Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 11:50:58
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Debeli... i radio je te korake prvih par mjeseci veze.. mislim da mu prva tri-četiri mjeseca nisam prva poslala poruku niti ga nazvala, čisti da vidim koliko je zagrijan
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 12:11:07
|
|
|
|
božica
|
čisti da vidim koliko je zagrijan e ja sam se isto naćekala dok on napokon zagrize pošteno sve je bilo cici mici te na kavu te na jezero pričati cugati te ovo te ono a gdje je pusa ......
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 12:15:05
|
|
|
|
tiha
|
meni je mm prvi prisao i morao me mjesecima obljetati jako dugo se ja njemu nisam javljala nego on meni ali to mi je bilo bas cakano znala sam da mu je jako stalo b i da je zagrijan do jaja
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 12:16:45
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 12:29:13
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: božica a gdje je pusa ...... čekala sam ju tri izlazka ... već sam pomislila da nekaj nije u redu s njim (nikako sa mnom) jer upoznali smo se na crkvenom zboru, pa reko da nije možda u svećenike mislio
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 12:33:22
|
|
|
|
božica
|
reko da nije možda u svećenike mislio a flori opreza nikad dosta
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 12:52:36
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: božica a gdje je pusa ...... čekala sam ju tri izlazka ... već sam pomislila da nekaj nije u redu s njim (nikako sa mnom) jer upoznali smo se na crkvenom zboru, pa reko da nije možda u svećenike mislio Joj tak je i moj! Bili na kavama koje su trajale i po 2, 3 sata, a on me nije ni pokušao poljubit? Već sam bila lagano luda.
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 13:18:21
|
|
|
|
Ruža
|
On! Taman sa bila izašla iz duge veze i ušla u tu samo da me svi ostave na miru, s pomisli kako će trajati mjesec dana i to je to. Ali bio je uporan.
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 15:14:15
|
|
|
|
Marta j
|
On al kao on je meni slucajno poslao sms-Kako si,sta radis ocemo na jednu kavicu!I dan danas tvrdi da je bilo slucajno,onda smo visili po kavama i izlascima i tek nakon 2mj pala pusa ja vec mislila da nesto nije uredu s njime. I nakon mjesec dana poceli skupa ziviti i evo ga jos sam tu.A pusu cekala 2mj,a za zivit skupa mjesec nigdje logike. A zanimljivo je sto dok nisam pocela izlaziti s njime kada je netko pricao o njemu ja govorila kako je on dosadan,glup nema sta nisam i na kraju se ja zaljubila jos me svi zbog tog zezaju. Sada ga nebi mjenjala za nikog.Mi smo imali skroz cudan pocetak.
|
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 16:41:25
|
|
|
|
kitty
|
ja sve sam ja inicirala
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 16:46:22
|
|
|
|
nikoleta
|
Ja sam mu prišla prva a on je počeo slat sms-ove non stop i bio je jaaako uporan...Nismo živili u istom gradu jer sam ja bila na studiranju u zd i tamo radila a on u st, pa je prva godina bila relacija ta dva grada i nakon toga život skupa... Sad nam je jako lipo,vjenčali se ima 4 mjeseca i čekamo bebu našu...
|
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 16:54:31
|
|
|
|
Kika83
|
on
|
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 19:24:03
|
|
|
|
Dajana
|
MM mi je prišao prvi. Taman mi je duga veza bila na totalnom izdisaju kad je on naletio i trudio se i trudio jedno tri mjeseca dok nisam kapitulirala. A bivšem sam prva prišla ja što je bio presedan za mene.
|
|
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 30.12.2008 22:29:28
|
|
|
|
njanja
|
mm je smiješan:kad me "voli" onda je on mene smotao...kada sma "u nemilosti", ja sam njega... inače, ja sam njega
|
|
RE: Tko je napravio prvi korak 31.12.2008 13:28:06
|
|
|
|
Wukovarka
|
MM je zapoceo sa skicanjem, oblijetao me i kad sam mu napokon dala broj...e onda se pogubio Dalje je sve bilo na meni, jer je bio full uplasen
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!