Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: grijanje/hlađenje bočica formule 11.3.2015 8:56:13
|
|
|
|
BUMBI
|
Nisam to još vidjela i neznam jel isplativo.Ja imam običan grijač za boćice,kupila ga još za D,kad smo išli na more jer on nije htio piti ništa hladno,uvijek morala biti toplo A što se tiče formule ja nisam nikad prokuhavala vodu jer sam korisitila Janu iliCetinu
|
|
RE: grijanje/hlađenje bočica formule 11.3.2015 10:52:00
|
|
|
|
ma re
|
Pozdrav Evo cisto da kazem kako mi radimo... imam bebicu od 9 mj i od 6og mj pije ad jer kad smo poceli s dohranom mi se mlijeko smanjilo i vise joj nije bilo dovoljno... Ni meni ona nece da pije hladno, dapace... cak mi se cini da joj mora bit i dosta toplije nego sta bi trebalo... uglavnom... za nocne obroke ja imam termosicu pored kreveta u koju svaku vecer pripremim prokuhanu vodu topline kako ona voli... i jos na nocnom ormaricu u jednoj tuperware padelici s poklopcem imam pripremljen broj dozica za bocicu... tako da kad se ona probudi ulijem tu vodu i dozice i bocica sprema za sec... To je moj nacin...
|
|
|
|
RE: grijanje/hlađenje bočica formule 12.3.2015 12:42:06
|
|
|
|
Sunshine28
|
ma re i mi smo imale neke slicne sheme ali uvijek se nesto prolije, fali, nije dovoljno toplo/hladno, pa opet dolje u kuhinju.... ja uopce nisam dojila, pa ti je to kroz noc, od 20-8h i po 4 obroka, nemos to tako unaprijed se pripremiti nikako.... ma bas bi htjela neki mali strojcek ovakav da mi stoji u spavacoj i da si olaksam...
|
|
RE: grijanje/hlađenje bočica formule 13.3.2015 14:14:42
|
|
|
|
keyt
|
Sunny, pa što se onda misliš, kupi ga i gotovo. Premda bih ja pogledala kod nas po dućanima postoji li nešto slično. Ako sam dobro shvatila, pripremljenu formulu u tome možeš držati do osam sati na idealnoj temperaturi?! Mene bi tu jedino malo mučila ona uputa da se formula treba pojesti/popiti u roku pola sata od pripreme Ali, ne bih ti htjela stvarati dodatne sumnje, nekako ipak vjerujem da autori tog proizvoda znaju što rade i preporučuju. No, s druge strane, ako ti nije išlo dojenje s Em, ne mora značiti da neće ići i s drugim djetetom To je samo moje malo, toplo i diskretno saznanje na temelju iskustva s mamama kojima je to s drugim djetetom išlo, nikakvo sugeriranje s moje strane, ne daj Bože
|
|
|
|
RE: grijanje/hlađenje bočica formule 13.3.2015 18:33:20
|
|
|
|
Sunshine28
|
ma keyt ja sam vec odlucila to kupiti svakako, samo sam trazila preporuku u pravcu koja je marka ovog proizvoda najkvalitetnija ili mozda preporuka neceg slicnog ali da je mozda bolje/prakticnije.... sto se dojenja tice, nadala sam se da nitko nece reci to recenicu, ali eto, kada ti vec jesi, moram priznati da ne vjerujem da du dojiti - svojom odlukom....
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!