Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: malo o zenskoj ljubomori 21.10.2011 12:38:59
|
|
|
|
Ira_
|
Kao dijete znala sam biti često ljubomorna, na djecu koja su bila imućnija od mene i mojih, zbog garderobe, igrački... To je trajalo do neke moje 12-13 godine, i od onda nisam osjetila ljubomoru sve dok nisam mogla ostati trudna, a svi naši prijatelji već naveliko su imali djecu. Prvi smo se vjenčali od svih naših prijatelja i kada su zadnji prijatelji podjelili s nama sretnu vijest da će postati roditelji u istom trenutku sam osjetila ljubomoru što svi imaju dijete, a mi ne. Nakon 10 sec. sam se osjećala posramljeno kako sam uopće mogla biti ljubomorna na tako nešto, ali to je bilo jače od mene i odmah sam im se ispričala i rekla kako sam se osjećala u tom trenutku, ali hvala Bogu nisu mi zamjerili.
|
|
|
|
RE: malo o zenskoj ljubomori 21.10.2011 14:54:26
|
|
|
|
jagodicabobica
|
meni su slike dobre!
|
|
|
|
RE: malo o zenskoj ljubomori 21.10.2011 22:23:04
|
|
|
|
natalijax
|
u super su slike
|
|
|
|
RE: malo o zenskoj ljubomori 22.10.2011 0:43:31
|
|
|
|
mamacita
|
Slike su odlicne. Ja sam odavno prestala biti ljubomorna na ikoga i na bilo sta. Ljepota je varljiva, tudji sklad je lazljiv, tudje bogatstvo sutra moze planuti u plamenu, tudje dijete se moze razboljeti, itd. itd. itd. Dakle, ja sam savrseno zadovoljna sa onim sto imam.
|
|
|
|
RE: malo o zenskoj ljubomori 22.10.2011 10:53:46
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: mamacita Slike su odlicne. Ja sam odavno prestala biti ljubomorna na ikoga i na bilo sta. Ljepota je varljiva, tudji sklad je lazljiv, tudje bogatstvo sutra moze planuti u plamenu, tudje dijete se moze razboljeti, itd. itd. itd. Dakle, ja sam savrseno zadovoljna sa onim sto imam.
|
|
|
|
RE: malo o zenskoj ljubomori 22.10.2011 11:55:19
|
|
|
|
korina7
|
Nisam na nikog ljubomorna, nek ljudi imaju pa nisu meni krali.Nemam puno al sam ipak zadovoljna, moja obitelj je uz mene. U osnovnjaku sam bila tako jalna malo na cure koje imaju odjeću bolju od mene.To je bilo davno.
|
|
|
|
RE: malo o zenskoj ljubomori 22.10.2011 12:48:01
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja sam ljubomorna na ljude koji mogu jest puno junk fooda i slatkiša a mršavi su
|
|
RE: malo o zenskoj ljubomori 22.10.2011 13:17:34
|
|
|
|
bubaMaja
|
mislim da dječja ljubomora ili pak ona tinejđerska sigurno nisu znaci da ste po karakteru ljubomorne osobe.. pa ja mislim da ne postoji dijete ili adolescent koji zbog nečeg nije bio ljubomoran (ne mora biti u pitanju materijalno) što se tiče mene.. kad netko podijeli samnom da je nešto dobio kupio zaradio ili učinio što bih i ja htjela a zbog nekog razloga ne mogu, pomislim oh i ja bih (često to i kažem), ali mislim da to nije ljubomora - više kao poticaj da i ja dođem do toga. iskreno se radujem svakom uspjehu svog bližnjeg kao da se i meni dogodio (što na neki način i je).. ona prava neka ljubomora - hmmm pa ajmo reći da pomislim onako zašto on/a kad netko nešto dobije što nije zaslužio, a osoba koja je to zaslužila zbog toga izvisi (ne moram ja biti ta osoba) onda me pogodi nepravda i osjećam na neki način ljubomoru, ali brzo me prođe - imama pametnijih stvari od ljubomore za raditi, misliti i planirati ))))))))))))))))))))))
|
|
RE: malo o zenskoj ljubomori 22.10.2011 22:03:43
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja što se tiče mene.. kad netko podijeli samnom da je nešto dobio kupio zaradio ili učinio što bih i ja htjela a zbog nekog razloga ne mogu, pomislim oh i ja bih (često to i kažem), ali mislim da to nije ljubomora - više kao poticaj da i ja dođem do toga. iskreno se radujem svakom uspjehu svog bližnjeg kao da se i meni dogodio (što na neki način i je).. ona prava neka ljubomora - hmmm pa ajmo reći da pomislim onako zašto on/a kad netko nešto dobije što nije zaslužio, a osoba koja je to zaslužila zbog toga izvisi (ne moram ja biti ta osoba) onda me pogodi nepravda i osjećam na neki način ljubomoru, ali brzo me prođe - imama pametnijih stvari od ljubomore za raditi, misliti i planirati )))))))))))))))))))))) Prepisujem.
|
|
RE: malo o zenskoj ljubomori 22.10.2011 22:09:35
|
|
|
|
Bebač i ja
|
ne treba ljubomoru miješati sa zavidnošću..
|
|
|
|
RE: malo o zenskoj ljubomori 22.10.2011 23:35:40
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ja sam ljubomorna na ljude koji mogu jest puno junk fooda i slatkiša a mršavi su Ova ti je genijalna .
|
|
|
|
RE: malo o zenskoj ljubomori 22.10.2011 23:42:49
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ja sam ljubomorna na ljude koji mogu jest puno junk fooda i slatkiša a mršavi su ja nisam ljubomorna na takve, jedem sve i svasta, a ne vagam se niti se opterecujem kilogramima
|
|
|
|
RE: malo o zenskoj ljubomori 23.10.2011 22:13:36
|
|
|
|
beba_B
|
IZVORNA PORUKA: pticica IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ja sam ljubomorna na ljude koji mogu jest puno junk fooda i slatkiša a mršavi su ja nisam ljubomorna na takve, jedem sve i svasta, a ne vagam se niti se opterecujem kilogramima Vjerojatno ni nemaš viška... Potpisujem pinci
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!