|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Znak oprez mine na djecem igralistu
4.10.2011 11:03:17   
Indy
Zamislite, nedavno osvanuo znak oprez mine uz sami rub djeceg igralista. Igraliste se nalazi blizu nas, i sama sam jos nedavno vodila Patrika na to isto igraliste. Jeza me hvata kad se sjetim da nas je vrebala opasnost u samoj blizini. Da jos bude gore, znak je postavljen i nikom nistauser posted image  kao da nema veze sto se radi o sigurnosti djece. Vidim da se djeca dolaze tamo igrati, sto ako nekom djetetu pobjegne lopta iza tog znaka, nedaj Bože, tko će za njom?!!

< Poruku je uredio Ninaa -- 4.10.2011 12:33:58 >

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: znak oprez mine na djecem igralistu
4.10.2011 12:01:09   
artur
užas!!! a možda je samo nečija glupa šala, tipa "nemam pametnijeg posla pa odoh plašit ljude"user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 2
4.10.2011 12:12:25   
lilia
Grozno, pa dajte vi mještani pokrenite nešto inače bi netko stvarno mogao stradati.
A koliko je područja neočišćeno a da ljudi ne znaju da su tamo mine.
Bolje i da su stavili znak pa nek ljudi i djeca paze nego da ga nema.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 3
4.10.2011 12:54:17   
Indy
sto da pokrenemo? nije to korov, pa cemo ga pocupati. grad bi trebao nesto uciniti po tom pitanju, a da ne spominjem koliko jos ima ostecenih kuca iz rata, koje su zapustene i obrasle zbunjem, tko zna sta se tu svasta krije. umjesto sto svaki cas neki koncert organiziraju i festaju, neka plate razminiravanje i ciscenje

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 4
4.10.2011 13:45:10   
natalijax
uuuuuu ja mislim da nebi više kročilo moje djete tamo,strašno možda je nečija šala a i da je nebi mi bilo svejednouser posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 5
5.10.2011 7:21:10   
Indy
sumnjam da se radi o sali. znak je pravi, to samo imaju oni koji su strucni za to, ili ne? ovdje u vukovaru je svasta normalno, pa i igraliste s minama. nikog nije briga.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
5.10.2011 7:30:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Indy)
  Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!