|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: šišanje
24.7.2010 22:29:40   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 26
25.7.2010 0:50:31   
ELENA35
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Domija.Ja sam starijeg sina sa 6 mjeseci šišala mašinicom,nikad se nije bojao,a zato sad imam dečkića kojeg svi zamijenjuju za curicuuser posted image user posted image ,plavog,sav u loknicama,i mislim da ga još neću šišati...A kad dođe vrijeme za to,mislim da će to biti teška borbauser posted image user posted image user posted image jer mu nikad nitko nije dirao kosu na taj načinuser posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 27
25.7.2010 1:02:33   
lee
bravouser posted image user posted image  ja sam sad drugi put vodila alexa na šišanje i super je bio.user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 28
25.7.2010 16:12:11   
tita
Ja ću pohvaliti mog velikog dečka,sad nedavno smo imali prvo šišanje sa 11mj.Bio je odličan!!!!Bio je miran i jako dobar,nije mu ništa smetalo!!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 29
25.7.2010 16:12:56   
pincirotvajler
user posted image   bravo sviuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 30
25.7.2010 16:15:02   
njanja
mi jana šisamo svakih 2 mj od kada je imao 10 mj...kad mu narste kosa jako je neuredan...od muzevog bratica cura je frizerka i ona dodje kod nas, stavimo jana u hranilicu, pustimo mu crtic i sisaaajjjj... puno su mi zgodnija osisana i uredna djeca

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 31
26.7.2010 14:18:37   
Leluška
Mi smo išli na šišanje iz 2.godine - bio je ćelavac...
Smetalo ga je kaj mu pada kosa na facu, pa sam prva dva šišalja zaklonila tj. spojila rukama njegovo i svoje lice i dirali se nosevima, pa kasnije par šišanja sam mu samo ruku držala kad je frizerka šišala sprijeda, a sa 4 je full samostalan na stolcu kod frizerke! user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!