Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Rekreacija roditelja s djecom 18.11.2011 21:20:54
|
|
|
|
bomboncic02
|
Imam želju vježbati, plesati..bilo što, ali isto tako želim da su djeca u blizini mene i bilo bi idealno kada bi to mogli zajedno, npr. nekakva vrsta sporta, plesa sa djecom.. Malo sam guglala i slala upite na fitnes centrima i dobila jedan zanimljiv odgovor.. Naime, zbog malog interesa ne može se oformiti grupa, pa sad mene zanima da li bi vi vježbale zajedno s djecom, odnosno ima li takvih zainteresiranih u Zg-u? Mjesečna članarina bi iznosila oko cca 200 kn za jednog roditelja s jednim ili dva djeteta, dva puta tjedno po 60 minuta. Vježbe bi bile usklađene s dječjim mogućnostima.. Djeca vježbaju a i mame...
|
|
RE: Rekreacija roditelja s djecom 18.11.2011 23:14:37
|
|
|
|
mamacita
|
Hvala, ali nisam zainteresirana. Ja vjezbam da "pobjegnem" od svih obveza u kuci. Vjezbanje sa djecom cu prakticirati jednog dana kada ce me moci pratiti vani u joggingu, ali neko valjanje po strunjacama nije za mene.
|
|
|
|
RE: Rekreacija roditelja s djecom 19.11.2011 9:03:17
|
|
|
|
modesty blaise
|
bombončiću ne znam kolko ti je dijete staro ali takve fitness grupe postoje i rade .... ja sam sličnog mišljenja ko mamacita pa nekako radije ne bi na vježbanje s malim ....i ja odem u teretanu da bi malo pobjegla od svakodnevnih obaveza i ispuhala se fizički i psihički... imaš na www.aerofitness.hr vježbanje zajedno s bebom. ne znam kolka je članarina al lukni malo pa vidi jel ti paše
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Rekreacija roditelja s djecom 19.11.2011 9:21:15
|
|
|
|
bomboncic02
|
Imam dva sina, jedan od 5 godina, a drugi ima 2 i pol godine. Željela bih vježbati s djecom iz razloga što radim, a kad dođem doma imamo svega par sati da budemo zajedno i te sate ja ne bih željela provesti sama negdje vježbajući, nego da zajedno uživamo. Hvala na odgovoru..ja ću još istraživati malo.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!