|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Da li ste znali...
7.2.2012 14:14:26   
keiko
..da su "štedljive" žarulje opasne po zdravlje?
Do kraja 2012 će u EU biti izbačene obične sijalice i bit ćemo primorani koristiti nešto što nam ugrožava naše zdravlje i zdravlje naše dijece.
http://www.energetika.ba/ostale-novosti/3988-Stedne-sijalice-emitiraju-kancerogene-spojeve.html

Što mislite o tome?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Da li ste znali...
7.2.2012 14:42:14   
adryosijek
bas njih briga koje cu ja zarulje da koristim ,pitajmo se zapravo sta nije kancerogeno danass user posted image ovo me neplaši niti malo user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu keiko)
Neposredna veza do poruke: 2
7.2.2012 14:56:41   
keiko
IZVORNA PORUKA: adryosijek

bas njih briga koje cu ja zarulje da koristim ,

Koristi ćeš te, koje ti budu na volju, a to su štetne žarulje.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 3
7.2.2012 16:41:31   
lidac0605
U mojoj kući su sve žarulje šparne.A kaj mislim o tome-mislim da je to kap u moru,AKO je to uopće istina,danas bi trebali pisat dal uopće postoji još nekaj zdravo,a ne o štetnim tvarima jer je sve takvo ak bolje razmislim. A i to pretjerivanje mi isto ide na živce-sutra će pisat da ljudski prdac sadrži kancerogene tvari.Ma daj...

(Odgovor članu keiko)
Neposredna veza do poruke: 4
7.2.2012 16:50:36   
mayathebee

IZVORNA PORUKA: lidac0605
A i to pretjerivanje mi isto ide na živce-sutra će pisat da ljudski prdac sadrži kancerogene tvari.Ma daj...

user posted image user posted image user posted image

Pa vjerovatno i sadrzi!!! Kaj udje kancerogeno, mora i izaci! user posted image

A Boze moj ljudi, od neceg moramo kihnuti kad smo zidovi, sparamo na struji, a umremo od zarulje! user posted image

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 5
7.2.2012 17:24:01   
mala99
Ja to znam , o tome se već pisalo. Posebno su štetne ako se koriste za noćne lampa ili za stolne lampe. A ne daj bože iznad glave malog djeteta. Ispuštaju štetne sastojke. Mislim da koja žarulja u kući i nije tako opasna, ali nikako blizu i direktno iznad glave.

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 6
7.2.2012 17:46:22   
lilia
Nisam nikad čula za to, meni je štedna iznad glave (noćna) ali malo je palim.
I imamo ih po cijelom stanu. Moj muž uvijek kupi te. Baš ću mu reći...

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 7
7.2.2012 18:00:12   
adryosijek
a ma daj danas nepusis cigare dobijes rak pluca ,briga mene ako je sta kancerogeno eno pecem jaja u teflon tavi takodeer nije dobro pa user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 8
7.2.2012 18:03:19   
lilia
Adry luda si skroz, odvalila sam od smijeha.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 9
7.2.2012 18:47:09   
mala pcelica
ja necu ni da citam članak,sto manje znam to se bolje osjećam user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 10
7.2.2012 19:29:41   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: lilia

Adry luda si skroz, odvalila sam od smijeha.user posted image

haha...fakat jesi !!!! i ja sam urlala od smijeha na adryuser posted image user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 11
7.2.2012 19:45:22   
malizia
IZVORNA PORUKA: mala99

Ja to znam , o tome se već pisalo. Posebno su štetne ako se koriste za noćne lampa ili za stolne lampe. A ne daj bože iznad glave malog djeteta. Ispuštaju štetne sastojke. Mislim da koja žarulja u kući i nije tako opasna, ali nikako blizu i direktno iznad glave.

ja san ih imala u dnevnoj sobi, bš mi je smetalo pa sam makla, nekako osjećala sam se ko tučić u onim kutijama , a poviše visi to zlokobno svjetlo , faka tako....bacila sam ća, nadam se da će postojati neka alternativa user posted image .

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 12
7.2.2012 21:02:30   
keiko
Nije samo kancerogenost u pitanju. Prouzrokuju glavobolje, migrene, umor, dekoncentracija, kožne probleme- crvenilo i iritacija kože, osječaj peckanja u očima....
Kako je netko već napisao- bolje ne upotrebljavati blizu glave ili u dječjoj sobi.

E da, postoji alt_ernativa- LED svijetlo.

< Poruku je uredio keiko -- 7.2.2012 21:03:00 >

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 13
7.2.2012 21:22:31   
malizia
odlično da postoji alternativa user posted image , meni je zaista ono svjetlo užasno smetalo, dekoncetracija, umor i slično.... kod mene više neće svjetliti user posted image .

(Odgovor članu keiko)
Neposredna veza do poruke: 14
7.2.2012 21:23:00   
berny
Cure, stvarno ste me nasmijale. user posted image
Što je najgore postaju šparne samo ako gore non-stop. Koja ironija. Ja ih koristim već godinama. Ulažem u skupe žarulje za dobrobit naše planete. user posted image

Sad trebamo otoriti temu o parabenima u vlažnim maramicama, pa onda sredstvu za održavanje svježine voća u citrusima i kako izazivaju hiperaktivnost u djece. O tome da se jabuke špricaju 20 puta godišnje a da je kora koju zbog toga gulimo i bacamo zapravo najvrijedniji dio jabuke. Da su se izgubile originalne vrste voća i povrća a time i njihova kvaliteta... U bankama sjemena dobrodošlo svako staro neizmodificirano sjeme... Čudno vrijeme dolazi našoj djeci.user posted image

(Odgovor članu keiko)
Neposredna veza do poruke: 15
7.2.2012 21:26:28   
Bablica
Baš sam nedavno gledala jednu emisiju u kojoj je gostovao DAVID ICKE i on je između ostalog pričao o tim štednim žaruljama koliko su opasne. On je cijelu teoriju zavjere ispričao o tome zašto se u EU mogu samo one kupit, a one sa žarnom niti su zabranjene. I da, pošto imaju žive, u slučaju da se razbije treba zvat posebnu ekipu koja će ju uklonit i tako je izbacio neku bijesnu cifru (2000 nečega) koliko je jedna žena platila čišćenje i mijenjanje žarulje!
Imamo ih i mi, i sad malo mislim ni neznam točno gdje i koje su mi štedne!!! user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu keiko)
Neposredna veza do poruke: 16
7.2.2012 21:41:52   
malizia
IZVORNA PORUKA: berny

Cure, stvarno ste me nasmijale. user posted image
Što je najgore postaju šparne samo ako gore non-stop. Koja ironija. Ja ih koristim već godinama. Ulažem u skupe žarulje za dobrobit naše planete. user posted image

Sad trebamo otoriti temu o parabenima u vlažnim maramicama, pa onda sredstvu za održavanje svježine voća u citrusima i kako izazivaju hiperaktivnost u djece. O tome da se jabuke špricaju 20 puta godišnje a da je kora koju zbog toga gulimo i bacamo zapravo najvrijedniji dio jabuke. Da su se izgubile originalne vrste voća i povrća a time i njihova kvaliteta... U bankama sjemena dobrodošlo svako staro neizmodificirano sjeme... Čudno vrijeme dolazi našoj djeci.user posted image

drago mi je da te je netko nasmijao, jer da ti je to svjetlo u kući ne vjerujem da bi te tako lako netko uspio nasmijati jer to ono između ostalog izaziva i depresiju. Ali Bože moj imamo mogućnost izbora stoga tko voli nek izvoli, ako moramo jesti galofak hranu ne moram valja i ovo.

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 17
7.2.2012 21:50:21   
berny
IZVORNA PORUKA: malizia
drago mi je da te je netko nasmijao, jer da ti je to svjetlo u kući ne vjerujem da bi te tako lako netko uspio nasmijati jer to ono između ostalog izaziva i depresiju. Ali Bože moj imamo mogućnost izbora stoga tko voli nek izvoli, ako moramo jesti galofak hranu ne moram valja i ovo.

malizia, svatko odabire kako će reagirati na ono što mu se u životu događa. Dozvoli mi da se nasmijem na ono što ne mogu promijeniti jer je u davnoj prošlosti.
Ako mi ne vjeruješ da stvarno imam sve šparne žarulje. Nemoj.user posted image

Bablica, David Icke je zakon.user posted image

< Poruku je uredio berny -- 7.2.2012 21:52:43 >

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 18
7.2.2012 22:02:29   
mamacita
Igrom slucaja, i moj super bojazljiv muskarcina od tate, vidio je tu emisiju, i sve sparne zarulje pobacao i stavio one staromodne. Istina Bog, meni su ove i draze. Bolje se vidi, odmah se upale, a ne za par sekundi. Svjetlo je prirodnije. Bas sam happy da ih jos mozemo kupiti u trgovinama. Dakle, sada moramo i zalihu tih zarulja imati u slucaju da ih u EU necemo moci kupiti. Vjerujem ja da je sve povezano, nesto ljude treba razboljeti, da im drugi mogu "pomoci" (industrija ljekova i cijepiva. Dakle, sve je to zacarani krug.

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 19
7.2.2012 22:07:51   
malizia
   Svatko od nas je jedinstven, svatko  drugačije reagira na životne situacije i okolinu , svatko od nas ima različite jake i slabe točke , tako i sa ovim žaruljama, tebi ne škode, meni škode....neka svatko koristi šta ga je volja.

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 20
8.2.2012 8:34:45   
mišica 666
margarin, vegeta, cedevita, meso, mlijeko, voće i povrće, cigarete ...... to je samo prvo šta mi je palo na pamet. sve je opasno otrovno sve nam šteti. iz cijelog teksta mene najviše bode rečenica Štedne sijalice, koje će do kraja iduće godine unutar EU-a u potpunosti iz upotrebe izbaciti klasične žarulje sa žarnom niti, potencijalno su kancerogene, objavio je u svom istraživanju berlinski laboratorij Alab. potencijalno je opasna i voda možemo se njome ugušiti hajde da je zabranimo. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 21
8.2.2012 9:37:25   
keiko
IZVORNA PORUKA: mišica 666

margarin, vegeta, cedevita, meso, mlijeko, voće i povrće, cigarete ...... to je samo prvo šta mi je palo na pamet. sve je opasno otrovno sve nam šteti. iz cijelog teksta mene najviše bode rečenica Štedne sijalice, koje će do kraja iduće godine unutar EU-a u potpunosti iz upotrebe izbaciti klasične žarulje sa žarnom niti, potencijalno su kancerogene, objavio je u svom istraživanju berlinski laboratorij Alab. potencijalno je opasna i voda možemo se njome ugušiti hajde da je zabranimo. user posted image

Pa voda i je potencijalno opasnauser posted image , popij 7-8 litara vode odjednom, pa ćeš vidjet, što će se dogodit.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 22
8.2.2012 9:49:38   
bubaMaja
ono što je zbilja opasno je STRES u kojem svi mi živimo - neprestani pritisak zaradi, kupi, preživi, kupi kupi kupi..... a žarulje su mala beba naspram toga... ja imam u kući štedne, imam i LED i zapravo sam jako zadovoljna s njima... koliko je zrak koji dišemo kancerogen, hrana koju jedemo - ma žarulje hahahahah nasmijala sam se dobro...

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu keiko)
Neposredna veza do poruke: 23
8.2.2012 9:55:49   
bubaMaja
živa se kupi aluminijskom folijom bez problema (bakini savjeti u slučaju slomljenog toplomjera)

Icke je jedan čovjek koji je zaradio puno novaca na teorijama urote u kojoj glavnu riječ vode GMAZOVI - vanzemaljci koji su kod nas svi kraljevi i vođe svijeta... pročitala sam sve što se moglo od njega i neke teorije su prilično smislene, ali za ovo baš nisam sigurna... tako da bi jedna od teorija mog,l0,a biti - kako ćemo zgrabiti najviše moguće novaca? ajmo još preplašit narod pa nek plaćaju predavanja i knjige o stvarima na koje i onako i ovako ne mogu utjecati, ali bit će pod još većim stresom pa će se razboliti i platiti dodatno lijekove farmaceutskim tvrtkama... eto mu teorije zavjere za novu knjigu!

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 24
8.2.2012 10:21:51   
Bebys
znam to i NIKADA IH DO SADA NISMO KUPILI

prvo su tri puta skuplje
drugo stetne
trece SKILJIS JER NEVIDIM NISTA POD TIM SVIJETLOM STRASNO JE SLABO....pa i ono najjace je slabo...znaci steti ocima i vidu....uzasno

da ne nabrajam
mi imamo staru zalihu ali jos uvijek se mogu kupiti...
nadam se da ce biti
NETKO TKO CE SVERCATI SA OVIM ZARULJAMA IZ DRUGIH DIJELOVA SVIJETA...ako nema u EU...prokleta EU...zgadila mi se oni i njihovi GLUPI ZAKONI..
svedjani zele van iz EU kao i mnoge druge drzave sto zele van iz EU...nadam se da ce to ubrzo i biti...a euro nikada nisu prihvatili i NE ZELIM taj novac koji je najgora valuta na svijetu....pametni svedjani samo neka idu van

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!