Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Hitno mi treba vaše mišljenje 20.10.2011 10:57:45
|
|
|
|
mariola
|
Pretpostavljam da je dobila onaj žuti papirić jer joj poštar ne bi ostavio paket da nije platila. Ako je taj papirić,neka ne diže paket i kad prođe rok za podizanje paketa, službenici iz pošte vraćaju paket pošiljatelju.
|
|
RE: Hitno mi treba vaše mišljenje 20.10.2011 10:59:56
|
|
|
|
elven
|
U paketu ili sa računom mora biti obrazac reklamacije, gdje između ostalog postoji opcija povrata "naručene" robe. Ispuniti obrazac i zajedno sa paketom u prvi poštanski ured pa ga vratiti natrag od kud je došao, niti pomišljati plaćati priloženi račun. End of story! Neka pazi da ne ošteti originalnu ambalažu čega god da je pristiglo i za svoj mir i svaki slučaj neka napravi kopije svega, računa, reklamacije, papira od povrata... troškovi bi eventualno mogli biti poštarina i to je to... Sretno i javi kako je riješila..
|
|
|
|
RE: Hitno mi treba vaše mišljenje 20.10.2011 11:11:17
|
|
|
|
Bebys
|
elven i mariola su ti dobro napisale... ja bi samo dodala da joj je to netko NAMIJESTIO tko zna njene podatke...neka samo nadopise negdje prilikom povratka ..da joj nista vise nesalju jer ONA TO NE NARUCUJE...I DA CE SVAKI PAKET UBUDUCE AKO DODJE VRACATI...i stvar rijesena...
|
|
|
|
RE: Hitno mi treba vaše mišljenje 20.10.2011 11:23:19
|
|
|
|
zara13
|
paket se vraća u roku 5 dana ako ga ne podigne tak sam ja imala sa neckermanom sam šta ja baš tad nisam imala novce da ga podignem i oni su ga natrag vratili i nikom ništ
|
|
|
|
RE: Hitno mi treba vaše mišljenje 20.10.2011 11:30:59
|
|
|
|
LUNA000
|
Neka ga ne podiže...vratit če se sam la redouteu nakon 5 dana...neka ih nazove i kaže im da ona to nije narućila...da ga neće podignuti i nek brišu njene podatke..usput nek provjeri što sve od podataka oni imaju ..i kojim putem je naručena roba..pismeno, telefonski, putem interneta ...pa če lakše doći do zaključka tko je mogao znati te sve podatke..mene nebi uopće zabrinjavao taj paket ako ga nisam ja narućila...nebih ka podigla i gotovo..al bi me žarko zanimalo tko se to koristi mojim podacima
|
|
RE: Hitno mi treba vaše mišljenje 20.10.2011 11:48:35
|
|
|
|
mamino zlateko
|
slazem se sa eleven i mariolom
< Poruku je uredio mamino zlateko -- 20.10.2011 11:50:19 >
|
|
RE: Hitno mi treba vaše mišljenje 20.10.2011 12:37:32
|
|
|
|
Puli
|
cure su sve napisale neka ne podiže paket pa će se on vratiti pošiljatelju
|
|
RE: Hitno mi treba vaše mišljenje 20.10.2011 13:39:18
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: Puli cure su sve napisale neka ne podiže paket pa će se on vratiti pošiljatelju
|
|
RE: Hitno mi treba vaše mišljenje 20.10.2011 13:45:33
|
|
|
|
skorodolazi beba
|
slaze se sa svima... nitko ju nemoze prisiliti da plati nesto sto nije ni podigla... nije to neki racun tipa struja ,telefon da se MORA platiti...
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!