Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: naručite besplatne uzorke za trudnice 26.2.2011 14:54:44
|
|
|
|
Bebys
|
ajme koliko poklona....
|
|
|
|
RE: naručite besplatne uzorke za trudnice 26.2.2011 15:13:34
|
|
|
|
cuba
|
Paketić od ginića sam dobila kao i poklone od dm-a A i od Bebivite smo dobili malu kuharicu, zdjelicu (iz koje mi je R upravo ručao ) i žličicu.
|
|
RE: naručite besplatne uzorke za trudnice 26.2.2011 20:55:22
|
|
|
|
natalijax
|
imam i iz dm-a,i bebivite al konzum nedjeli više pelene,to je bilo do desetog mjeseca,Neki dan sam dobila te popuste prvi put al pelene ne,Možda ču malo van teme,svaka čast na tim konzumovim popustima,al hebo ti tih 52 bona kad mogu iskoristit tek 2 ili 3,a da idem 30km u maxi trgovinu zbog 10posto popusta na dudu,stvarno mi je to malo bedasto od njih
|
|
|
|
RE: naručite besplatne uzorke za trudnice 26.2.2011 22:52:02
|
|
|
|
LUNA000
|
Kakav je to program za trudnice u dm-a?
|
|
RE: naručite besplatne uzorke za trudnice 27.2.2011 0:22:28
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: LUNA000 Kakav je to program za trudnice u dm-a? odeš u dm kažeš da si trudna dobiješ cd sa vježbama i mislim da odma dobiješ knjižicu sa popustima,kad rodiš odneseš rodni list djeteta dobiješ paket pelena i još dve knjižice sa bonovima,ima nekih stvari besplatni,i to ti je to
|
|
|
|
RE: naručite besplatne uzorke za trudnice 27.2.2011 8:05:16
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: natalijax al konzum nedjeli više pelene,to je bilo do desetog mjeseca,Neki dan sam dobila te popuste prvi put al pelene ne,Možda ču malo van teme,svaka čast na tim konzumovim popustima,al hebo ti tih 52 bona kad mogu iskoristit tek 2 ili 3,a da idem 30km u maxi trgovinu zbog 10posto popusta na dudu,stvarno mi je to malo bedasto od njih Nato otkud ti ta info. da se pelene više ne dijele?? To nije točno
|
|
RE: naručite besplatne uzorke za trudnice 27.2.2011 13:36:41
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: natalijax al konzum nedjeli više pelene,to je bilo do desetog mjeseca,Neki dan sam dobila te popuste prvi put al pelene ne,Možda ču malo van teme,svaka čast na tim konzumovim popustima,al hebo ti tih 52 bona kad mogu iskoristit tek 2 ili 3,a da idem 30km u maxi trgovinu zbog 10posto popusta na dudu,stvarno mi je to malo bedasto od njih Nato otkud ti ta info. da se pelene više ne dijele?? To nije točno nisam ih dobila,i poslije idem prošvrljti internetom otvorim stranicu kad piše oni koji su se prijavili do 21.10
|
|
|
|
RE: naručite besplatne uzorke za trudnice 27.2.2011 15:48:58
|
|
|
|
Duve
|
http://www.multipluscard.hr/naslovna/djecji-klub/osnovno.html Neznam gdje si to pročitala, možda po staroj Plus Card kartici...kad si se učlanila? Dobit ćeš ih, možeš mi na pp ostaviti broj Multipluscard-kartice pa ti provjerim šta je s time...
|
|
RE: naručite besplatne uzorke za trudnice 1.3.2011 19:48:10
|
|
|
|
KIKE1308
|
upravo sam se prijavila na kozmo stranicu i poslali su mi preko emaila kupone za popuste koje moras isprintati pa onda shopinnnggg drage moje iskoristite sve sto vam se nudi a ja natrag na trazenje pa se javim
|
|
|
|
RE: naručite besplatne uzorke za trudnice 1.3.2011 20:26:53
|
|
|
|
Suzn
|
Pišite svim uvoznicima dječjih stvari, da ili imate malu bebu, ili da ste trudne, i da bi htjeli koristiti njihove proizvode ali da ih ne poznate pa da li vam mogu poslati test proizvode. Je da sam ja to u Njemačkoj napravila, al znam da svi dobivaju te testere male. Ja sam dobila tako hrpu toga, od flašica, dudica, kremica... A kod nas sam poslala samo na mislim AWT, ili kako se već zovu ovi uvoznici Libero pelena, i dostavili su mi paket od 48 pelena br. 2 GRATIS. Vrijedi probat... pišite mailove... copy/paste i sretno
|
|
|
|
RE: naručite besplatne uzorke za trudnice 1.3.2011 23:57:11
|
|
|
|
KIKE1308
|
pitajte na hippovoj stranici preko e malia da vam pošalju djecji spomenar stize bar je meni dosao
|
|
|
|
RE: naručite besplatne uzorke za trudnice 2.3.2011 0:09:28
|
|
|
|
KIKE1308
|
suzn gdje si točno pitala da ti pošalju free pelene
|
|
|
|
RE: naručite besplatne uzorke za trudnice 15.11.2012 12:47:18
|
|
|
|
Crossa
|
da malo obnovim temu. Našla sam svašta besplatno na http://www.besplativa.com/ Ima i uložaka, i kremica kupona...
|
|
|
|
RE: naručite besplatne uzorke za trudnice 13.3.2013 14:44:07
|
|
|
|
marina289
|
besplativa vec sto godina nema ni jedan novi link.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!