|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Da li vašu djete vozite u autosjedalici?!
16.11.2007 12:49:09   
mirna
Nadam se.... http://24sata.com/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=37186
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Da li vašu djete vozite u autosjedalici?!
17.11.2007 17:31:03   
klarinet
obavezno

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Da li vašu djete vozite u autosjedalici?!
23.11.2007 18:30:13   
VEKI
Postoji li neka druga mogučnost?...Za mene ne.

(Odgovor članu klarinet)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
28.7.2009 23:47:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu VEKI)
  Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Da li vaše dijete vozite u autosjedalici?!
28.7.2009 23:50:22   
Ruža
Obavezno!

Samo luda mama...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
29.7.2009 0:06:16   
dubica08
Ja to stvarno prakticiram.
Al sad imamo još jednu malu bebu od dva mjeseca i ne znamo pravilno zavezati onu auto sjedalicu tj. nosiljku. Možda znate da li se negdje može nači uputa za pravilno vezanje jer po ovome bi pojas morao doći djetetu preko sjedalice, a onda je jako teško uzimati dijete van pogotovo kad još moram pridržavati glavicu.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
29.7.2009 0:09:42   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu dubica08)
  Neposredna veza do poruke: 7
29.7.2009 0:16:34   
dubica08
Dok s pojasom obuhvatim cijelu auto sjedalicu to je tako čvrsto stegnuto da se moram jako potruditi da je opet odvežem i onda sve ponovno. Nije problem kad muž vozi onda sam ja sa djecom iza, pa ajde ak sjedlica nije zavezana ali kad idem sama, onda vozim ko puž i umirem od straha da se nešto ne dogodi.
Ja ne mogu ni zamisliti da mi djeca skaču u autu, a da znaš koliko je takvih. Moja sestra kaže da malog ne može prisilit da bude zavezan, a ima 3 g. pa joj onda u vožnji dođe i na prvo sjedalo. Užas.

Neposredna veza do poruke: 8
   [Obrisani korisnik]
29.7.2009 0:35:00   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu dubica08)
  Neposredna veza do poruke: 9
29.7.2009 0:40:55   
Dora04
Uvijek ih vozim u sjedalicama. Jedva čekam da katju smjestim u pravu sjedalicu u kojoj se vozi prema napred jer je njoj sada već dosadno voziti se naopako i da ništa ne vidi.user posted image

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.

Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
29.7.2009 7:40:47   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu dubica08)
  Neposredna veza do poruke: 11
29.7.2009 8:11:57   
mala pcelica
imamo sjedalicu ali moja beba ne voli da bude u njoj ,plače cjelo vrijeme pa mi je cesto u rukama,a i posto konstantno bljucka i kad je stavim u sjedalicu kad bljucne pocne da se guši pa dok ja nju otkopčam i izvadim djete se moze zadaviti...tako da neznam na koji drugi način da je osiguram u autu user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 12
29.7.2009 8:22:06   
Nika 24052006
Definitivno,nema šanse da je izvan sjedalice,pogotovo što sam najčešće sama s njom,ali i kad je mm vozač,nema iznimke... Naši kumovi malenu voze između sjedala,ona fino odozada stojiuser posted image ...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 13
29.7.2009 8:25:24   
BUMBIKA
Da

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 14
29.7.2009 8:26:51   
mirna
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

imamo sjedalicu ali moja beba ne voli da bude u njoj ,plače cjelo vrijeme pa mi je cesto u rukama,a i posto konstantno bljucka i kad je stavim u sjedalicu kad bljucne pocne da se guši pa dok ja nju otkopčam i izvadim djete se moze zadaviti...tako da neznam na koji drugi način da je osiguram u autu user posted image

nema drugog nacina. treba biti u autosjedalici! rješite to prije nego što bude prekasno. govorim iz iskustva. mali je ostao neozlijeđen jer je bio čvrsto vezan u AS kada je prošlu godinu u nas udario auto koji je prevozio crveno.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 15
29.7.2009 8:36:55   
mala pcelica
ma i mene je toga strah,ali ova sjedalica mi se cini ne primjerena za bebe pa valjda i njoj ne paše,kao da sjedi u njoj a trebala bi valjda biti poluležeća ili tako nekako user posted image  ovo je grakova mozaik,jedino da kupimo neku drugu....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!