|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Rob za plaću
15.2.2012 13:53:02   
natalijax
Jednom sam tvorila anketu dali bi bili rob za dobru plaću,možda će netko reći da sam izbirljiva ili izbirljivi u ovoj krizi.
Moja šogorica radi kod jednog poznatog mesarauser posted image valjda tak mogu nazvat, čisti crjeva za 1800kn, uz to beru jabuke, kose voćnjake, čiste boksove od pasa ,vikendicu poslije tuluma, nabije ona 5000 i nešto al ode ujutro dođe kući oko 23h, ovo je meni čisto robijanje. Susjeda se trebala zaposliti u jednoj firmi gdje šivaju i išla ona na probu izdržala dva dana kad mi je pričala kak je,ja nebi nikom savjetovala takav posao da ti s oproštenjem moraš pitati jel smiješ  na wc...,što vi kažete,jel bi mogle?

< Poruku je uredio Ninaa -- 15.2.2012 16:23:05 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: rob za plaču
15.2.2012 13:57:42   
mala pcelica
u kakvoj sam situaciji trenutno mislim da i prebirala po govnima za minimalac samo da imam bilo kakva primanja i da radim bilo sta,a da sam u malo boljoj situaciji vjerovatno bi mogla i birati ...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
15.2.2012 13:59:51   
adryosijek

IZVORNA PORUKA: natalijax

jednom sam tvorila anketu dal bi bili rob za dobru plaču,možda če netko reć da sam izbirljiva ili izbirljivi u ovoj krizi,Moja šogorica radi kod jednog poznatog mesarauser posted image valjda tak mogu nazvat,čisti crjeva za 1800kn,uz to beru jabuke,kose vočnjake,čiste boksove od pasa,vikendicu poslije tuluma,nabije ona 5000i nešt al ode ujutro dođe kuć oko 23h,ovo je meni čisto robijanje,susjeda se trebala zaposlit u jednoj firmi di šivaju i išla ona na probu izdržala dva dana kad mi je pričala kak je,ja nebi nikom savjetovala takav posao da ti s oproštenjem moraš pita jel smiješ se ić popišat i po...,što vi kažete,jel bi mogle

hmmm Ravlić?

moja mala cura je moje sve...

Neposredna veza do poruke: 3
15.2.2012 14:01:21   
ilovefake
slažem se s pčelicom. ja posal imam, dobar, potplaćen s obzirom na odgovornost i struku, al dok je plaća redovita-hvala Bogu da je i takva. al da ne radim, i da mi ima tko djecu čuvat, radila bih bilo koji pošteni posao od jutra do mraka. i naravno, istovremeno pokušala nać nešto bolje.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 4
15.2.2012 14:03:21   
adryosijek
cuj sezona kad ti krene i po 16 sati je rada,placa je nesto vise,ako si kod jednog sefa vise godina on ti svaake godine dize placu..sad ako ti tek pocinjes novim poslom nece biti pretjerano...moja sestricna radi kod ravlica i njen muz je toboze neki sef,sad je bivsi oso je s drugom,isto su imalui kuci pse ,i boxove i ovce njegove3 i sve im je to placao ravlic,kucu im je zazido ,sad oni vracaju po malo mu.. jel je kod njega user posted image znam sve ako je to on

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 5
15.2.2012 14:06:03   
pincirotvajler
ah,robijala sam..
i mm i ja..
više ne

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 6
15.2.2012 14:10:12   
ruwenzor
Da nemam posao tražila bih bilo kaj, i van struke, i za malu plaću, i u čudnim smjenama, bolje išta neg da sjedim doma, i naravno usput bih tražila nešto bolje.
Robijala sam, ne za plaću neg za staž koji mi je bio preduvjet za stručni ispit, joj kak mi je drago da je to razdoblje završilo...

< Poruku je uredio ruwenzor -- 15.2.2012 14:19:00 >

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

Neposredna veza do poruke: 7
15.2.2012 14:16:31   
natalijax
IZVORNA PORUKA: adryosijek

cuj sezona kad ti krene i po 16 sati je rada,placa je nesto vise,ako si kod jednog sefa vise godina on ti svaake godine dize placu..sad ako ti tek pocinjes novim poslom nece biti pretjerano...moja sestricna radi kod ravlica i njen muz je toboze neki sef,sad je bivsi oso je s drugom,isto su imalui kuci pse ,i boxove i ovce njegove3 i sve im je to placao ravlic,kucu im je zazido ,sad oni vracaju po malo mu.. jel je kod njega user posted image znam sve ako je to on
user posted image user posted image user posted image da

Neposredna veza do poruke: 8
15.2.2012 14:20:25   
natalijax
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

u kakvoj sam situaciji trenutno mislim da i prebirala po govnima za minimalac samo da imam bilo kakva primanja i da radim bilo sta,a da sam u malo boljoj situaciji vjerovatno bi mogla i birati ...
user posted image pčelice znam,al zašto sebe ponižavaš svi mi vrjedimo nešto u životu

Neposredna veza do poruke: 9
15.2.2012 14:32:00   
Nika 24052006
Da nemam obitelj,vjerovatno mi ne bi bio prevelik problem raditi od jutra do sutra,ovak uz djecu,mislim da bi se teško i odlučila na to,a i organizirala.Jedino da nemamo baš nikakva primanja,onda bi prihvatila sve i svašta.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 10
15.2.2012 16:07:58   
sina
dosta sam veliki buntonik i živac po pitanju takvih stvari,tako da znam već cijeli scenarij unaprijed:ako je totalna frka,ići ću naći bilo kakav posao,ali znam da ne bih dugo izdržala,pop... bi za kratko vrijeme

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 11
15.2.2012 16:26:46   
mala pcelica

user posted image pčelice znam,al zašto sebe ponižavaš svi mi vrjedimo nešto u životu

vjerujem da vrijedim puno vise,al kad te stegne nepitas se dal vrijedis ili ne ,pitas se oćes li imati sutra za kruh il ne,pa se vatas čega stignes da zaradis user posted image na zalost to je tako kako je...

Neposredna veza do poruke: 12
15.2.2012 20:32:56   
dami
Na žalost, to je naša svakodnevnica. Prisiljen si raditi bilo šta, za bilo koje novce, samo da imaš mirovinsko i socijalno.Ne kažem da je to nužno ali ...

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Rob za plaću
15.2.2012 21:49:14   
Ninaa
Ah nato ja se isto nekad osjećam ko rob. Ne mogu reći da mi je posao loš, imam glupo radno vrijeme, često ostajem i prekovremeno i briga njega za moje dijete koje ne vidi mamu od 8 do 6 navečer dva dana u tjednu a onda ko za vraga nekad ostanem i do 7. Plaća mi je premala za to kaj radim drži me na minimalcu ostatak na crno. Sad kak sam na bolovanju i porodiljnom to je to. Ali mi je do posla blizu i pregrmim puno toga jel nisam u poziciji da prigovaram, s dvoje male djece i bolesnom osobom koju imam na brizi ne mogu baš izvoljevati puno. Sve ovisi o situaciji u kojoj se nalaziš.Nisu baš ni novci sve u životu, ak zbog toga pate obitelj i djeca.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 14
15.2.2012 22:11:00   
CallamityJane
Nuzda ne pita moja Nato!
Jos si sretan ako imas bilo kakav posao, a gdje jos da birkas i probiras koliko ces raditi...Oni koji mogu da biraju su srecnici u danasnje vrijeme!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 15
16.2.2012 0:30:50   
pticica

IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Nuzda ne pita moja Nato!
Jos si sretan ako imas bilo kakav posao, a gdje jos da birkas i probiras koliko ces raditi...Oni koji mogu da biraju su srecnici u danasnje vrijeme!

user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 16
16.2.2012 8:15:19   
Zvonki
Ne bih bila rob. Ako ne mogu čistiti crijeva, ja bih našla djeljenje letaka. Pa bi rađe djelila letke, na zraku, na ulici, pješačila, pozdravljala ljude...Čistila kuće...Peglala...Općenito ne volim poslove gdje me se zatvori i radi (bila sam na takvom par godina, imala 49 kila i psihički jadna). Sada shvaćam da posla ipak ima, samo treba potražiti. Nešto se raditi mora, ali psiha je ipak najvažnija. Nikada više ne želim ići sa knedlom u grlu na posao. Onaj tko je to prošao zna kako je to. A nema tog novca...Rađe kruha gladna.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 17
16.2.2012 11:50:53   
mala pcelica
zvonki to se moze u većim gradovima,a u malim sredinama teško user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 18
16.2.2012 16:27:41   
leilany

ako netko posteno radi za svoju placu onda ne vidim da sam sebe ponizava....

mm je radio u africi,i tamo oni siroti crnci rade za takvu lovu da si nemaju s cime kupit gablec,nego su gladni po cijele dane,a rade teske fizicke poslove...
e nato moja,ti ko da si princeza na zrnu graska...

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 19
16.2.2012 16:33:58   
modesty blaise
a ti koda si s Marsa pala.... user posted image user posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 16.2.2012 16:34:11 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 20
16.2.2012 16:38:26   
Tanjica Tanja
IZVORNA PORUKA: leilany

mm je radio u africi,i tamo oni siroti crnci rade za takvu lovu da si nemaju s cime kupit gablec,nego su gladni po cijele dane,a rade teske fizicke poslove...

A majke ti tako i ovi u Dubaiu gledaju na nas kao mi na jadne u Africiuser posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 21
16.2.2012 16:42:37   
leilany
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

a ti koda si s Marsa pala.... user posted image user posted image

ti to meni''

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 22
16.2.2012 18:49:45   
Indy

Jednom sam tvorila anketu dali bi bili rob za dobru plaću,možda će netko reći da sam izbirljiva ili izbirljivi u ovoj krizi.
Moja šogorica radi kod jednog poznatog mesarauser posted image valjda tak mogu nazvat, čisti crjeva za 1800kn, uz to beru jabuke, kose voćnjake, čiste boksove od pasa ,vikendicu poslije tuluma, nabije ona 5000 i nešto al ode ujutro dođe kući oko 23h, ovo je meni čisto robijanje. Susjeda se trebala zaposliti u jednoj firmi gdje šivaju i išla ona na probu izdržala dva dana kad mi je pričala kak je,ja nebi nikom savjetovala takav posao da ti s oproštenjem moraš pitati jel smiješ  na wc...,što vi kažete,jel bi mogle?
tako radi i moj kum, osim na poslu jos je i osobni sluga svom sefu, ovaj ga nekad zna pozvati i nedjeljom da dodje mu njegovoj kuci nesto poradti. sve to za 4000kn. uzas, pristanu ljudi na sve samo da zadrze posao i dobiju placu.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

Neposredna veza do poruke: 23
16.2.2012 19:03:06   
natalijax

IZVORNA PORUKA: leilany

heheuser posted image sad cu se nasmijat,znaš kak si ti rekla da nebi čistila guze

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 24
16.2.2012 21:32:34   
patka
mislim da u vremenu u kojem jesmo kad smo zadovoljni da radimo i ne mozemo puno birati stvarno vecini nije u glavi pitanje jesam li ja rob. kad bi ostala bez posla prihvatila bi bilo sto pa makar i govna cistila cetkicom za zube samo da imam neku placu. trenutno radim tri posla i pokusavam sve samo da moja obitelj moze prezivljavati-netko ce reci da sam rob-mozda, ali i nemam bas puno izbora i zahvalna sam da sam uspjela dobiti poslove koje radim.

< Poruku je uredio patka -- 16.2.2012 21:44:02 >

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!