmah te počnu "tuč po glavi". Mi smo odlučili otić van, Njemačka. MM dobio tu ponudu, i u roku 2 tjedna se odlučili i otišli probat. Ok, bilo nam je lakše, jer sam trudna i nezaposlena recimo, iako nekaj kemijam privatno, al to sam nastavila i tu.

CIJENE!! Niže, puuuno niže. Bilo moji, koji paze na svaku kunu u Zagrebu, i veli mama, one osnovne stvari, brašno, mlijeko, ulje... jeftinije. Da ne vjeruješ. Živit mirniji, nema frke, gužve, nitko ne trubi po cesti, ne maše i ne psuje.

Ne znam da li ovo kod nas ima perspektive.... ko će se pobunit? Jedan po jedan nećemo sigurno... a koga izabrat, svi samo misle kak će sebi ukrast prvo. Kad se smije!!! Nitko za to ne odgovara.
Ja ne vidim svjetlu budućnost u HR, na žalost...

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!