Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 15:47:30
|
|
|
|
leilany
|
ninockica moja primi moje saucesce...ako ista trebas samo me nazovi....
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 16:07:22
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Iskrena sućut tebi i tvojoj cijeloj obitelji...Jako mi je žao,drži se
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 17:02:12
|
|
|
|
Monica
|
Žao mi je Iskrena sućut..
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 17:02:45
|
|
|
|
mali_macic
|
moje saucesce
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 17:52:59
|
|
|
|
Anoniman
|
tak je i moj djed umro, za stolom, sa žlicom u ruci.... neka počiva u miru moja sućut
|
|
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 17:56:53
|
|
|
|
curice
|
iskrena sućut
< Poruku je uredio curice -- 20.6.2010 17:57:22 >
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 18:11:47
|
|
|
|
ivanaa
|
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 18:16:06
|
|
|
|
tiny
|
moja sucut,zao mi je...
|
|
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 19:09:11
|
|
|
|
nemammaste
|
Iskrena sućut
|
|
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 19:16:06
|
|
|
|
božica
|
Moje saucesce
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 19:26:38
|
|
|
|
mala pcelica
|
moje sučešće
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 20:23:35
|
|
|
|
ninolina
|
hvala vam od srca svima...evo vidjeli smo ga i oprostili se ....čak nisam mogla ni plakati...cijeli dan me svaka sitnica dovede do suza i onda sada tamo ni jedna...znam da su me djeca gledala pa sam valjda htjela biti jaka...kad smo došli moja iris je otišla u njegovu sobu i pokazuje da ga nema...e tu je bilo presudno za mene i sestre...njega stvarno više nema...mi smo mislile da će živjeti do stote....kupio si skuter , pao s njega , i opet ide dalje...kad jedan takav borac izgubi bitku ...neznam koliko smo mi oko njega onda slabi...uglavnom sutra je sprovod ja i sestra nećemo ići...ja zbog djece jer iris neće kod nikoga ostati a definitivno mi je mala da ju vodim a ona zbog ostalih ljudi jer nesmije biti u prevelikom kontaktu...ali eto nekako nam treba da nam to sjedne...baš mi fali uvijek mi je bio najbolji deda...iako je on pravi deda mojim sestrama a meni skoro pa ništa....nikad nije bilo razlike...kako je kupio jednoj tako svima trima...i da...ja sam mu bila najdraža..ko mala a sada je mene zamjenila iva...obožavao ju je...srećom pa ona nije doma da to sada prolazi ...hvala vam još jednom ...divne ste
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 20:33:09
|
|
|
|
ejmama
|
Moje saučešće tebi i tvojoj obitelji
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 20:33:48
|
|
|
|
leilany
|
ninocka
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 20:40:44
|
|
|
|
boba125
|
iskrena sucut tebi i cijeloj obitelji
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 21:12:44
|
|
|
|
Wukovarka
|
Moja najiskrenija sućut
|
|
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 22:46:38
|
|
|
|
njanja
|
ninolina, znam da nije nikakva utjeha, ali pokusaj se praviti da je ziv, samo da ga dugo nisi vidjela. Ja dan danas nakon 17 god od smrti dede i 14 od bakine, imam dojam kao da ih dugo nisam vidjela, ali dobro znam da su uvijek tu kraj mene. Primi moje iskreno saucesce.
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 22:49:08
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: njanja ninolina, znam da nije nikakva utjeha, ali pokusaj se praviti da je ziv, samo da ga dugo nisi vidjela. Ja dan danas nakon 17 god od smrti dede i 14 od bakine, imam dojam kao da ih dugo nisam vidjela, ali dobro znam da su uvijek tu kraj mene. Primi moje iskreno saucesce. hvala draga...ja znam da će on uvijek biti uz mene i moju djecu
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 22:51:39
|
|
|
|
Ninaa
|
Znaš da će uvijek biti uz vas i čuvati vas s neba!
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 22:52:04
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Znaš da će uvijek biti uz vas i čuvati vas s neba! hvala ti...i na poruci na mobu
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 22:54:50
|
|
|
|
Ninaa
|
Nema na čemu ak želiš popričati nazovi! Ne nosim se baš s takvim situacijama ali znaš da imam iskustva, nažalost!
|
|
RE: Umro moj dragi deda 20.6.2010 22:56:11
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Nema na čemu ak želiš popričati nazovi! Ne nosim se baš s takvim situacijama ali znaš da imam iskustva, nažalost! hvala ti...dobro sam...obavila sam danas ono najteže tako da sad je lakše
|
|
RE: Umro moj dragi deda 21.6.2010 0:11:03
|
|
|
|
crex
|
Draga, iskrena sućut tebi i obitelji moj deda je davno umro, ali ja znam da on bdije nadamnom, kao uvijek
|
|
|
|
RE: Umro moj dragi deda 21.6.2010 5:45:28
|
|
|
|
troubled
|
moja sućut ninolina... otišli su davno, ali znam da nas svih čuvaju... a da nedostaju i nakon toliko godina, nedostaju.... drži se...
|
|
RE: Umro moj dragi deda 21.6.2010 8:09:36
|
|
|
|
zaba
|
primi moju sućut
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!