|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tuđa djeca
2.10.2011 13:16:21   
natalijax
Da li vi dozvoljavate da vam drugo dijete odgovara onako drsko kaoda ste ovce čuvali skupa i ako vaše djete ima takav način ponašanja da li ga dozvoljavate ili mislite ah malo je

< Poruku je uredio Ninaa -- 2.10.2011 22:57:04 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: tuđa djeca
2.10.2011 21:32:49   
Zvonki
Zavisi, ako se jako često viđamo, moguće bi me i smetalo. Pa bi mu možda rekla nešto tipa - ne sviđa mi se kako razgovaraš, možeš li molim te...Ali sva sreća, nisam imala takva iskustva, sva djeca su bila prema meni OK. Osim susjedinog divljaka koji me pljunuo dva puta na ulici. (Nikad djete vidjela nisam, mali se zaleti i pljune me. Ja od šoka nisam znala šta bih rekla user posted image )

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
2.10.2011 21:47:46   
mamacita
Ima jedan mali susjed koji se voli igrati s mojim klincima, on samnom razgovara ko veliki. " Imas kaj za popiti?" "A kud sad ides? (dere se kada ulazim u auto)... na to sam navikla i ne ispravljam. Moja djeca su drugo, njih ispravljam, jer vidim svrhu u dugorocnosti mojeg nastojanja. No, za sada nisam naletila na neko super drsko dijete. Mislim da su tu vise krivi roditelji nego malisani. Djeca kopiraju sta vide po doma.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 3
2.10.2011 22:03:24   
lidac0605
Mojim klincima je apsolutno zabranjen takav način komunikacije i ne bi tn tolerirala ni u kom slučaju...Od druge djece moram priznat da nisam ništa takvog doživjela,al bit će zato kaj sam na van takva babaroga,pa su mi moji klinci već puno puta rekli da me se njihovi prijatelji boje user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 4
2.10.2011 22:44:04   
njanja
Neki dan mi je jedan trogodisnjak rekao da sam ruzna
Tata je sjedio do njega i nije reagirao
Ja sam mu samo rekla da je iskren ali da je pred njim dug put da nauci kako sa zenama
Svi su se za stolom nasmijali a mali mi je i dalje bio presladak iako sam ja njemu ruzna ;)

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 5
2.10.2011 23:26:45   
seraphyme
gle, dijete je reklo: car je gol! tak je meni klinac od jedne prijateljice rekao da sam debela kao krava. a moja mila se samo nasmijala iako se diči dobrim odgojem. kako sam reagirala? nikako. da je moj, dobio bi vjerovatno flisku po dupetu. a klinjo ima 5 god, što znači da nije malecki koji baš i ne zna što govori

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 6
3.10.2011 8:26:26   
sina
moji nečaci (klinci sestre od mm,) su često danima bili kod nas jer im je doma bilo dosado,pa su dolazili nas zahebavati. klinci su bili toliko drski i bezobrazni da je to prestrašno. urlala sam na njih iz petnih žila jer u protivnom bih ostala bez lustera,zavjesa i svega u kući. (njihova mama nije reagirala ni u kom slučaju)

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 7
3.10.2011 9:14:59   
njanja

IZVORNA PORUKA: seraphyme

gle, dijete je reklo: car je gol! tak je meni klinac od jedne prijateljice rekao da sam debela kao krava. a moja mila se samo nasmijala iako se diči dobrim odgojem. kako sam reagirala? nikako. da je moj, dobio bi vjerovatno flisku po dupetu. a klinjo ima 5 god, što znači da nije malecki koji baš i ne zna što govori

da je moj, morao bi se ispričati teti koju je uvrijedio...
mislim da fliska u ovom slučaju apsolutno ništa ne vrijedi

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 8
3.10.2011 10:14:54   
seraphyme
je, je.... slažem se. problem je kao i sa psovanjem. kad su maći- to je slatko. onda narastu i uhvate maha

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!