Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Na autopilotu bahatosti... 28.8.2011 14:51:56
|
|
|
|
njanja
|
najzalosnije od svega je sto ako tomo ista dobije, to ce biti max 2 god. Ne mogu vjerovati, na zalost u pravosudni sustav i da netko nece biti dobropodmazan da kaze da ipak su otkazale automatske komande ili sto vec....najbolje od svega sto svi znamo scenarij, a to da je tip sevio ovu kurvicu s njim pa se malo zaboravio....od svega mi se najmanje gadi horvatincic,. Gade mi se svi oni koji mu dopustaju da se izvuce, a ne sumnjam u to da hoce. Da ja odem u plodine i ukradem 2 kg pistacia, imala bi vise neugodnosti, nego sto ce ih horvatincic imati... A i sigurno vise griznje savijesti....
|
|
RE: Na autopilotu bahatosti... 28.8.2011 15:11:00
|
|
|
|
modesty blaise
|
sve više razmišljam kako smrt nit` je kazna nit` je utjeha... osjećaji gorčine ili slasti ostaju u nama živima za njima mrtvima, a ona je samo neumoljiva konstanta... nit` ju briga niti za nas mari... njen ples je stalan, ali život treba živjeti kao čovjek. I zato ne tražim "asteroid", dovoljno će biti: neovisno sudstvo, jednakost pred zakonom, država koja funkcionira kako život zapovjeda, građani koji divljaštvu ne gledaju kroz prste....
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Na autopilotu bahatosti... 28.8.2011 15:19:29
|
|
|
|
mamacita
|
JA NE MOGU VJEROVATI DA JE POLICIJA U TOLIKO NAVRATA NJEGOVE PROCESE ZATASKALA, I DALJE MU UREDNO DOZVOLJAVALA POSJEDOVANJE VOZACKE DOZVOLE. To je ruglo naseg sistema, gdje se bogatima sve dozvoljava, dok oni koji nastardaju ne dobiju nista, pa cak ni pristojno zvanje hitne, prije nego li se pozove odvjetnik firme za koju radi. Tragedija... Za cijenu koju je platio gliser je imao vise komandnih sustava i sve je moglo biti iskljuceno i brod bi se sam zaustavio samo da je on iscupao dovod el. energije, ili benzina. Jednim potezom. Dakle, i ja mislim da je imao sex sa tom curom...
|
|
|
|
RE: Na autopilotu bahatosti... 28.8.2011 15:24:02
|
|
|
|
modesty blaise
|
ja mislim da bi se teško našlo onoga ko vjeruje u Horvatinčićevu priču...al ko što njanja reče nije ni čudo da se on sad izvlači na sve i svašta i da izmišlja najnemogućije scenarije...no zgrozi me kad vidim odvjetnika Došena koji ga brani (a i sam je do nedavno bio u pritvoru) i pomislim kako dotični ni za ova dva života vjerojatno ne bude odgovarao... pre jadno!
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Na autopilotu bahatosti... 28.8.2011 15:42:24
|
|
|
|
Indy
|
nazalost, mnogo je takvih kao sto je Horvatincic. koliko samo tih bogatuna nije odgovaralo za prometne nesrece u kojima su ginuli nevini ljudi. a, kad bolje pogledamo njihove odvjetnike, to su isti oni koji brane i nase "nevine" politicare, sve za novac, gade mi se.
|
|
RE: Na autopilotu bahatosti... 28.8.2011 17:28:03
|
|
|
|
jagodicabobica
|
Zar "velikima " nije sve dopušteno???" drage cure kroz zivot sam prolazila vjerujuci u kliche koji nam govori kako su svi bogati oholi i obicno losi ljudi.. ali shvati da i siromaci su ti koji mogu biti losi i potkupljeni...bogati moze podkupiti i svjedoka i policajca i sudca i sve ostalo... danas je takvo ponasanje vec uslo u nase kuce i sistem...dio je nase kulture.. pa ako hocemo promjene onda treba da promjenimo sebe pa tek sve ostale... i mislim da je ok da se cuje glas normalni ljudi kao ovdje na forumu...mozda nekoga potakne da promjeni svoje misljenje pa i ponasanje...
|
|
|
|
RE: Na autopilotu bahatosti... 29.8.2011 2:29:42
|
|
|
|
lilia
|
Prije toga njenu je svekrvu pregazila barunica sa svojom kočijom, ali bila je oslobođena optužbe. Članak optužuje barunicu za ubojstvo svekrve i krojačice..." IZVORNA PORUKA: modesty blaise Ako me sjećanje dobro služi barunica je netom prije smrti saznala da je osiromašena i to joj je bila veća kazna nego smrt. Bogatima i bahatima je siromaštvo najveća kazna, stoga bez i jednog dana provedenog u zatvoru, Horvatinčić bi siromašan i bez krova nad glavom i u dronjcima bio možda ne nama ali sebi sigurno primjereno kažnjen. Nažalost dobit će max godinu dana i to u zatvoru koji posjeduje knjižnicu, televiziju i ćeliju sa wc-om i kupaonicom. I naravno neograničenu posjetu. Gadi mi se ova naša krumpirana država.
|
|
RE: Na autopilotu bahatosti... 29.8.2011 8:44:11
|
|
|
|
Ninjago
|
Evo bas citam u novinama kako penzijonerima uzimaju ovrsno pola mizerne penzije zbog duga od 200 kn.prema HTV-u,a ovakvi bogatuncici rade sta ih volja i j... im se zivo za zakone i propise,ma fuj cijela drzava,a on i njegov odvjetnik su izrekli tolike nebuloze da covjeka tjera na povracanje,najbolja mi je ona da ima potvrdu od psihijatra da se boji krvi i da nije znao da gliser nije registriran,pa i auto kad kupujes od nekog prvo pitas da li je registriran i do kada je.A jos mu nece sudit ni za nepruzanje pomoci jer su ljudi odmah umrli,ma strasno,ljudskoj bahatosti nikad kraja.
|
|
|
|
RE: Na autopilotu bahatosti... 29.8.2011 11:37:18
|
|
|
|
Bebys
|
iza Glembajevih je samo vrijeme u pitanju NISTA VISE...samo vrijeme i druge osobe.... POJEO VUK MAGARE...bilo i ostat ce...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!