|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sedam fraza koje mogu da unište život
21.10.2011 13:14:26   
jagodicabobica
KADA
Ovo je jedna ružna reč koja se pojavljuje u opisivanju poboljšanja vašeg života. Zvuči ovako: "Kada budem izgubila 10 kilograma, počeću ponovo da izlazim sa muškarcima. Kada budem malo starija, dobiću to unapređenje. Kada završim doškolovavanje, otvoriću svoju firmu." Načešće naše "kada" se nikada ne dogodi, ili ako se i desi, prošlo je toliko vremena da zaboravimo šta je to što smo želeli. Da li bi bilo nelegalno ili nemoralno da sve te želje i ciljeve ostvarujete sada? Ukoliko je odgovor ne, šta čekate?

JEDNOG DANA

Nema ništa loše ako imate svoju listu stvari koje "jednog dana" želite da uradite i mesta na koja želite da odete, ali kada otkrijete da je vaša "današnja" lista prazna, najbolje bi bilo da se pozabavite budućim ciljevima u sadašnjosti. "Jednog dana" su tako varljive reči. Čine da se osećate dobro što ćete jednog dana postići nešto, ali meseci, godine, pa i decenije mogu da prođu i možda ćete shvatiti da je vaša želja da se "jednog dana" nešto desi i dalje predaleko.

SNAGA VOLJE

Prema ekspertima koji proučavaju ljudsko ponašanje, bilo bi dobro da zamislite da snaga volje ne postoji. To je prvi korak za bolju budućnost. Problem sa snagom volje je da većina ljudi ili misle da gaje ima ili ne. Oni će reći: "Pa, naravno da sam naručila dva kolača. Šta očekuješ od nekoga ko nema volje?" Vaši geni određuju boju očiju, ali ne i da li ćete pojesti dva deserta.

ŽELIM/NADAM SE

Nemojte biti slabić! Prekinite da želite i da se nadate da nesto uradite ili čekate da se nešto desi. Ako vam je potrebna veća kontrola nad sudbinom, morate da preuzmete veću odgovornost za svoje postupke i ono što iz njih proizilazi. Nemojte sedeti čekajući da vam promene stignu u poštansko sanduče. Potrebno je doneti odluku i preduzeti akciju, a ne da se oslanjate na puste želje.

NIJE DOVOLJNO DOBRO

Ove tri jednostavne reči će vas sprečiti da objavite nešto, da obavite važan telefonski poziv, izađete sa tipom kog ste upoznale ili odete na audiciju. Rešenje? Nemojte čekati da sve bude savršeno. Pokušajte. Odmah.

NEMAM VREMENA

Ovo pričaju ljudi koji nemaju vremena da odu u teretanu, ali ako je neka zabava u planu, oni su prvi koji će se pojaviti na vratima sa flašom vina. Možda se osećate kao da nemate vremena, ali uz malo organizacije i otkazivanja nepotrebnih obaveza (kao što je gledanje televizije), možete da oslobodite od 20 minuta do dva sata svakog dana da radite ono što će vam pomoći da kreirate bolji život.

NIJE PRAVO VREME

Ako ne sada, kada? Ako čekate da vam se poređaju zvezde, to neće dogoditi. Umesto da čekate na "pravo vreme", promenite način vašeg razmišljanja i odlučite kada je "najmanje najgore vreme" da biste započeli ono što vam je na umu. Svaki uspeh ili cilj koji ste postigli zahtevao je viziju, posvećenost i istrajnost. A ne izgovore.

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 21.10.2011 13:18:12 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sedam fraza koje mogu da unište život
21.10.2011 14:33:22   
sina
apsolutno je tako,još samo kad bih se počela tako i ponašati.... ali kod mene je uvijek: kada bum,ne mogu sad,prvo bi trebalo ovo,pa tek ono.....

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 2
21.10.2011 14:52:15   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: sina

apsolutno je tako,još samo kad bih se počela tako i ponašati.... ali kod mene je uvijek: kada bum,ne mogu sad,prvo bi trebalo ovo,pa tek ono.....

pa dobra je temauser posted image ...i ja sam se pronasla u nekim frazama...mislim da ce se svako pronaci u necemu...

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 3
21.10.2011 20:52:33   
lavica81
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica

IZVORNA PORUKA: sina

pa dobra je temauser posted image ...i ja sam se pronasla u nekim frazama...mislim da ce se svako pronaci u necemu...

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 4
22.10.2011 0:40:01   
mamacita
Dobar savjet. Kod mene je najcesca ona "jednog dana"... tipa, kada cu nekome od djece kupiti nesto sto pozele - "jednog dana". Sve ostalo nastojim ne raditi. user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!