Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Osnovne pretrage (ukoliko nema trudnoće) 3.6.2014 11:33:14
|
|
|
|
perlica55
|
Drage moje cure, evo za nove trudilice info Ukoliko nakon godine dana nezaštićenih spolnih odnosa, još uvijek nema - vrijeme je za pretrage... Za žene: * spolni hormoni (2-5 dan ciklusa) - AMH, FSH, LH, E2, PRL, TSH, T3, T4, testosteron, - progesteron (21 dan ciklusa, ili 7 dana nakon ovulacije) * cervikalni brisevi (nakon što se skroz zaustavi menstrualno krvarenje) - klamidija - mikroplazma i ureaplazma - aerobne i anaerobne bakterije * PAPA test Za muškarce: * spermiogram ( potrebno 3-5 dana apstinencije) Eto, to bi bile neke od osnovnih pretraga, pa ukoliko ne ugledate nakon godinu dana, krenite na pretrage, ne čekajte predugo
|
|
|
|
RE: Osnovne pretrage (ukoliko nema trudnoće) 18.9.2014 13:05:27
|
|
|
|
perlica55
|
Evo podižem temu
|
|
RE: Osnovne pretrage (ukoliko nema trudnoće) 26.9.2014 8:48:43
|
|
|
|
Spavalica
|
Mi smo prošli sve osnovne pretrage, kod mene sve super da bolje nemože kod nje prvi SPm malo blesav tj sve na nuli skoro pa smo doživjeli šok- no tu su dr nešto zeznuli uspostavilo se kasnije - drugi odličan, treći još bolji... I tako nastavili mi dalje da bi sa svim slučajno prilikom jedne prehlade popričala s dr opće prakse a ona meni - a jesi kontr štitnjaču? Naravno da nisam nije bilo potrebe to nije potrebno , aha eto mene danas pijem terapiju za štitnjaču koja je nebu pod oblake i apstiniram jer mi je dosta minusa na štapiću ... nadampo se brzom popravku rezultata ... pa eto za one koji još pokušavaju nek pokušaju možda i to, malo na netu prokopat simptome ... Ja sam sve simptome onako po ženski pripisivala vremenu, pmsu, ženskim stvarima ... Sretno svima
¦¦¦ Samo jednom živimo na ovome svijetu. Sve ono dobro što ga možemo jedni drugima učiniti,ljubav koju možemo iskazati,učinimo odmah. Ne odgađajmo to i ne zanemarujmo,jer ovim svijetom više nećemo proći drugi put...¦¦¦
|
|
|
|
RE: Osnovne pretrage (ukoliko nema trudnoće) 26.9.2014 9:20:20
|
|
|
|
perlica55
|
Joj i mene zeza štitnjača, zato sam i napisala TSH i ostalo u gornjem postu.. Sretnoo
|
|
RE: Osnovne pretrage (ukoliko nema trudnoće) 18.2.2015 7:58:51
|
|
|
|
perlica55
|
Podižem temu, za nove cure
|
|
RE: Osnovne pretrage (ukoliko nema trudnoće) 12.11.2015 11:58:45
|
|
|
|
perlica55
|
Za nove cure i čitateljice RR
|
|
RE: Osnovne pretrage (ukoliko nema trudnoće) 16.2.2016 14:38:44
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Osnovne pretrage (ukoliko nema trudnoće) 17.2.2016 8:58:04
|
|
|
|
buba m
|
Meni je moj G rekao ako do jeseni ne napravimo bebača da ćemo poć na pretrage, mi smo sve odgađali te pretrage zbog svakojakih obaveza...pa nam je ipak uspjelo da se bebač primi i za Božić smo imali + nakon godinu i pol pokušavanja, e sad, nakon toga je uslijedio spontani u 6. tjt. Ima li smisla sada obavljati kakve pretrage? Ja sam odradila samo pretrage za štitnjaču pred godinu dana cca i sve je bilo ok. Moj G mi je samo rekao da pokušavamo i dalje prirodno, da nema razloga za brigu... Pomalo, opušteno... Šta mislite ringerajice?
|
|
RE: Osnovne pretrage (ukoliko nema trudnoće) 17.2.2016 9:23:50
|
|
|
|
perlica55
|
Buba, budući si dvaput ostala vjerojatno je tvoj G u pravu i nema razloga za brigu.. Bitno je tko je kakav tip, netko će odgađati pretrage i čekati , a netko drugi će vrlo brzo na pretrage.. Bitno je imati redovite odnose, al moj savjet je ne čekati predugo ako nema plusića, jer činjenica je da nakon 30-te, plodnost rapidno opada
< Poruku je uredio perlica55 -- 17.2.2016 9:24:06 >
|
|
RE: Osnovne pretrage (ukoliko nema trudnoće) 17.2.2016 10:12:08
|
|
|
|
nymeria
|
Buba m bez obzira kaj si uspjela ostat trudna ja bi svakako na tvom.mjestu i pretrage obavila ili bar krenula... pa ak se bebac ponovo primi a ak ne da znas da bar radis na cemu..
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!