Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
kako pomoći bebi koja štuca? 13.11.2008 22:17:14
|
|
|
|
njanja
|
danas prije spavanja, jan se napapao kao lud jer je napravio malu dužu pauzu i počelo mu se štucati.....kako meni pomaže tekućina kada štucam, odmah sam mu dala i 2. cicu da se napije, ali kako se napapao, nije htio.....Onda je htio zaspati, a nije mogao od štucanja....nakon nekog vremna am mu opet ponudila cicu i onda je htio i prestalo štucanje..... postoji li još neki način? još ne pije tekućinu na bocu...ovoh dana mu dajem svaki dan malo da probava čaj i da se nauči...on se više igra i grize kljun od boce
|
|
RE: kako pomoći bebi koja štuca? 13.11.2008 22:23:34
|
|
|
|
tonkica
|
Moja Mia štuca svaki dan, barem jednom. Ja joj onda znam dati isto malo flašice da si popije. Al obično brzo prođe. Neki recept koji uvijek pali na žalost nemam.
|
|
RE: kako pomoći bebi koja štuca? 13.11.2008 22:25:17
|
|
|
|
Puli
|
prokuhanu vodu na žličicu mu daj to sam čula da pomaže
|
|
RE: kako pomoći bebi koja štuca? 13.11.2008 22:25:48
|
|
|
|
Ruža
|
I nas isto pati štucavica, bar jedanput dnevno. Negdje sam čitala da bebe štucaju i kad im je hladno. Kad ga ulovi obično ga pronosam malo ili dam sisu dok ne prođe.
|
|
RE: kako pomoći bebi koja štuca? 13.11.2008 23:38:15
|
|
|
|
njanja
|
i ja sam čula da štucaju kada im je hladno, ali mislim da to vrijedi za tek rođenu bebu.....ovo janu je danas bilo tipično mamino: brzo progutao papicu pa štucao...i meni se dešava...mamin sin uglavnom, danas mu se javilo nakon par mjeseci, nisam ni znala da je to tako čest slučaj....
|
|
RE: kako pomoći bebi koja štuca? 14.11.2008 0:43:21
|
|
|
|
spužvasta
|
Sven štuca svaki dan -u najboljem slučaju jednom dnevno! Ja mu obično ponudim još koji guc mlijeka ili ga okrenem potrbuške pa mu masiram leđa-pomaže da se opusti malo.....a nekad jednostavno odštuca svoje i mir božji!
|
|
RE: kako pomoći bebi koja štuca? 14.11.2008 8:58:21
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Puli prokuhanu vodu na žličicu mu daj to sam čula da pomaže koda nas je to provjereno pomagalo. probaj ga podići na rame, da bude u što uspravnijem položaju..
|
|
RE: kako pomoći bebi koja štuca? 14.11.2008 9:53:18
|
|
|
|
cokolada
|
Moj zvrkic je stalno stucao, pomaze mu dati bocicu kao sto su cure vec pisale, ali pomaze i da ga stavis na trbuh nekoliko minuta ili ga nosis uspravno pa ga dignes gore dolje. Nama je to pomagalo.
|
|
|
|
RE: kako pomoći bebi koja štuca? 14.11.2008 18:05:28
|
|
|
|
Thea
|
Kad su moji bili mali i štucali na žličicu sam im kapnula kap limunovog soka i dala im.Malo su napravili kiselu facu ali su prestali štucati.
|
|
RE: kako pomoći bebi koja štuca? 14.11.2008 20:41:31
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: cokolada ga nosis uspravno pa ga dignes gore dolje. Nama je to pomagalo. kako to misliš? onako uzrak iznad sebe par puta?isprobati ću...thx
|
|
RE: kako pomoći bebi koja štuca? 15.11.2008 14:30:22
|
|
|
|
alea
|
nitko ne štuca više nego moja Lusy. ona štuca kada ju preslačim...kad joj se dobro ne podrigne...kad se previse razguga...ona šuca svaki dan. ponekad i par puta dnevno. kad joj se štuca, dam joj sisu i to ponekad pomaže, ali ako nije gladna, nist s toga. neki dan je štucala 40 minuta i nikak da joj stane, a sve sam probala osim s limunovim sokom jer sam čula da je to preveliki šok za male bebe i onda mi je sinulo...ostavila sam ju da se malo rasplače i odmah je prestalo. to je moja jedina učinkovita mjera.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Pitanje.
пеперутка16
Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!