ribica30 -> Razlika u simptomima (22.6.2011 9:05:15)
|
evo i mene na ovom forumu, konačno hehehe dakle ovak: odnedavno smo dragi i ja počeli raditi na bebici. Potrudila sam se učiniti svoje životne navike još zdravijima iako niti do sada nisam bila poročna [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Između ostalog, pročitala sam hrrrpe stranica na netu o prvim simptomima trudnoće, al odjednom sam shvatila da ti prvi znaci imaju puno sličnost recimo s upalom mjehura ili jajnika ili pak s trovanjem hranom. E sad, kako do testa moram čekati još hm 10 dana, ima li netko ideju kada bi se zaista moglo raditi o trudnoći a ne o upali?? Ono što mi se događa jest da me glava užasno boli svaki dan (nikad me u životu bolila nije), jako puno mokrim (20-ak puta dnevno, i noću), bole me leđa prilično, zna mi svaki dan u neko doba postati malo mučno i ne guštam u kavi više (počela mi se kiselina dizati na nju, pa sam ju prestala piti za svaki slučaj). I još jedna zanimljiva stvar- po cijele dane svaki dan me "škakljaju" jajnici, više lijevi nego desni. Zaista ne boli nit najmanje, al osjećaj je kao da su mi mali mravi prelaze po donjem dijelu trbuha. Svi navedeni simptomi se javljaju zaista unazad 10-ak dana, razdobljem koje mi se poklapa s ovulacijom. je li neka od vas imala iste simptome i da je kasnije doznala da je trudna? Ili je samo upala
|
|
|
|