Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: znak oprez mine na djecem igralistu 4.10.2011 12:01:09
|
|
|
|
artur
|
užas!!! a možda je samo nečija glupa šala, tipa "nemam pametnijeg posla pa odoh plašit ljude"
|
|
|
|
RE: znak oprez mine na djecem igralistu 4.10.2011 12:12:25
|
|
|
|
lilia
|
Grozno, pa dajte vi mještani pokrenite nešto inače bi netko stvarno mogao stradati. A koliko je područja neočišćeno a da ljudi ne znaju da su tamo mine. Bolje i da su stavili znak pa nek ljudi i djeca paze nego da ga nema.
|
|
RE: znak oprez mine na djecem igralistu 4.10.2011 12:54:17
|
|
|
|
Indy
|
sto da pokrenemo? nije to korov, pa cemo ga pocupati. grad bi trebao nesto uciniti po tom pitanju, a da ne spominjem koliko jos ima ostecenih kuca iz rata, koje su zapustene i obrasle zbunjem, tko zna sta se tu svasta krije. umjesto sto svaki cas neki koncert organiziraju i festaju, neka plate razminiravanje i ciscenje
|
|
RE: znak oprez mine na djecem igralistu 4.10.2011 13:45:10
|
|
|
|
natalijax
|
uuuuuu ja mislim da nebi više kročilo moje djete tamo,strašno možda je nečija šala a i da je nebi mi bilo svejedno
|
|
|
|
RE: znak oprez mine na djecem igralistu 5.10.2011 7:21:10
|
|
|
|
Indy
|
sumnjam da se radi o sali. znak je pravi, to samo imaju oni koji su strucni za to, ili ne? ovdje u vukovaru je svasta normalno, pa i igraliste s minama. nikog nije briga.
|
|
[Obrisani korisnik] 5.10.2011 7:30:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!