|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zna li tko kolika je postarina za pakete iz N...
28.6.2011 8:16:40   
Marta j
Htijela sam naruciti ljulju za bebu iz Njemacke al neznam kolika bi mi dosla postarina na to.
Mislila mi je prija ponijeti al ona dolazi tek 1.9 od tamo.
Dali zna netko?

Narucila bi ovo
http://www.baby-walz.de/Spiel-Spass/Babywippen/group/3021750/product/2202297/L/0/Babywippe-mit-Vibration.a833.0.html

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete ...
28.6.2011 9:08:41   
Bebys
nema pojma ali u hr. ima toliko izbora za te ljulje tak da mislim bolje i lakse je da odes do Zagreba ako nemas nista dalje i da pogledas na hr. web stranicama bilo koje nase trgovine to sve ima...ja sam vidjela kada sam bila u hr. sretno

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2
28.6.2011 9:26:02   
njanja
toga imaš u Hr, ne znam koliko se isplati plaćati poštarinu, u hr su bili pred 3 god gracove 500 kn, moguće da su sad još jeftinije....zovi malo TL

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 3
28.6.2011 10:21:25   
tyna
btw zatvorili danas TL user posted image
toga stvarno ima po svuda kod nas, a možeš pogledati i na njuškalu. s obzirom na težinu, mislim da bi te dosta koštala poštarina

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 4
28.6.2011 10:26:16   
anaxx
vidim da piše da košta 59 € + poštarina doći će ti preko 500 kn, a kod nas sigurno možeš za te novce naći takvu, ja to zovem dnevna stolica

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu tyna)
Neposredna veza do poruke: 5
28.6.2011 11:00:09   
Marta j
Bila sam u dva limaca u jednom nemaju a drugi su mi rekli da se zatvara i nece vise nista nabavljati.

Jos cu muza uputiti u koju trgovinu ovi dana da pogleda.
Bila sam i u hercegovini nisam je nasla svagdje imali i neznaju kada ce opet doci...

A ode sam vec uzimala za M igracke i sada sam ukapirala par sstvari pa sam mislila sve to skupa naruciti pa ako mi nitko od rodbine nebude mogao ponijeti da mi posalju pa me zanimala cijena postarine...

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 6
28.6.2011 11:11:18   
lavica81
nek me netko ispravi ako griješim ali na ovo ćeš platiti i carinu, na sve internet narudžbe preko 160 kn ide i carina i pdv pa mislim da tio se ovo ne isplati naručivt preko neta

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 7
28.6.2011 11:22:48   
Marta j
Bez veze...

A nista sada nastavljam traziti il ako netko od njih nebude imao mjesta u autu da to ubace kada budu dolazili.
A ja si ukapirala jos zgodni stvarcica pa si mogu misliti koliko bi doslo carine i postarine na sve sto bi uzela.....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 8
28.6.2011 12:03:02   
anaxx
pogledaj i u drugim trgovinama za bebe, osim u TL, tu u Ri u beba centru ih ima stalno, Adax ima... možda je lakše da se tu kupi...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 9
28.6.2011 22:46:50   
mali_macic
malo sam ti pogledala koliko bi to otprilike doslo preko dhl ili dpd iz Njem za Hrv. i mozes racunat na min. 35,-Eura postarine bez carine. Tako da ti se slazem sa curama da za tu cijenu mozes nju i pronac u Hrvatskoj. malo kopaj po netu, pa mozda i cak na ebay-u pa ces je sigurno nac puno jeftinije.
sretno!

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 10
3.7.2011 15:44:59   
bubaMaja
baš ova koju si pokazala ima u beba centru samo mislim da je druga boja, cijenu ne znam

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 11
3.7.2011 16:44:49   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: lavica81

nek me netko ispravi ako griješim ali na ovo ćeš platiti i carinu, na sve internet narudžbe preko 160 kn ide i carina i pdv pa mislim da tio se ovo ne isplati naručivt preko neta

točno tako

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 12
3.7.2011 17:59:28   
tyna
carinu možeš izbjeći ako ti tvoji to tamo kupe i pošalju kao poklon

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!