Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 14:52:55
|
|
|
|
nemirna mama
|
dakle ovako, prije 4,5 god mm i ja smo bili vjenčani kumovi zajedničkom prijatelji i njegovoj izabranici.....2008 kad smo obje ostale trudne dogovorili smo se da ćemo jedni drugima krstiti djecu, termin nam je bio dan razlike.... kuma je ipak rodila prije vremena skoro mjesec dana, a ja sa malenog prenjela 5 dana poslje termina nakon 2 mjeseca mi smo malenog krstili i oni su bili kumovi njihova malena će sad napuniti 2 god i još nije krštena, kad god bi pitala za krstitke rekli bi da nemaju novca i tako mene moji kumovi 2 godine zivkaju kumo ovo kumo ono čak i malena me zove kumo da bi danas na moj rođendan doživjela takvo razočarenje u njih ali totalno i bijesna sam i ljuta i sve mi se skupilo i moram se nekome pojadati dakle ovako....malnoj za 1 rođendan ja ko prava kuma kupila zlato, kupila biciklić, a nisam je još ni krstila, a oni moje jesu a nisu ni došli na njegov rođendan a ni poslje, niti su mu ikad išta kupili.....i nisam ih sigurno zvala da mi nešto donesu jer znam da su slabijeg financijskog stanja ali boli me to i to mi ne da mira priej nekih sat vremena išla sam u dućan da bi mi kum rekao kao će krstiti malu i da im danas dolazi kuma na dogovor ja zbunjola bez teksta to je u biti od mog bratića žena koju je upoznala u biolnici i sad to mene toliko kopa, mira mi ne da, 2 godine ja ispitujem kad će krstiti malu i oni nemaju para i sad mi kaže da će uzeti drugu kumu, mislim stvarno da to nije u redu žao mi, stvarno mi je žao i tu malu volim kako da je moja ali eto ja im sigurno neću šutit nego ću ih pitati u čemu je problem...jer 2 godine od mene prave majmuna i ja maloj kupujem stvari jer znam da nigdej ne rade i sad mi na takav način zabiju nož u leđa kako bi vi postupile da vam netko to napravi
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 15:04:48
|
|
|
|
mayathebee
|
A joj baš mi je žao, neznam zašto su tako postupili. Valjda se podrazumijevalo da se zovete kumovi kad su oni to vama, a iz kojeg razloga su izabrali nekoga drugoga za svoje dijete to samo oni znaju. Ako te to doista muči, porazgovaraj s njima, nije lijepo da si toliko stvari nakupovala kao kuma, ispada da su te iskoristili. Makar nije sad toliko bitno materijalno, već je bitnije da definirate svoj odnos. U svakom slučaju sama procjeni koliko ti ti ljudi znaće, i kakav odnos želiš dalje s njima. Porazgovarajte, možda za početak diskretno, ipak neznaš još koji su im razlozi bili, možda je ispalo nespretno. U svakom slučaju žao mi je da se osjećaš tužno i povrijeđeno zbog toga
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 15:06:33
|
|
|
|
pincirotvajler
|
žao mi je
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 15:08:12
|
|
|
|
Zvonki
|
Svakako bi im dala do znanja da sam stekla dojam da ću ja imati tu čast biti kuma
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 15:12:38
|
|
|
|
Hubertica
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Svakako bi im dala do znanja da sam stekla dojam da ću ja imati tu čast biti kuma Potpisujem!
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 15:19:42
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Hubertica IZVORNA PORUKA: Zvonki Svakako bi im dala do znanja da sam stekla dojam da ću ja imati tu čast biti kuma Potpisujem! i ja mislim ovako
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 15:22:26
|
|
|
|
mm1209
|
ne znam, baš mi je žao, ja sam tip osobe koja bi im rekla što misli i više ne bi s njima bila kućna prijateljica, a opet je s druge strane to možda glupo jer nije u redu da tvoje dijete izgubi krsne kumove...ali nisu očito bili ni vrijedni da budu kumovi....uglavnom reci im sve što ih ide!
|
|
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 15:22:30
|
|
|
|
njanja
|
Ne znam.... iako bi osobno bila povrijeđena, nekako smatram da oni sami mogu odlučiti tko će im biti kuma.... tako da ako su se unutar 2 god predomislili, valjda za to postoji razlog, iako to NIJE FER PREMA TEBI.....
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 15:26:53
|
|
|
|
danery
|
potpisujem njanu....
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 16:40:50
|
|
|
|
modesty blaise
|
ma znaš kaj ću ti reči, istina je da tebe to sada boli ali možda je i bolje da im nisi kuma kad su se na kraju ovak ponjeli...
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 20:19:36
|
|
|
|
natalijax
|
vjerovatno te dobrano povrjedila,al ja da sam na tvom mjestu okrenula bi i ja njima leđa
|
|
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 20:34:39
|
|
|
|
mamacita
|
OMG, mene je moja kuma zadnji put drzala na krstenju. I to je bilo to. Nikakvi pokloni i cuda. Obadvoje mojih vjencanih kumova (kod maticara) su izgubili kontakte i sa mnom i sa mm. To je zivot. Kumstvo je po meni puno vise od kupnje poklona i zlata. Ako ti zelis imati utjecaj u vjerski zivot te malene, onda to mozes ostvariti i bez kumstva. Ja sam toliko bila nezadovoljna sa svojom vjencanom kumom nakon vjencanja, da sam zarko zeljela zamjeniti ju sa nekom drugom zenom. No, ova druga zena mi je sada prijateljica, a od kume niti "k". Stoga, neka ljudi izabiru koga im drago, ne propitkuj, jer je ocito da ti nisu htjeli reci cijelo ovo vrijeme da bi u stvari uzeli nekoga drugoga. Tko te ne zeli, ne mora te imati ni na silu, niti biti ostavljen sa griznjom savjesti jer tebe nisu izabrali. Nego, hoces li ti i dalje malenoj poklanjati poklone, znajuci da joj nisi kuma? Ili se to nece promijeniti? To je u biti pravi test.
|
|
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 21:51:51
|
|
|
|
marijola
|
stvarno tužno. ja sa svim svojim kumovima imam jaku vezu i jako mi je neobično kad se kumovi udalje, u stvari uvik promislim kako bi mi bilo da se ne čujem sa ***. a šta se tiče konkretnog slučaja, ja bi ih otvoreno pitala u čemu je stvar, jesmo li se možda nešto krivo razumili. u svakom slučaju, ne virujem da želiš i dalje bit kuma na silu, i u takvom odnosu sa takvim ljudima.
|
|
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 22:14:31
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Pa ja bi isto pitala u čemu je problem i zašto je došlo do promjene.A što se tiče njihovog djeteta,vjerujem da bi ga i dalje nastavila voljeti,nije dijete za ništa krivo..Žao mi je da se loše osjećaš...
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 22:23:36
|
|
|
|
zg_cinik
|
ja bi se postavil na noge... ko se sječe dogovora od prije 3 godine... i još k tome u nekoj euforiji... kuma/kumu svak bira po svom izboru...pretpostavljam tek kad počne planirat krštenje... a ne kad ostane trudan...ili prije... to kaj si zabrijala da ti je teško...mislim da ti je čisto ego povrijeđen...i ništ drugo... ak su ti dragi oni i njihova klinka...družili se budete i dalje...bez obzira na kumstvo... ak ti je mala draga (bila) sam zato kaj si mislila da joj buš kuma...e jbg...(to je sam potvrda onog kaj sam iznad napisal)...
< Poruku je uredio zg_cinik -- 21.6.2011 22:24:27 >
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 22:33:15
|
|
|
|
marijola
|
ko se sjeća?! a bome ja zapamtim s kime sam dogovorila kumstvo. a ako su zaboravili onda opet nisu vrijedni mog kumstva a dijete naravno nije ništa krivo,al oni se očito distanciraju, jer ni na rođendane njihovog djeteta ne dolaze
|
|
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 23:50:06
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik ja bi se postavil na noge... ko se sječe dogovora od prije 3 godine... i još k tome u nekoj euforiji... kuma/kumu svak bira po svom izboru...pretpostavljam tek kad počne planirat krštenje... a ne kad ostane trudan...ili prije... to kaj si zabrijala da ti je teško...mislim da ti je čisto ego povrijeđen...i ništ drugo... ak su ti dragi oni i njihova klinka...družili se budete i dalje...bez obzira na kumstvo... ak ti je mala draga (bila) sam zato kaj si mislila da joj buš kuma...e jbg...(to je sam potvrda onog kaj sam iznad napisal)... potpisujem
|
|
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 21.6.2011 23:57:36
|
|
|
|
maryann01
|
žao mi je da je to sve tak ispalo ali ja bi ih ipak pitala u čemu je problem kad ste se već prije sve dogovorili
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 22.6.2011 8:17:42
|
|
|
|
nemirna mama
|
a šta da vam kažem....magnet sam za budale....sjećaju se oni itekao dogovora samo eto.....kuma nema dlake na jeziku nego sve skreše u facu što mi smeta, a oni su naviknuli na ludiranje i ne zanm koje kakve ludosti.....nijma je normalno da se hvataju s drugima pred svima a nama to baš i niej normalno....sev u svemu volim tu malenu, nije dijete ništ akrivo stvar je u tome sa svima se druže kad dobiju malo nekog novca, kod nas ne zanju doć......kad sav novac potroše onda dođu kod nas, tj. dolaze "posuditi" jer im treba za pelene.... moje dijete su krstili, kumu svaka čast ali kuma ga uopće neće uzeti niti prići, asvoju malenu čim me vidi stavlja mi u ruke da je malo držim...... vjerujem da će danas doći do nas....a kad dođu lijepo ću ima otvoreno reć št ame muči i šta mi smeta uostalom oni su na gubitku
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 22.6.2011 8:39:31
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: maryann01 žao mi je da je to sve tak ispalo ali ja bi ih ipak pitala u čemu je problem kad ste se već prije sve dogovorili
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 22.6.2011 9:26:45
|
|
|
|
Bebys
|
jako jako ruzno je ovo...sto su napravili... ALI JA BI a to i tebi savijetujem.. u facu rekla sta mislim i pitala koji je razlog zasto su to napravili..i okrenila se i osla.. i kada bi me zvali vise nebi dosla...jasno ko dan...
|
|
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 22.6.2011 9:43:17
|
|
|
|
Indy
|
oni su tebe onda iskorištavali, što je veoma žalosno. vjerujem da si jako povrijeđena i ja bi bila. žao mi zbog djeteta jer te sigurno jako zavoljela. neznam što su se odjednom predomislili, ali ja bi pitala zašto.
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 22.6.2011 19:23:21
|
|
|
|
lavica81
|
IZVORNA PORUKA: Hubertica IZVORNA PORUKA: Zvonki Svakako bi im dala do znanja da sam stekla dojam da ću ja imati tu čast biti kuma Potpisujem!
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 22.6.2011 19:58:12
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise ma znaš kaj ću ti reči, istina je da tebe to sada boli ali možda je i bolje da im nisi kuma kad su se na kraju ovak ponjeli... možda je stvarno tako bolje, očito neki razlog postoji, ali takvi ti sigurno ne trebaju
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 22.6.2011 21:41:53
|
|
|
|
nemirna mama
|
IZVORNA PORUKA: Bebys jako jako ruzno je ovo...sto su napravili... ALI JA BI a to i tebi savijetujem.. u facu rekla sta mislim i pitala koji je razlog zasto su to napravili..i okrenila se i osla.. i kada bi me zvali vise nebi dosla...jasno ko dan... rečeno....učinjeno bravo ja
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!