Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: znojenje ruku i tabana kod beba 13.5.2014 20:37:51
|
|
|
|
kisica
|
Meni ti je G.takva, npr. u kući je ugodno, gori peć, ja nju skinem a tabani znojni i kao led. Sa A.nisam imala takav problem, ali on je cijeli bio mokar redovno dok bi spavao, od malena, i dan danas je takav, da spava u gaćicama u sred zime mokar je sav.
|
|
RE: znojenje ruku i tabana kod beba 13.5.2014 21:41:45
|
|
|
|
mamino zlateko
|
Kisice tako je tocno i nama..nema veze ako je vruce ili hladno,njoj mokre i ruke i noge tako da jojvoda zna stajat.. a s tenom tih problema nisam imala.
|
|
RE: znojenje ruku i tabana kod beba 15.5.2014 15:15:32
|
|
|
|
cocco
|
i mojima su bile mokre ruke i noge. za malog mi je ped rekla da to može biti zbog nedostatka vitamina d, ona je sama to primjetila i rekla mi. cak sam i neku temu vezno uz to otvorila tu negdje. a svaki dan sam mu davala vitamin d, tak da ne znam bas da je od tog bilo. uglavnom, proslo je bez nekog pametnog zaključka.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!