Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 25.5.2011 23:47:07
|
|
|
|
njanja
|
kao 1. Veliku stvar ima genetika-znam puno cura koje su uvijek bile mrsavice i nakon poroda su ostale. 2. Vjezbanje i trud-znam i puno cura koje su zahvlajujuci vjezbama i velikim trudom na sebi i oko prehrane vratile staru liniju, doduse ne 3 tj nakon poroda, nego 9-10 mj nakon 3. Po meni te zvijezde imaju 1 od bitnih ciljeva u zivotu -dobro izgledati. Ako manek,enka ne izgleda dobro, nece vise nositi revije, niti ce penelope cruz dobivati uloge heroina ako izgleda kao kristi alley (ne znam kako se pise). Uz to, uz sebe imaju cijelu masineriju uz koju bi svaka od nas izgledala kao heidi ili penelope. Nakon sto 8 h radim i ostatak dana se popsvetim janu, ja navece i bi mozda malo vjezbala, ali me doceka ves, peglanje i ostatak kucanskih poslova. Cinjenica je da te zene ne rade 8 h dnevno, vjerojatno ne kuhaju, imaju poslugu koja im sve obavi pa bi bile glupace da uz sve to dobro ne izgledaju.... Mene one ne bacaju u ocaj nimalo...
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 0:06:16
|
|
|
|
mamacita
|
Nije tesko naci vrijeme za vjezbanje ako imas ugovor u kojem ti pise da moras skinuti visak kila u roku od 3 mj, ako ne, u tom slucaju novci prestaju dolaziti, uloge se prestaju nuditi, revije se prestaju nositi. Uopce nije tesko naci vrijeme za vjezbanje ako ti kuharica kuha, spremacica posprema, dadilja cuva dijete kada se ti znojis u teretani. Takve price me uopce ne iritiraju, jer nisu realne.
|
|
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 1:15:21
|
|
|
|
lilia
|
Uopće me ne bacaju u očaj, pa te žene svaki dan po nekoliko sati rade na sebi (čast izuzecima koje mogu zahvaliti geneciti i ne mrdnut prstom za svoju liniju) i bilo bi žalosno izgledaju isto kao i ja koja sam prije pola sata smazala kremšnitu a prije toga topli sendvič zavaljena u naslonjač pred tv-om. Prije trudnoće sam tri puta tjedno trčala i brinula se o sebi a ako se 6 mjeseci poslije poroda i dalje tretiram kao trudnica, onda je logično i da izgledam tako.
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 7:44:16
|
|
|
|
mariola
|
Kad bi ja radila na sebi i upola manje od Heidi izgledala bi bolje nego ona Slažem se s njanjom. Uostalom nismo sve mi ni građene da nosimo 36 konfekcijski broj.
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 7:54:16
|
|
|
|
Zvonki
|
Mene isto ne bacaju u očaj, njihov je posao da izgledaju lijepo
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 7:55:39
|
|
|
|
cuba
|
Ne bacaju me u očaj, ne razmišljam o njima. Mi "obični smrtnici" živimo u totalno drukčijem svijetu od njih stoga se po pitanju nekih stvari ne možemo natjecati, mislim da bi bilo suludo..
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 8:16:54
|
|
|
|
Cvijetići
|
Takva sam kakva sam! neopterećujem se sa time,kad pogledam moje klince zbog kojih sam natukla kile uopće mi nije važno. Bitno mi je da da se ja osijećam dobro u svojoj koži.
|
|
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 9:37:47
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Mene isto ne bacaju u očaj, njihov je posao da izgledaju lijepo a naš posao, uz POSAO, je da smo mame!!!
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 9:55:57
|
|
|
|
patka
|
e pa ja necu reci da me baca u ocaj ali nije i da me ne baca....ipak se zapitam koji put (posebno kad moram negdje ici a kolicina odjece koju mogu obuci je mizerna ili nikakva) kako one mogu a ja ne.....kad bolje razmislim OK one su slavne imaju para sto sluskinja i tak to, ali sto da kazem kad moje dvije frendice koje su obje dobile preko 20kg u trudnoci 5-6mjeseci nakon poroda imaju manje kg nego prije trudnoce a ja, s poroda dosla s jednom kg vise nego prije trudnoce i u ovis 6 mjeseci natukla 12kg i sad imam ko i kad sam isla roditi
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 10:11:22
|
|
|
|
Indy
|
slažem se sa svima vama. ali te slavne mame su meni malo jezivo premršave i to nakon mjesec dana! ne bih ja mjenjala svoj život za njihov, njihovu će djecu cijeli život odgajati netko drugi. ja volim svo svoje slobodno vrijeme umjesto, neznam, u teretani, provoditi s mojim djetetom i uživati u njegovom smijehu, poljubcima i zagrljajima. i nije be briga ni za strije, ni za opušteni stomačić, ni za ožiljak od carskog, sve su to za normalne žene..
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 10:55:34
|
|
|
|
mirna
|
Ja sam 8 mjeseci nakon prvog poroda izgledala super u bikiniju, bez da bi nesto vjezbala ili bila na dijeti. Osim sto sam dojila...Tako da uz vjezbanje (svaka od tih mama ima svog osobnog trenera) i zdravu prehranu meni ne izgleda nemoguce brzo se vratiti u formu... Pitanje je i koliko kila se dobi u trudnoci... Ja sam 17 i sve mi je otislo, no sada se opet vraca... Nadam se da ce nakon drugog poroda biti isto... I genetika je u pitanju naravno... A za to sto ove dame nemaju nista celulita i da heidi i nakon 4 poroda ima cvrsti trbuh su vjerojatno zasluzni i kirurzi... Po meni je vise ocajno kada si rob svome izgledu... Vise volim normalno jesti nego cijeli dan brojati kalorije i vjezbati....
< Poruku je uredio mirna -- 26.5.2011 11:00:04 >
|
|
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 11:21:35
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: cuba Ne bacaju me u očaj, ne razmišljam o njima. Mi "obični smrtnici" živimo u totalno drukčijem svijetu od njih stoga se po pitanju nekih stvari ne možemo natjecati, mislim da bi bilo suludo.. ni mene ne bacaju u očaj ...pogotovo kad se sjetim da su sve slikane za časopise a znamo da se tamo SVE RETUŠIRA.....
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 11:28:39
|
|
|
|
danery
|
moš mislit očaja....pa ta ne smije van bez kile šminke ni smeće bacit....odmah medijska fliska,gubitak ugovora,blaćenje... djecu čuvaju dadilje,mamu prepoznaju na slici kad je retuširana i fotošopirana,pitaj boga prepoznaju li ih bez full dodatne opreme... neka hvala
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 12:37:32
|
|
|
|
FIONA
|
ma koja to ...mene ne baca nitko u očaj..ja druge bacam u očaj....
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 12:41:15
|
|
|
|
lavica81
|
potpisujem IZVORNA PORUKA: Indy slažem se sa svima vama. ali te slavne mame su meni malo jezivo premršave i to nakon mjesec dana! ne bih ja mjenjala svoj život za njihov, njihovu će djecu cijeli život odgajati netko drugi. ja volim svo svoje slobodno vrijeme umjesto, neznam, u teretani, provoditi s mojim djetetom i uživati u njegovom smijehu, poljubcima i zagrljajima. i nije be briga ni za strije, ni za opušteni stomačić, ni za ožiljak od carskog, sve su to za normalne žene..
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 12:42:01
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ma koja to ...mene ne baca nitko u očaj..ja druge bacam u očaj.... Oh bejb tako mi fališ
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 12:43:42
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: FIONA ma koja to ...mene ne baca nitko u očaj..ja druge bacam u očaj.... Oh bejb tako mi fališ
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 12:57:18
|
|
|
|
mm1209
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise IZVORNA PORUKA: cuba Ne bacaju me u očaj, ne razmišljam o njima. Mi "obični smrtnici" živimo u totalno drukčijem svijetu od njih stoga se po pitanju nekih stvari ne možemo natjecati, mislim da bi bilo suludo.. ni mene ne bacaju u očaj ...pogotovo kad se sjetim da su sve slikane za časopise a znamo da se tamo SVE RETUŠIRA.....
|
|
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 12:57:23
|
|
|
|
nemirna mama
|
IZVORNA PORUKA: cuba Ne bacaju me u očaj, ne razmišljam o njima. Mi "obični smrtnici" živimo u totalno drukčijem svijetu od njih stoga se po pitanju nekih stvari ne možemo natjecati, mislim da bi bilo suludo..
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 13:58:57
|
|
|
|
ama
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ma koja to ...mene ne baca nitko u očaj..ja druge bacam u očaj.... udebljala sam se dosta u trudnoci al posle oba poroda za nekih 10mj budem stara nitko mi nejveruje kad vidi dvoje djece i mislim da obicne mame bacaju slavne u ocaj jer mi mozemo puno vise od njih...
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 15:08:20
|
|
|
|
mayathebee
|
Možda izledaju 10 puta bolje nego ja, ali ja zato provodim 10 puta više vremena sa svojim djetetom nego one. Uvijek ću ispred toga birati svojih 5 kg. viška!!! Uostalom ima razloga zašto porodiljni traje godinu dana
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 15:21:50
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: mayathebee Možda izledaju 10 puta bolje nego ja, ali ja zato provodim 10 puta više vremena sa svojim djetetom nego one. Uvijek ću ispred toga birati svojih 5 kg. viška!!! Uostalom ima razloga zašto porodiljni traje godinu dana točno tako samo ja imam malo više od 5kg viška
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 26.5.2011 15:44:42
|
|
|
|
bubaMaja
|
Kao što se i mi moramo vratiti na posao, tako se i one moraju vratiti na posao.. to što one nemaju tako povoljne ugovore kao mi ))))) od godinu dana - to je cijena slave i novaca koje one zarađuju.. naravno da tu ima i genetike, i načina poziranja, i osobnih trenera, i nutricionista, i plastičnih kirurga i naravno brdo photoshopa, ali to je cijena slave.... da meni netko non stop belji u kuću dok sam sa svojim djetetom i ja bih imala 20 kila manje - sve je to stres... iz svoje kože nitko ne može, kako mi iz svojih debljih, tako ni one iz svojih koščatih... ali neću si dati za pravo da par godina nakon poroda izgledam kao da sam još trudna.. nakon prvog vremena tijekom kojeg je bebač na prvom mjestu, trebamo se posvetiti povratku svoje linije (koliko se može) ako ništa drugo onda da nas ovakve teme uopće niti ne bi zanimale, radi svoga muža, radi sebe, radi primjera svom djetetu sutra... lijepo kažu devet mjeseci se debljaš - toliko imaš pravo ih i skidati! ako i nakon toga budem nezadovoljna vlastitim izgledom onda ćemo razgovarati o nekom stresu!! do tad... nezadovoljna sam što nemam dovoljno novaca da si kupim svu garderobu koja bi mi danas pristajala pa hodam u krpama (s obzirom da sam zimska trudnica ni ta mi roba više ne odgovara).... eto ja sam nezadovoljna
|
|
RE: kako slavne mame bacaju obične mame u očaj 27.5.2011 22:49:29
|
|
|
|
inesica
|
Da i ja imam na raspolaganju osobnog trenera, nutricionista, kuhara, vizazista, stilista, frizera...itd. itd...i ja bih tako izgledala. A da budemo jasni, i prije poroda sam bila daleko od savrsene zene :) al' sam sretna, svejedno :)
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!