|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kako se njegujete...
28.8.2011 22:00:02   
Mašaaa
Izvana i iznutra? Trošite li bogatstvo na kreme i kremice protiv bora,strija,celulita?
Vježbate li, idete u saunu, teretanu, meditirate li, idete na masažu? Kako se nosite sa stresom? Smatrate li da dovoljno brige pridajete svom izgledu i zdravlju?

< Poruku je uredio Ninaa -- 29.8.2011 8:05:25 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kako se njegujete...
28.8.2011 22:09:09   
drugasrecica
Ne vjerujem baš puno kremicama, više vjerujem kvalitetnoj hrani. Stvarno ne trošim puno na kozmetiku, šminku itd. tako da na meni ta industrija uljepšavanja ne bi puno zaradila user posted image . Kad kupujem, onda nastojim da to bude nešto kvalitetno i dobro za moju kožu. Neko vrijeme mi je poseban gušt bio radit svoje pripravke, kremice, pilinge.

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu Mašaaa)
Neposredna veza do poruke: 2
28.8.2011 22:25:04   
lidac0605
Redovito se ofarbam,kad radim(sad sam na porodiljnom) redovno sam našminkana-sad se to svodi na maskaru i malo sjenila.Volim kupit kvalitetnu kremu za lice,za ostatak tijela kak kaj nađem povoljno.Ne kupujem skupu šminku jer mislim da su i jeftinije varijante jednako dobre.Redovno vježbam(bar 3x tjedno),vozim sobni ili klasični bicikl al mislim da je to više zato jer moram-zbog bolesti.Iz istog razloga se zdravo hranim-na dijabetičkoj dijeti sam.Redovno pijem sve lijekove i svaka 3 mj ako ne i češće,sam na vađenju krvi i kod doktora...za masaže,saune i ostale perverzije nemam ni novaca ni vremena.
Da,mislim da dobro brinem o sebi!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 3
28.8.2011 23:57:29   
mamacita
Izvana: jogging, krema za lice (neka protiv suhe i crvene koze), losion za tijelo, ponekad bademovo ulje, britvica (za dlake na nogama), tu i tamo vitamini, nastojim zdravo jesti, i naravno... pod tjelovjezbu spada i sex.
Iznutra: protiv depre bilo koje vrste borim se solo izlascima na kavu, muzikom do daske (kada nekim cudnim slucajem budem sama u autu ili u kuci), joggingom, naravno (opet) sexom, citam nesto sto mi probudi mozdane vijuge nesto zanimljivo... i naravno molitvom.

Ne idem na nikakve tretmane, nemam novca za takvo sto, eh da, stavila sam nedavno pramenove i potsisam vrhove redovito, nastojim se ponekad nasminkati (iako mi dragi kaze da sam sasvim ok i bez sminke), nekad si priustim neki laganini miris, lak za nokte (neki jaci) i nastojim hodati "po manekenski" (zanositi bokovima... ahhhh, cini cuda ako hodam ispred muza hahahahaha).

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 4
29.8.2011 0:37:15   
adryosijek
nista previse,kreme nekoristim,tu i tam malo se namazem ali sad po zegama mi se neda..nije niti zdravo koza nemoze disat,a uvijek sam kupovala razno razne sminke itd jednom ili 2 put koristila i mislimda je rok trajanja prosao ...sad poslje poroda bas ni nemazem se

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 5
29.8.2011 8:07:08   
Ninaa
http://www.ringeraja.hr/forum/kako-se-njegujete/m_754711/tm.htm

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Mašaaa)
Neposredna veza do poruke: 6
29.8.2011 8:13:15   
Zvonki
Ne trošim puno novca, držim do osobne higijene, vježbam i trudim se živjeti zdravo. Spavam ko' beba, ne pušim, pijem vode (silim se piti jer ne osjećam baš neku žeđ), recimo da se trudim jesti zdravo i pokušavam biti pozitivna osoba. Mislim da skupi tretmani ne pomažu u tome da netko bude lijep. Mogu samo na lijepu osobu malo nadograditi sjaja.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Mašaaa)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!