Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 13.3.2010 13:28:08
|
|
|
|
maja
|
3 cm ili 30cm 3 je premalo
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 13.3.2010 13:28:52
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: maja adax-a ima po svuda, mi smo kupovali u Sesvetama, a posteljinu mjenjala u nekoj drugoj njihovoj trgovini znam da ima...al znam i da je tockica iz dubrave a i ja sam pa pitam
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 13.3.2010 13:29:47
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: maja evo našla sam kolica 1990 kn 3 u 1 Plebani, ma super izgledaju, ko moja za 3ooo i peg perego za 5000 isto u adaxu ili? a ja kad rodim to se kupuju prvo mala kolica(mislim ona ležeća)? i kad opet nova? mislim za koliko mj opet? ja nis ne znam a imam puno pitanja :) a brzo će ta trudnoca proci
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 13.3.2010 13:30:55
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: maja adax-a ima po svuda, mi smo kupovali u Sesvetama, a posteljinu mjenjala u nekoj drugoj njihovoj trgovini znam da ima...al znam i da je tockica iz dubrave a i ja sam pa pitam o draga pa ne gine ti kafa onda kad se ja iskobeljam iz kreveta :)
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 13.3.2010 13:31:51
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 o draga pa ne gine ti kafa onda kad se ja iskobeljam iz kreveta :)
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 13.3.2010 13:32:25
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 IZVORNA PORUKA: maja evo našla sam kolica 1990 kn 3 u 1 Plebani, ma super izgledaju, ko moja za 3ooo i peg perego za 5000 isto u adaxu ili? a ja kad rodim to se kupuju prvo mala kolica(mislim ona ležeća)? i kad opet nova? mislim za koliko mj opet? ja nis ne znam a imam puno pitanja :) a brzo će ta trudnoca proci ma koliko bi ti kolica kupi odmah kakva trebaš i amen, idi na adx-ovu stranicu i dolje ti piše kolica 3 u 1 plebani, 1990 kn, neka plava, dalje nisam gledala kakvih još ima, ja ti preporučujem ta 3 u 1 definitivno Kolica 3u1 Plebani Kolica 3u1 Plebani - narančasta Kolica 3u1 Plebani - narančasta evo ovakva
< Poruku je uredio maja -- 13.3.2010 13:34:28 >
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 13.3.2010 13:33:58
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: maja IZVORNA PORUKA: Točkica28 IZVORNA PORUKA: maja evo našla sam kolica 1990 kn 3 u 1 Plebani, ma super izgledaju, ko moja za 3ooo i peg perego za 5000 isto u adaxu ili? a ja kad rodim to se kupuju prvo mala kolica(mislim ona ležeća)? i kad opet nova? mislim za koliko mj opet? ja nis ne znam a imam puno pitanja :) a brzo će ta trudnoca proci ma koliko bi ti kolica kupi odmah kakva trebaš i amen, idi na adx-ovu stranicu i dolje ti piše kolica 3 u 1 plebani, 1990 kn, neka plava, dalje nisam gledala kakvih još ima, ja ti preporučujem ta 3 u 1 definitivno znaci s tim kolicima sam mirna par godina?
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 13.3.2010 13:35:02
|
|
|
|
Točkica28
|
e da... i one babske priče... jeste vi kupovale kaj prije 7 mj trudnoce... mene babe plaše da je to lose grrrrrrrrrrr cccccccccc
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 13.3.2010 13:35:25
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: maja ma koliko bi ti kolica kupi odmah kakva trebaš i amen, idi na adx-ovu stranicu i dolje ti piše kolica 3 u 1 plebani, 1990 kn, neka plava, dalje nisam gledala kakvih još ima, ja ti preporučujem ta 3 u 1 definitivno potpisujem maju... kupis ta i mirna si za ovo dijete ak ne i za drugo... ja ak cu imat drugo,morat cu kupit nova jer moja koda je vozen rally sa njima
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 13.3.2010 13:35:53
|
|
|
|
maja
|
ako se ne raspadnu jesi moj je Noić 4 mj. bio u košari, do 9mj. u auto sjedalici a u kišobran kolicima se još može voziti
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 13.3.2010 13:36:25
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 e da... i one babske priče... jeste vi kupovale kaj prije 7 mj trudnoce... mene babe plaše da je to lose grrrrrrrrrrr cccccccccc ma u kojem dijelu dubrave ti zivis na to se uopce ne obaziri...kupi kaj ti treba da nebi sve morala na brzaka posto mirujes
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 13.3.2010 13:37:09
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 e da... i one babske priče... jeste vi kupovale kaj prije 7 mj trudnoce... mene babe plaše da je to lose grrrrrrrrrrr cccccccccc otišle smo van teme, ali odgovor je da sam sve imala kupljeno već tada i skoro spremno i speglano
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 13.3.2010 13:38:42
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 e da... i one babske priče... jeste vi kupovale kaj prije 7 mj trudnoce... mene babe plaše da je to lose grrrrrrrrrrr cccccccccc ja nisam slušala druge i kupovala sam sve prije. ako se ima za desiti desiti će se newovisno o tvojoj kupovini.
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 24.3.2010 13:23:20
|
|
|
|
BUMBIKA
|
u inersparu pampers pelene(giant paket)+vl.maramice 109 kn I ima bodića za 15 kn
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 24.3.2010 13:26:38
|
|
|
|
adryosijek
|
i ja sam bila u intersparu zna biti i u plodinama akcije za bebe
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 24.3.2010 14:24:00
|
|
|
|
osobno
|
evo da javim splićankama i okolici.. na gripama u nedilju opet rasprodaja markirane robe sniženo do 80%...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 24.3.2010 18:40:22
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: osobno evo da javim splićankama i okolici.. na gripama u nedilju opet rasprodaja markirane robe sniženo do 80%... ma di točno napiši adresu...hehehheheh...da se ja ne bi zaletila slučajno... šalim se, ne bi ja al da znam reč rođakinji koja je dole udata...kaj samo velim na gripama...bu znala di??
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 24.3.2010 18:42:28
|
|
|
|
danery
|
sl.brod i okolica-sniženja u skandalu,markirana roba do 70% povoljnija...
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 24.3.2010 18:49:09
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: osobno evo da javim splićankama i okolici.. na gripama u nedilju opet rasprodaja markirane robe sniženo do 80%... Napisi gdje tocno
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 24.3.2010 18:51:38
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Marta j IZVORNA PORUKA: osobno evo da javim splićankama i okolici.. na gripama u nedilju opet rasprodaja markirane robe sniženo do 80%... Napisi gdje tocno Samo su rekli koteks, gripe. Pretpostavljam onaj prazni prostor kod cukarina. marta ako dolaziš, javi se da se vidimo.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 24.3.2010 18:52:18
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Marta j IZVORNA PORUKA: osobno evo da javim splićankama i okolici.. na gripama u nedilju opet rasprodaja markirane robe sniženo do 80%... Napisi gdje tocno Osobnoooo di
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 24.3.2010 18:54:56
|
|
|
|
osobno
|
pitat ću zaovu ona će sto posto znat di točno, ali vidit ćeš hrpu ljudi...pa ih slijedi..
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 24.3.2010 18:55:51
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: Marta j IZVORNA PORUKA: osobno evo da javim splićankama i okolici.. na gripama u nedilju opet rasprodaja markirane robe sniženo do 80%... Napisi gdje tocno Samo su rekli koteks, gripe. Pretpostavljam onaj prazni prostor kod cukarina. marta ako dolaziš, javi se da se vidimo. Neznam moram viditi oce muz raditi a voljela bi obnoviti malo garderobu ako bude mog broja
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 10.4.2010 18:17:18
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
obuća za klince, prošlogodišnja kolekcija proljeće/ljeto u TL na sniženju ... našla za FJa proljetne Coconut cipelice za 70,00 kn, koža iznutra i izvana
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 10.4.2010 19:23:39
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov obuća za klince, prošlogodišnja kolekcija proljeće/ljeto u TL na sniženju ... našla za FJa proljetne Coconut cipelice za 70,00 kn, koža iznutra i izvana TL here I comeeeee....
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!