Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put 12.7.2015 13:23:19
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
probala sam od Nikela i Lerbolaria i svidjelo mi se,koža bude fino glatka,nježna,i boja se brže uhvati,bude nekako lijepša i dulje traje
|
|
|
|
RE: Pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put 12.7.2015 13:59:13
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: FIGICA FIFINANKICA probala sam od Nikela i Lerbolaria i svidjelo mi se,koža bude fino glatka,nježna,i boja se brže uhvati,bude nekako lijepša i dulje traje Hvala ti budem onda nesto isprobala ali jeftiniju varijantu mislim da su ove preskupe
|
|
|
|
RE: Pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put 16.7.2015 19:07:09
|
|
|
|
angellah
|
Jesi pogledala na netu neki recept za domaće ulje za brzo tamnjenje? Čini mi se da sam negdje vidjela. Nešto mrkva, maslinovo i tako.
|
|
|
|
RE: Pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put 16.7.2015 19:27:23
|
|
|
|
SILVA123
|
Probala sam L'erbolario i ne znam koliko je učinkovito. Inače dosta brzo dobim boju pa sam htjela još malo više ali mislim da nije pomoglo, potamnila sam isto kao i svake sezone bez dodatnih mazalica. I mene uvijek strah tih sastojka, štetnih i manje štetnih
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!