Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Najtiši usisavač na svijetu 18.12.2008 9:34:25
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
a koji je to?
|
|
RE: Najtiši usisavač na svijetu 18.12.2008 9:37:20
|
|
|
|
mariola
|
Elektrolux ultrasilence. Ma znaš šta? Zakon!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Najtiši usisavač na svijetu 18.12.2008 9:39:20
|
|
|
|
sanjarica
|
kolko kosta i kolkika je garancija
|
|
RE: Najtiši usisavač na svijetu 18.12.2008 9:43:04
|
|
|
|
mariola
|
1600 kn, ne znam točno koliko mu je garancija, 2-3 godine, možda i više. To je onaj s reklame di beba spava na njemu.
|
|
|
|
RE: Najtiši usisavač na svijetu 18.12.2008 10:02:58
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: mariola To je onaj s reklame di beba spava na njemu. nisam vidla tu reklamu, al sad si me zaintrigirala i sad ću ju "tražiti" po tv-u.. ...a šta sve neće smislit
|
|
RE: Najtiši usisavač na svijetu 18.12.2008 10:10:58
|
|
|
|
mariola
|
Pogledaj na stranicama elektroluxa. Imam usisavač koji mi je muka upaliti u neku čudnu uru da ne smetam susjedima. A sinoć kad sam došla doma u 23H sam ga upalila samo da ga čujem i oduševila se. Mislim čuje se on jer ipak je tu neki motor koji radi ali jako, jako tiho, malo jače nego električna četkica za zube.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
pregled kukića?keksićgdje odvesti dijete na pregled kukića???
klaićeva (
43%)
šalata (
8%)
privatno (
49%)
Broj svih glasova: 72Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!