Marti83 -> RE: Travanjske bebice :) (9.5.2012 18:06:36)
|
GreenSheep mojem malom je pupak otpao 5 dan i bio je pod lampom,tako da je to 100% razlog. Bio je stalno na otvorenom,pelena podvrnuta s prednje strane i naravno prašila sam mu sa praškom kod svakog povijanja a i češće. Ja dohranu koristim jer je u rodilištu tako počelo,malo sam onda imala mlijeka jer ga mali nikako nije navukao jer je stalno spavao i lijen je za sisanje.Bolje se izdoji pa ostavi svog mlijeka ako ga imaš dovoljno.Ima u ljekarnama vrećica za pohranu izdojenog mlijeka za kupiti... Što se tiče hrane,ne jedem još ništa prženo na velikoj masnoći,sve je većinom kuhano,ne jedem: salatu,cvjetaču,brokulu,kupus kiseli,ništa konzervirano(paštete,hrenovke,salame...),ništa kiselo(krastavci,cikla i sl.u teglici,pa svo citrusno voće),grašak,grah,kukuruz... Ma ukratko skoro ništa[sm=jezicek.gif] Papam tikvice,rižu,paštu,juhice,kuhane mrkve,krumpir i tooooone slatkog.Kilaža mi još uvijek stoji na istom[sm=bravo.gif] Jučer sam imala kontrolu kod gin. i kod pregleda mi je malo dok je širio sa onim metalnim dolje otvorio ranu od epiziotomije.Malo uz zub je prokrvarilo,ali je odmah zaustavio krvarenje.I tako još 2 tjedna bez keksanja za mene...uh tko će toliko čekati[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|