|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   gosti u 21.00h!
3.1.2009 21:36:33   
FIONA
ma zamislite bezobrazluk....sada mi bili gosti....naravno nisam ih ponudila niti da sjednu i rekla da drugi put dođu kada je još dan...
Da ne kažem da su gnjide uredno pozvonile na zvono i  probudile malecku!!!!

Pa ko je tu lud..ja koja sam otvorila vrata ili oni koji su došli poslije devet meni na vrata...Da je drama još veča od 19.00 sati su bili kod mojih u prizemlju!!!

aaaaaaa.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: gosti u 21.00h!
3.1.2009 21:38:22   
Wukovarka
Uhhh...znam kako ti je, pogotovo ako su ne najavljeni.
Mi smo naucili na kumove, s njima uvijek kartamo do kasno, ali mrzim kad mi netko upadne nenajavljen i to u koje doba veceri...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2
3.1.2009 21:40:28   
anne
Totalno te kužim.
Ne volim ni da mi telefon zvoni iza 21-22h. Imam nekoliko prijatelj koji znaju nazvati iza 23h! Više ne zovu od kad sam ih sprašila. Tko nema djecu ne kuži.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 3
3.1.2009 21:40:50   
lelo
Meni bez najave nitko nemože ući.A ovakve bezobraznike sam već unaprijed obavjestila da poslije 19 sati nemaju mi šta zvoniti.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 4
3.1.2009 21:43:28   
božica
A ovakve bezobraznike sam već unaprijed obavjestila da poslije 19 sati nemaju mi šta zvoniti.
user posted image user posted image user posted image
je zeznuta je situacija skroz na skrroz..ljudi su danas PUKLI
boli ih k.user posted image .. za ikoga

idem micat rit...

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 5
3.1.2009 21:46:18   
Krky
Draga Fiona, nemoj se žestit. Budi damica, kulturna i profinjena i na vrata nalijepi papir A4 s natpisom:"KATARINČI SPAVA! MOLIM VAS NE ZVONITE!" I to crvenim markerom! Ispod dodaj i "KATARINA SLEEP...DUERME...SCHLAFT" pa dragi gosti imaju izbor ako ne razumiju ono prvo. A ako se i uvrijede i okrenu, ti to nećeš znati. 

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 6
3.1.2009 21:48:03   
božica
krkyuser posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 7
3.1.2009 21:50:10   
ROZI
Sigurno nemaju djecu pa ne razumiju,nekada stvarno treba biti iskren i reći im pa nek se naljute!!user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 8
3.1.2009 21:57:24   
FIONA
IZVORNA PORUKA: ROZI

Sigurno nemaju djecu pa ne razumiju,nekada stvarno treba biti iskren i reći im pa nek se naljute!!user posted image

aloha rozi....ma da nažalost je tak...sa MM baš komentiram i još nemrem doć k sebi!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ROZI)
Neposredna veza do poruke: 9
3.1.2009 22:00:09   
piggy
ma trebala si ih sa vratiju zaliti hamperom hladne vode,možda bi skužili kaj nije u redu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 10
3.1.2009 22:02:47   
FIONA
IZVORNA PORUKA: piggy

ma trebala si ih sa vratiju zaliti hamperom hladne vode,možda bi skužili kaj nije u redu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a kumica
ma bi kifu skužili...rekli bi mi a kumica kaj ti je došlo!!!....

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 11
3.1.2009 22:06:54   
njanja
nama dođu pozvani poslije 8 h...oni bez djece na družnje...mi si tako organiziramo da dođu kada jan zaspi da se možemo načakulati... ali nepozvane bi dolsovno počarila.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 12
3.1.2009 22:07:56   
tonkica
Ne vjerujem! Dobro si napravila, a Krky ti je dala savršenu ideju!
Stavi natpis na vrata i boli te đon! Ljudi su stvarno postali prekomotni. user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 13
3.1.2009 22:08:09   
BUMBIKA
Nama isto poslije 8 dođu pozvani kad Dino zaspe...

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 14
3.1.2009 22:08:22   
piggy
a koka moja onda drugi put budi spremna i obuci ovu haljinu sa slike koju imaš,ovak si frizuricu napravi,staviš si krunu na glavu i nemoj zaboraviti malo uši izbacitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 15
3.1.2009 22:14:42   
Lady3
Joj nasmijale ste me.user posted image user posted image Bez uvrede cure al same ste si krive..Ja sam svima dala do znanja ak nam misle  doći u goste nek se lijepo najave tel.ili mobitelom.Nikad nisam poslije toga imala problema.Kod mene se zna,poslije 8 ne otvaram nikome...user posted image Pokušajte i vi,ak se vrijeđaju takvi vam i ne trebaju.Pravi prijatelji i oni koji imaju imalo mozga će shvatiti...

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 16
3.1.2009 22:19:07   
Puli
a Krky ti je dala savršenu ideju!
Stavi natpis na vrata i boli te đon!

user posted image user posted image user posted image krky legendouser posted image user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 17
4.1.2009 11:20:43   
Ruža
O Fionica i meni upadaju kad kome padne na pamet.user posted image  Bez obzira na upozorenje da se najave. Mrzim to.user posted image
Kad je Marko imao 2 tjedna nazvali poznanici u pola 9 navečer i pitaju šta radimo, ja kažem idem kupati dijete i u krpe, oni meni : o.k. sad ćemo mi doći.user posted image user posted image user posted image  Popi..user posted image .. sam....

Samo luda mama...

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 18
5.1.2009 16:44:36   
Hanna
Stvarno ima cudnih ljudi..meni se neko vece najavili ti neki gosti i ajd ko fol malo ce kasni.To malo je bilo da su zvali MM telefonom u 21.00.Ja mu nisam dozvolila da se javi na tel jer sam znala da zovu zato sto hoce da dodju.A gosti mi nisu potrebni u to vrijeme.I sad se oni izgleda ljute sto se nismo javili na tel i sto ih nismo primili u to dobauser posted image .Nikad vise nisu nazvalai.A pravo su bili dosadni s tim dolazenjem non-stop.Uh!

Moj Dino... 12.05

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 19
10.2.2009 17:36:56   
Afrodita
zato su ljudi izmislili telefon da se gosti mogu najaviti,a ne banuti sam tak.

(Odgovor članu Hanna)
Neposredna veza do poruke: 20
11.2.2009 12:31:01   
Zvonki
Ni ja ne volim takve goste, ali nemam srca reći im da mi uopće nije do druženja iza 21 h. Imamo dva para ljudi koji nam uredno dolaze navečer iako mene to jako iscrpljuje. Naravno, nemaju klince pa valjda ne kuže...user posted image

(Odgovor članu Afrodita)
Neposredna veza do poruke: 21
11.2.2009 12:42:41   
mamara
naši su kumovi bili jako obzirni pa su nas svaki put pitali kad nam sinek ide spavat........ ha baš ljepo al da su došli prije toga nego su čekali da on zaspi pa se onda pojavili i sjedili do ponoči!!!!!!!!!!!!
A JA???!!!!
JA NEMORAM SPAVAT NI VEČERAT NI TUŠIRAT SEuser posted image  
To je na sreču prestalo prošle godine kad su oni dobili djete!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!