Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Reklame koje Vam se sviđaju 27.10.2011 11:21:34
|
|
|
|
pticica
|
meni je isto super
|
|
|
|
RE: Reklame koje Vam se sviđaju 27.10.2011 12:49:22
|
|
|
|
lavica81
|
ira super mi je ova reklama, nisam je dosad vidila ali stvarno je odlična
|
|
RE: Reklame koje Vam se sviđaju 27.10.2011 12:54:19
|
|
|
|
mariola
|
Super je Meni je trenutno najdraža od tele 2 kad Gregor onu drugu ovcu lupi po prstima i kaže prespor, jer moj T puca od smiha na tu reklamu i stalno se moramo igrati "prespora" i to bude živi smih
|
|
RE: Reklame koje Vam se sviđaju 27.10.2011 12:58:41
|
|
|
|
cuba
|
Zadnjih dana se ova reklama samo u kraćoj verziji prikazuje na tv-u. Odlična mi je i zbilja jedna od boljih koje sam vidila Od ovih naših mi nijedna nije nešto special. A s obzirom da mi je baby tv ili neki crtić na videu stalno u akciji, ni nemam vremena baš popratiti ništa drugo na tv-u
|
|
RE: Reklame koje Vam se sviđaju 27.10.2011 13:17:42
|
|
|
|
drugasrecica
|
Je, super je ova reklama Al moram priznat slabo gledam tv, pa više obratim pozornost na ono šta se djeci sviđa. Moja L isto voli tu reklamu s Gregorom i presporim, čujem je kako sama sa sobom govori te riječi. Zadnje vrijeme su obje opčinjene kad čuju reklamu za puding, jedan lijepi ženski glas pjeva neki refren i tad se obje okreću i zure, sve aktivnosti prestaju za vrijeme te reklame
|
|
RE: Reklame koje Vam se sviđaju 27.10.2011 13:19:12
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: cuba Zadnjih dana se ova reklama samo u kraćoj verziji prikazuje na tv-u. Odlična mi je i zbilja jedna od boljih koje sam vidila Od ovih naših mi nijedna nije nešto special. A s obzirom da mi je baby tv ili neki crtić na videu stalno u akciji, ni nemam vremena baš popratiti ništa drugo na tv-u i da srećice i mi volimo za puding,super je e da i ova za dukat,sa dječakom i piđamom
|
|
RE: Reklame koje Vam se sviđaju 27.10.2011 13:23:41
|
|
|
|
modesty blaise
|
Moj S obožava sve reklame s Gregorom i sve reklame s Antom (od Darinke- naravno) čim čuje da je neka od tih , trči brže bolje pred telku i smijeh na najjače....
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Reklame koje Vam se sviđaju 27.10.2011 16:13:29
|
|
|
|
beba_B
|
A, ovo je reklama sa Fox Life... vidila sam je nekoliko puta, kad navečer dignem noge i pogledam "Kako sam upoznao vašu majku"... Genijalna mi je. Inače od naših reklama ne znam ništa jer ne gledam TV preko dana, osim Bumbe na Mini tv. Njihove reklame znam više napamet. Bejb kad god čuje onu patkicu, mucija i mica macu razvali smile priko cilog lica!
|
|
|
|
RE: Reklame koje Vam se sviđaju 27.10.2011 17:19:48
|
|
|
|
maja
|
Nisam ovu vidjela ali je dobra A jedna od najgorih mi je ona Ja sam na konju
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Reklame koje Vam se sviđaju 27.10.2011 19:36:40
|
|
|
|
sina
|
sad mi nijedna ne pada na pamet koja mi je posebno dobra,ali ona za old spice mi je
|
|
RE: Reklame koje Vam se sviđaju 27.10.2011 19:46:56
|
|
|
|
marijola
|
meni je baš dobra "Ja sam na konju" ante mi je dosadija, gregor mi je oduvik iša na živce al su mi zato super za b-net http://youtu.be/r8ewumFapmw "znaš ti kol`ki je internet, e..."
|
|
|
|
RE: Reklame koje Vam se sviđaju 27.10.2011 20:23:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Ira, reklama je prekrasna! Meni je definitivno najdraža ona: "Đuuurooo, javi seee!" "Mijauuu!" "Đuuurooo!"
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!