lunaleea -> RE: Kupanje - svaki dan ili? (13.12.2011 10:54:54)
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: mirna slažem se s pakom, slicne su i preporuke vani... jer u suprotnom koža gubi zaštitni sloj... njanja kod nas imamo odgovor na tvoj zasto: ima izrazito suhu kožu, kada ga tuširam svaki dan sve ga svrbi... iako bi on volio svaki dan brckati se u kadici... svaki dan mu operem intimne djelove, ali tusiranje svakodnevno izbjegavamo... jan isto ima atopijski dermatitis....poslije tuširanja mu kožu namažem sa a derma kremom za mazanje i već se on i sam mazaka po trbušiću...nakon kakanja ga obavezno tuširam....meni je to čas posla, a on je čist... Ne žilim nikoga osuđivati, ali to kupanje je tako malo vremena, a djeci toliko zadovoljstva... Dorotea je imala atopijski dermatitis, kupala sam ju svaki dan u čistoj vodi, svaki drugi dodala malo maslinovog ulja, prošlo joj je za 2 tjedna i nikad poslije problema..potrošila sam brdo love na kremice ovakve, onakve, ništa, malo joj je ublažilo samo, ali se pojavljivalo ispočetka svako malo..maslinovo ulje i baby nivea poslije za pregibe, odlična kombinacija..kad joj je prošlo, nastavila sam ju kupati svaki dan, ali joj se koža ljuštila, prorijedila sam na svaki drugi, i koža joj je postala čvršća, i sjajnija, stigla se prirodno obnavljati.. nije ni meni teško, a i njoj uskraćujem uživanciju, ali smatram da je zdravije kad se koža oporavlja bez preparata i previše vode..i nije isto kad se mi tuširamo svaki dan, i kad se klinci..njima koža nije tak onečišćena, bolesna i potrebna..djeca su!
|
|
|
|