Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Jeste li dosljedni u odgoju 6.1.2009 22:01:41
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Nastojimo biti, naravno uvijek ima iznimnih situacija, ali u "važnim" stvarima smo dosljedni.
|
|
RE: Jeste li dosljedni u odgoju 6.1.2009 22:02:30
|
|
|
|
ZVRK
|
dosljedni u većini stvari
|
|
RE: Jeste li dosljedni u odgoju 6.1.2009 22:02:33
|
|
|
|
dami
|
Uuuuu, jako. mada sam prija griješila to je jako bitna stavka roditeljstva. DOSLJEDNOST:
|
|
RE: Jeste li dosljedni u odgoju 6.1.2009 22:03:24
|
|
|
|
Puli
|
trudimo se i trudit ćemo se biti dosljedni iako nije uvijek lako
|
|
RE: Jeste li dosljedni u odgoju 6.1.2009 22:05:23
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Držite li se svojih stavova i onoga što ste rekli ili ima iznimaka? Bila sam sigurna da ću biti dosljedan roditelj, a već sad vidim da me takav maleni ponekad smota oko malog prsta, nisam više sigurna koliko je to lak posao. da vidis kako ce te tek motati kad progovori... i mi pokusavamo biti dosljedni. ja malo vise od tate...
|
|
|
|
RE: Jeste li dosljedni u odgoju 6.1.2009 22:10:20
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Ruža a već sad vidim da me takav maleni ponekad smota oko malog prsta, nisam više sigurna koliko je to lak posao. pričaj mi....rekla sam......spavati će u svom krevetu-doseli se oko 3 u noći kod nas......neću ga nosakati-nosi se kad god pita..ostaviti ću ga kod mame i tate sa mjesec dana na čuvanje-još uvijek nismo se rastavili duže od 1 h.... ima toga.... ALI....tek smo počeli....imam vremena sve ovo popraviti i postati i ostati dosljedan roditelj... IPAK KAŽEM: AKO ME VIDITE KAKO JANA SA 3 GODINE GURAM U KOLICIMA, A ON IMA DUDU U USTIMA, OPALITE MI ŠAMAR!!!!
|
|
RE: Jeste li dosljedni u odgoju 6.1.2009 22:18:43
|
|
|
|
tonkica
|
Hm, u nekim stvarima jesam, spava u svojoj sobi, ne nosim ju nama u krevet (to sam pričala da ću tak oduvijek), al ipak, nosam ju, slaba sam na njen pogled i osmijeh. Nadam se da ću kad naraste biti dosljedna, potrudit ću se.
|
|
RE: Jeste li dosljedni u odgoju 6.1.2009 22:26:07
|
|
|
|
anne
|
Uglavnom smo dosljedni, iako tatu princeza zna smotati.
|
|
RE: Jeste li dosljedni u odgoju 7.1.2009 0:11:55
|
|
|
|
tiha
|
a tesko je bit dosljedan....naravno kad je mia bila bolesna naucila se spavat na meni i po danu i po noci i u nasem krevetu i sad se budila svakih 5-10 min i danas ja pop.....i skinila stranicu od krevetica dovukla skroz do naseg i maca spava misli da je u nesem krevetu a nije
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 0:48:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jeste li dosljedni u odgoju 7.1.2009 6:50:36
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: Iva Piva jesam i nisam, ali pokušavam biti. i ja
|
|
RE: Jeste li dosljedni u odgoju 7.1.2009 9:05:30
|
|
|
|
božica
|
maca spava misli da je u nesem krevetu a nije nastojimo koliko god možemo uf u teško je teško
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!