|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   LOVE Moon ulošci ???
27.1.2012 20:24:59   
Spavalica
Pozdrav svima... user posted image
nedavno sam prisustvovala kod kolegice jednoj divnoj prezentaciji Winalite uložaka za - pazi sad "žene,muškarce i djecu"
Navodno imaju neke anione koji sprječavaju nastanak gljivica, hemeroide...liječe nema šta ne liječe ...
Koliko sam upamtila veliki je paket i cijena mu je nekih 500tinjak kuna al ima brdo tih "pelenica" u nj i noćni i danjski i menstrualni i svašta nešto.Kažu da čak pomažu i kod grčeva, iscjedka upalica...

dali je itko od vas imao slična iskustva i što bi mi mogle reć o tome...prije nego se bacim u trošak voljela bi da saznam ima li smisla...

BTW, googlala sam i svašta tu ima, na RR sam samo našla jednu temu iz cca 2009 koja baca na smjijeh jer je tema izokrenuta...

Pomagajte molim Vas user posted image

¦¦¦ Samo jednom živimo na ovome svijetu.
Sve ono dobro što ga možemo jedni drugima učiniti,ljubav koju možemo iskazati,učinimo odmah.
Ne odgađajmo to i ne zanemarujmo,jer ovim svijetom više nećemo proći drugi put...¦¦¦
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: LOVE Moon ulošci ???
27.1.2012 20:57:38   
sina
hm,ja sam ih imala i to sam naletjela na velesajmu na njih nakon gubitka trudnoće sa 20 tt zbog infekcije,pa sam bila i malo nabrijana na kojekakve alternative,tako da se bojim da nisam baš previše objektivna. ustvari,ni ne znam kaj da ti kažem. ništa posebno,ja san uzela par paketa dnevnih i jedan nočni i s obzirom da je to bilo prije godinu i po ni ne sjećam se kak sam bila zadovoljna sa njima. vjerujem da su ipak bolji od ovih običnih i da ipak nešto ima u svemu tome. baš mi je žao što se ne sjećam kak sam bila zadovoljna sa ovim nočnimuser posted image user posted image user posted image ,pa da ti mogu reći. ja znam da je za mene always, koji slove kao najbolji,obično smeće i katastrofa u mojim gačicama. ja sam prezadovoljna sa libresse i mislim da ću kod njih i ostati kad dođe vrijeme za njih.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Spavalica)
Neposredna veza do poruke: 2
27.1.2012 21:07:07   
Spavalica
Iskreno i meni su Alw užas... prošli mjesec sam kupila greškom one special edition s čipkom bilo mi fora pakiranje nisam gledala -otvorila ih a ono zamirišalo kao poljana s ružama ....i... poludila sam ....user posted image
Sve me peckalo svrbilo... užas kao najgora upala mjehura... nisam mogla ni na malu nuždicu ... bacila ih u kantu i kupila pamučne bapske u ljekarni od muke iskeširala brdo para za puf vate i došla k sebi...
Više uopće nevjerujem ničemu što je "super popularno" kupujem uloške s najniže police u dućanu i super su mi ... mislim da sad imam neke naturalne ... Nažalost Libresse ima nešto što mi ne paše jako mi iritiraju međunožje - onako sastrane po rubu kao da mi rade ful trenje i peče za riknut... pa sad razmišljam o alternativama...
Ovi Mjesečevi na reklamama izgledaju ok a i ova ih je isprezentiala ajme ... ono boli glava da bi dao i još toliko za samo jedan dan s njima user posted image user posted image

Sve ono dobro što ga možemo jedni drugima učiniti,ljubav koju možemo iskazati,učinimo odmah.
Ne odgađajmo to i ne zanemarujmo,jer ovim svijetom više nećemo proći drugi put...¦¦¦

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 3
27.1.2012 21:15:45   
sina
mislim da nemaš što izgubiti ako ih probaš. malo sam proguglala i vidim ekipa je zadovoljna sa njima. slobodno ih uzmi. kažem,uopće ne vjerujem da se ne mogu sjetiti kako sam ja bila zadovoljna sa njima,ali vjerojatno zato što mi je to bilo užasno stresno i bolno razdoblje,ali da mi nisu valjali,to bih sigurno znala. vjerujem da su bolji od svih ostalih.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

Neposredna veza do poruke: 4
28.1.2012 14:43:18   
modesty blaise
O ovim ulošcima ne znam niš pa ih neću niti komentirati...ali imam zato nekaj za dodati na temu Always uložaka - izbjegavajte ih u širokom luku ak vam je zdravlje milo....najgori i najplastičniji ulošci na tržištu  ali s najjačom reklamom na žalost...... SMEĆE NAD SMEĆIMA !!!!

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 5
28.1.2012 21:36:50   
sina
mb apsolutno se slažem s tobom

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 6
29.1.2012 22:14:11   
berny
o ovim ulošcima ne znam ništa. nego, meni je na sajmu za bebe žena nudila neku čašicu koja se ugura u... i kao to je onda nešto najeko, najčišče i sl. prodaju se u nekim eko vrčicama i jedan ti ono služi godinamauser posted image jer se poslije uporabe čašica opere i spremna je za ponovnu upotrebu.
samo sam ju blijedo pogledala i nastavila dalje.

meni su trenutno najbolji lidlovi ulošci.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 7
1.2.2012 21:44:29   
Spavalica
Za ove menstrualne čašice sam i ja čula... nekoliko puta i naletjela na oglas po netu ... no da ja neš takovo plastično iliti silikonsko umećem u se ... aaa ne....
Bila sam na prezentaciji al nisam ostala do kraja zbog posla... pa ću ponoviti ovih dana da odslušam sve...
teta mi je dala uzorak da si probam al mi je rekla da pazim jer imaju te neke trakice pa nesmijem odmah staviti ako imam več tek kad drugi put dobijem (za što se nadam da neću user posted image ) Pa eto ako mi onaj ore ostvari želje, možda udijelm nekom drugom da isprobava pa javim rezultate..
Ovako na neviđeno pružaju mi dosta povjerenja... tamo sam jednog rastavljala i sve je kao pamučno-dosta fora- i stvarno je "jezgra" super upijajuća i to su kao neke alge (demonstrirala nam je to tako što je popapala žlicu toga)
malo sam ostala al opet pokraj ove plastike vrijedi pokušati ...
Pa ako neko hoće ja se nadam da meni neće trebati .. Vidjet ćemo poslje vikenda...
Dao Bog da vještici pukne metla po ovoj buri što puše i da ne dođe k meni idućih 9 mjeseci ....
user posted image

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 8
2.2.2012 6:42:17   
berny

IZVORNA PORUKA: Spavalica

Dao Bog da vještici pukne metla po ovoj buri što puše i da ne dođe k meni idućih 9 mjeseci ....
user posted image

user posted image
Spavalice, držim fige i pilim metlu.user posted image

Neposredna veza do poruke: 9
2.2.2012 6:46:42   
sina
kakve čašicre?? user posted image user posted image user posted image   mislim da ne bih to trpala u sebe

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 10
2.2.2012 13:55:11   
neron
imam cjelo pakovanje kod kuce ovih ulozaka i trosim ih vec 5 mjeseci.
moje misljenje je da su to ulosci ko ulosci, i da ne vrijede cjene koliko kostaju, bila sam na prezentaciji i naslusala sam se svega da lijece sve od cista,hemoroida, bolnih menstruacija, infekcija pa nadalje.
dok sam koristila neke norveske uloske nisam imala nista od navedenog, od kako sam presla na ove pojavile su mi se bakterije, pms (tj.bolovi i ostalo) je isto kao i prije , ma u sutini suplja prica da nesto lijece, a koristim ih jos uvjek jer sam kupila cjeli paket i dala brdo para pa mi ih je sad zao baciti.
a da lijece i pomazu od toga nema nista, i da kao ne smrdi ma da ne smrdi samo ako bi se salili.
u sustini moje misljenje je da je to samo prazna prica da bi se prodali, ja licno kad ih potrosim nece mi vise napamet pasti da kupim nove.
i da kao dok njih koristis nemozes dobiti karcinom grlica materice , ma da kako da ne onda bi se na recept prepisivale ako lijeci i to.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 11
2.2.2012 15:31:42   
berny

IZVORNA PORUKA: neron

i da kao dok njih koristis nemozes dobiti karcinom grlica materice , ma da kako da ne onda bi se na recept prepisivale ako lijeci i to.

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu neron)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!