Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:11:16
|
|
|
|
mariola
|
Vi ste cure meni toliko drage kao da vas poznam cijeli život a u stvari nikoga ne poznam. Jedna od dražih aktivnosti na rr je piti s vama u večernjim satima i odkad imam mučnine nema me na večer i jako mi falite, da popijem jednu,dvi, tri s candy,zabom,martom,lelo,tikicom,lady,lee (ovo pišem kako mi ko padne na pamet). Sve ste mi u
|
|
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:21:19
|
|
|
|
koka
|
U Jeb.... da znate koliko sam pisala tu poruku .. i znala sam da ću nekog zaboravit, Mariola, ejmama,troubled, tonkica( Slavica )Ira, Svegra, Piggy, Milla, Sanjalica....a jojj sve su prirasle srcu nekako ipak veći dio dana provedem ( više ne toliko) na RR...
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:21:40
|
|
|
|
Kika83
|
mene nema nigdje sve ste mi drage i neču niti jednu posebno izdvajati,jer ako slučajno koju izostavim da se nebi naljutila ili uvijedila
|
|
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:22:57
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: m600 jao zaboravila sam jednu važnu osobu koja mi uvijek pomogne a to je DOMINIK ma ljubim te nitko me nije naveo pa mi doslo samu sebe , salim se cure...sve ste krasne jesi, super si,uvijek spremna na šalu i savjet!
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:24:53
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 mene nema nigdje sve ste mi drage i neču niti jednu posebno izdvajati,jer ako slučajno koju izostavim da se nebi naljutila ili uvijedila ja sam te navela al nisam broj ... al imaš potpuno pravo kad sam počela nabrajati skužila sam da nas ima punooo, pa ako nekoga zaboravim nije namjerno..
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:24:56
|
|
|
|
mariola
|
ja sam izostavila puno vas, a i opet ću: kika, koka, mladamama, nova mama, ejmama, tiha, kitty.............
|
|
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:26:58
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: Kika83 mene nema nigdje sve ste mi drage i neču niti jednu posebno izdvajati,jer ako slučajno koju izostavim da se nebi naljutila ili uvijedila ja sam te navela al nisam broj ... al imaš potpuno pravo kad sam počela nabrajati skužila sam da nas ima punooo, pa ako nekoga zaboravim nije namjerno.. ma znam da si me navela,hvala ti da krenem nabrajati popunila bi cijelu stranicu
|
|
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:28:25
|
|
|
|
ejmama
|
nema smisla nabrajati i nadam se da nitko neće zamjeriti. Ja samo želim reći ako sam ja nekog uvrijedila neka mi ne zamjeri. Mislim da nisam, nekad znam pobjeći a da ne pozdravim, ali nadam se da shvaćate.
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:30:27
|
|
|
|
tikica_69
|
ejmama Svatko se nekim nadje vise, s nekim malo manje. To ne znaci da ne volimo komunicirati sa svima. Meni je ovdje super a kao sto vidim i ostalima i neka tako i ostane
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:30:41
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 mene nema nigdje sve ste mi drage i neču niti jednu posebno izdvajati,jer ako slučajno koju izostavim da se nebi naljutila ili uvijedila ja sam te spomenula na drugoj temi jućer,nemoj tako
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:34:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ejmama nekad znam pobjeći a da ne pozdravim, ali nadam se da shvaćate. i ja... nekad mi zbilja nastane urnebes i ne preostaje mi ništa drugo nego da gasim.... žao mi je što se u tom trenu ne stignem odjaviti....
|
|
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:41:44
|
|
|
|
anne
|
Ja neću nikog izdvajati. Sve ste mi drage na svoj način. Tako smo različite, a funkcionitamo zajedno.
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 13:59:06
|
|
|
|
ZVRK
|
sve sta mi ok,ali moram priznati da one koje sam uspijela upoznati''u živo'',su mi maaaaaaaalo više ''sjele''
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 13:59:30
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: anne Ja neću nikog izdvajati. Sve ste mi drage na svoj način. Tako smo različite, a funkcionitamo zajedno. potpisujem
|
|
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 14:07:22
|
|
|
|
srećica
|
Ma sve ste vi cure super ne družim se dugo s vama ali kad sm tužna,sretna.trebam savjet bilo što znam gdje cas mogu nač i da čete mi pomoč nasmijat me i oraspoložit od sveg vam hvala
|
|
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 14:41:39
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
bedasto mi je nekoga izvdajati, jer bi to potrajalo...zašto - pa zato što za svakoga imam barem jednu lijepu rečenicu, no moram ovo naglasiti... ... CANDY - naj od naj od naj od naj od naj od naj jer NITKO me nije toliko puta odbio u pozivu na kavu, čak bi i Vin Diesela zašarmirala prije nego nju - no hard filings, stara
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 17:12:19
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ja uvijek zakasnim na neke teme Sve ste mi drage Svaka od vas zraci na svoj nacin... Cure koje sam osobno upoznala na druzenjima su mi ipak nekako blize, jer znamo da je drukcije kad s nekim pricas uzivo i kad tipkas ovako.. Necu nabrajati nikoga posebno, jer znam da vas ne mogu sve nabrojiti..pa cu recu da vas sve volim, svaku na svoj nacin Iako sam u poseljdnje vrijeme uvijek u nekom letu kada dodjem, volim vas sve sresti i pozdraviti i kad vas ne cujem koji dan, uzasno mi falite... I vi svi novi koji dolazite, ne sramite se pisati, jer mi koji nemamo vremena tipkati, volimo da i nakon nas ima onih koje smo potakli na nesto svim svojim piskaranjem, jer i nakon vas opet ce doci netko novi
|
|
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!