|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sramota i samo kod nas je to moguće
8.3.2011 13:54:34   
mamice
http://danas.net.hr/hrvatska/tlakic/page/2011/03/08/0067006.html ova Kosorica ide iz krajnosti u krajnost i uskoro necemo smjeti nista sto ona ne kaze gora jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 8.3.2011 21:49:08 >

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sramota!!!!!!! i samo kod nas je to moguce
8.3.2011 14:04:07   
Bebys
ma nju treba HITNO SKINUTI SA VLASTI..POD HITNO ja sam to vec odavno rekla...a i JOSIPOVIC je isti kao i ona...sram ih bilo

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 2
8.3.2011 14:06:59   
mamice
Jadnim zenama daju minimalne place i sad jos hoceju uzeti i to malo dodatne zarade grooooznouser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
8.3.2011 14:12:07   
Tanjica Tanja
Ma užas govnari debeli u saboru...kako ih nije sram!!!! Uf, žao mi ljudi koji si svojim trudom i radom ne mogu osigurati pristojan životuser posted image ....ma fuj!

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 4
8.3.2011 14:17:33   
cuba
Uvijek se uzimalo najsiromašnijima i nažalost tako će biti i daljeuser posted image user posted image user posted image
Gđa Kosor sigurno neće sebi smanjiti plaćicu na minimalac...mislim Bože moj kako bi ona preživjela sa 2000kn pa nek se misli netko drugi kako će umjesto nje...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 5
8.3.2011 14:44:17   
drugasrecica
user posted image user posted image a svašta user posted image  baš su se lipo sjetili rješenja, malima oduzet i ono malo šta jedva zarade makar pranjem wc školjki, a lopovi će nastavit krast ili još bolje ić će u zatvore s pet zvjezdica i čekat Godota

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 6
8.3.2011 14:54:58   
patka
bas me zanima kaj ce mi zapljeniti za davanje instrukcija...moj mozakuser posted image user posted image pa doduse bilo kakav bi joj dobro dosao user posted image user posted image user posted image user posted image

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 7
8.3.2011 18:10:34   
m600
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 8
8.3.2011 19:59:19   
natalijax
čitala sam danas i nemam riječiuser posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 9
8.3.2011 21:41:55   
danery
IZVORNA PORUKA: patka

bas me zanima kaj ce mi zapljeniti za davanje instrukcija...moj mozakuser posted image user posted image pa doduse bilo kakav bi joj dobro dosao user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image patka legendo user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 10
9.3.2011 8:52:03   
mamica29
nemaju tolko inspektora za hodanje uokolouser posted image

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 11
9.3.2011 11:00:58   
patka
IZVORNA PORUKA: mamica29

nemaju tolko inspektora za hodanje uokolouser posted image

ma pusti ti to...od rodje rodjo nema posla pa ce ga zaposliti kao inspektora

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 12
9.3.2011 11:21:12   
mamicaa
Draga gospodo, nema više 'dilanja' domaćih kolača oko blagdana kako biste i vlastitoj obitelji osigurali nešto na stolu, nema 'podebljavanja' penzije čuvanjem tuđe djece, nema popravljanja vodokotlića, štekera i pipa bez prijave obrta i plaćanja naknada državi, dosta je čišćenja stubišta na crno, a i krečenje pokojeg stana ne biste li djetetu kupili tenisice ili platili školski izlet možete naprosto zaboraviti. Doista nakaradno! I to ne zbog toga što bi se bilo tko pri zdravoj pameti zalagao za opstanak i poticanje sive ekonomije, koja, prema podacima Svjetske banke, iznosi oko 35 posto domaćeg BDP-a, nego zbog toga što se kao i obično krenulo problem rješavati od posljedica, jer Vlada nema hrabrosti obračunati se s uzrokom.

Aha, sada to mi ono ne smijemo zaraditi a opet moramo preživjeti, ako nemamo kuda s djecom jer nema mjesta u vrtiču nemamo pravo da ga damo dadilji na čuvanje, a što da ga onda vodimo na posao, ili od čega da dadilji platimo i mirovinsko+ staž+zdravstveno?????? Što će reći opet državi!!!!!! Joj luda sam od užasa, djete mi ide u bolnicu a ja ne mogu ostati uz njega, od toga se zahtjeva da dođem svaki dan, što treba izfinancirati........
Eto da ne bude sve crno, ali što reći, jel to država želi pokopati nas obične radnike......

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Sramota i samo kod nas je to moguće
9.3.2011 22:24:27   
Ann
 Neka se Vladi i Saboru ukinu primanja na barem 6 mj. pa će valjda biti razumniji!

Imam 2 anđela!
Velika M i mala M.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!