|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Vruća čokolada
31.1.2013 10:52:53   
tiha
bumbi vidjela sam vas i ja prosli tjedan u glasu user posted image stvarno se rodio mali čupko presladak je!

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 101
31.1.2013 10:54:30   
BUMBI
Hvala tiha i tebiuser posted image
Nadam se da će mi čupko dozovoliti da još malo tipkamuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 102
31.1.2013 10:55:21   
danery
opa,pa b nam je medijska ličnost user posted image user posted image
ja novine od prošle godine gledam kao friške novosti user posted image user posted image strašno....

ehej,b,ja jedva otvorila slikice da zjaknem čupavca,a komentare ne prima user posted image komp nam je definitus za otpis user posted image nikako mm-a nagovoriti da kupi novi,a prvenstveno njemu treba....
aaaaaaaaaaal ugl.da sam ga našlajbala (po sistemu il ti il poštar-a poštar em star em gadan ko porez na luksuz user posted image ))-najesen će biti acije i lova na user posted image br.2 user posted image

eh da....BEJB NEMA ALERGIJA NA NIŠTAAAAAAA user posted image user posted image doduše jaaaaaaaako malo je porozenila koža na grinje,trave i histammine,i to jedva,pa je dr rekla da će pisati kao reakciju iako je skoro ispod granice za zabilježiti....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 103
31.1.2013 10:58:14   
tiha
danery ja isla kupit kucne papuce i kupila laptop. tako bi mogla i ti user posted image bas sam spaljena otkad sam razvedenauser posted image user posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 104
31.1.2013 10:59:15   
BUMBI
Da,da jesi vidjela Danery kako sam preko noći postala zvijezdauser posted image
Znači novi komp vam treba,a tm se još nedauser posted image ,ali bitno da si ga nagovorila za akciju,superuser posted image user posted image
Baš sam te htjela pitati kako je prošlo u Vk?Ajde supr da nije alergična,a jesu joj vadili Ige?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 105
31.1.2013 11:00:07   
BUMBI
Aaaaa,tiha dobra siuser posted image
Tako se to radiuser posted image user posted image user posted image
A papuče jesi na kraju kupila ili ne?user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 106
31.1.2013 11:02:56   
danery
e ige još nisu,samo prick test,jer smo kasno došli za lab,pa ćemo to tu u os....
nego jel bi ja mogla njih iz laba zvati da dođu kući pa da joj izvade krv kao što bi i inače?a da tako naprave za alergiju test? user posted image

super je bila bejb,izdržala sa onim kapljicama bez većih problema,morale smo joj sestra i ja puhati malo da joj bude lakše user posted image
kad smo ušli,kaže sestra ajme kako velika cura,a ja ono,pa da,al nema ni 2,5 godine user posted image
žena se uhvatila za glavu,zove drugu sestru,veli ne znam kako ćemo s njom,takvi mali se ne daju držati.....a na kraju sve 5 user posted image
bio neki dečkić od kakvih 7 godina,siroče je u par minuta nabubrio kao osama izboden user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 107
31.1.2013 11:03:39   
tiha
nisam uspjela kupituser posted image plavusa sta cesuser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 108
31.1.2013 11:06:31   
danery
user posted image user posted image user posted image tiha,pa nisi ti kriva user posted image user posted image

moram gibati po bejb,:* vam svima,pa se tipkamo user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 109
31.1.2013 11:09:02   
anaxx
pozdrav cure, samo da vam se javim.... uz kavu!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 110
31.1.2013 11:18:07   
anne
Dobro jutro!
tiha, anaxx dugo vas nisam čitala.

Nas dvije se vratile iz 2h šetnje! Koji divan dan.
A popodne ćemo u Čatež!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 111
31.1.2013 13:35:49   
danery
juhu,ima koga?nas 2 stigle kući,sad siesta....
oblajsale trgovinu,nahranile i izganjale golubove,gledale lutkice kako plešu.....i sad pauza,nekome za nešto user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 112
31.1.2013 13:39:40   
BUMBI
Evo mene opetuser posted image ,ali ni sad neznam koliko će mi moj čupavac dozvoliti jer već dugo spava,pa ako nestanem da znašuser posted image
A vidim vi ste lijepo uživale vaniuser posted image user posted image
Joj,ja bi tako izašla u šetnjicu,ali neznam jle nam rano,patronažna rekla d asačekamo da bude mjesec danauser posted image
Nisam ti jutros odgovorila za vaditi krv,ali mislim da nemože se jer je to u sklopu doma zdravlja,a za Ige se ide u bolnicu vaditi pa zato mislim da nemože.
E,a nisam te pitala kako to da tek od jeseni krećete u akciju user posted image ?To ako slučajno tebi prije uleti neki posao ili?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 113
31.1.2013 13:47:30   
danery
dada,to zbog posla user posted image mada ja mislim,ovim tempom i slobodnim radnim mjestima-ahaaaaam,baaaš ću početi za par mjeseci user posted image
još on buba razloge zašto ne bi:da ne bude premala razlika,da sam ja jako nervozna,pa kako ga je strah nakon onog poroda sa bejb,i onda blebne PA MI SMO VEĆ STARI user posted image

a za lab pitam jer je ksenija vodila svog starijeg na vađenje,kao za alergiju,i to u dz i na bris nosa i krv....ma baš ću nazvati pa pitati....

hm,ja bi malo provirila van sa bebaćem ako bi bila u stanju-da sam na tvom mjestu.....ubundaš ga,malo se proluftate i mir,ne trebaš sad maraton ophodati....

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 114
31.1.2013 13:52:18   
BUMBI
Ma tako smo i mi čekali da se ja zaposlim,pa kao što kažeš svi se otimali za meneuser posted image
A vidim tm ima dosta razloga,a ovaj da ste stari mu je originalanuser posted image user posted image
A nemam ti onda pojma,možda najbolje da ipak nazoveš i pitaš,pa češ znati.
A jel ti možda ona rekla zašto toliko onda kašlje kad nije bolesna?
Što se mene tiče ja se osječam ok,već sam i D vodila koji put u vrtićuser posted image ,a i moram doPortanove popodne ili ujutro do Dm-a po slikice,a i one pelene što se dobiju gratisuser posted image ,a malo i da prošetam po kojoj trgovinici,već sam zaboravila kako se to radiuser posted image
Ma nisam ni ja mislila biti 100 godina vani,vidjet ću još s mm kad dođe kući šta on kaže...
evo moj čupavac se javlja

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 115
31.1.2013 13:55:08   
danery
pa hoće dijete u šetnju user posted image
rekla nam je da je najvjerojatnije virusni bronhitis kod nje sezonska boljka,i ima malo povećane krajnike.....kao d od naše pinci,samo ipak malo bolje stanje....

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 116
31.1.2013 13:57:30   
BUMBI
Aha...a joj D od pinci se baš jako pati s timeuser posted image
Prvo čovjek mora jesti jer će vjerovatno biti veliko urklikanje kad se probudi(nastavio je,ja ga samo okrenila) jer ipak nije jeo od 11 sati,a inače kad je budan može svakih sat vremena jestiuser posted image
Hoćete vi i popodne van ili?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 117
31.1.2013 14:02:49   
danery
o da,moram ići obnoviti mjesečnu,pa ćemo tramvajem u vozikanje i opet malo na trg.....baš voli onog čikicu sa onim lutkicama na uglu,ne znaš tko se više guza uz pjesmice,lutke ili bejb user posted image

hehe,znači okret bio dovoljan user posted image sad tipkaj brzo user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 118
31.1.2013 14:06:22   
BUMBI
A dobra je bejbuser posted image
D se uvijek bojao takvih likova,a ni danas ga baš ne voli gledatiuser posted image
Jel ti sada spava bejb ili?
Meni bi D trebao leći kad dođe kući,jučer smo isto.Kasnije mi zaspe,a ujutro se rano probudi.
Samo što sumnjam d aće L opet zaspati,ali barem će mm biti kod kuće,nadam se d aće s njim htjeti leći malo ili ću ja,a L ću uvaliti tatiuser posted image ..iako mislim da bi mu se prva opcija više svidjelauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 119
31.1.2013 14:13:43   
danery
ma ona čim čuje kakvu glazbu,odmah mrda turom user posted image
najjača mi kad zapjeva KAD SI BIJA MAJA MAJE VOJIJA SI MOOOOJEEEEEEEE user posted image
uz tu ima i onu ivedbu ja posijah repu,žena veli mak i vrtigu,vrtiguz,pokrepamo od smijeha s njom user posted image
hehe,ma da,uvali ti bilo kojeg tm i mir....ja tako sinoć otišla preko kod frendice,kao,da joj popravim nokte.....od 4 do 8 smo se namrdavale s tim user posted image user posted image
ofkors,mm morao dadiljati,okupati bejb i nahraniti ju user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 120
31.1.2013 14:15:21   
BUMBI
Idem,moram još postaviti stol dečkima za ručak,a i L se budi..uživajuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 121
1.2.2013 14:54:26   
BUMBI
Hej ima li koga za user posted image user posted image user posted image ?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 122
1.2.2013 14:55:59   
Tanjica Tanja
Evo ima mene, kako si?user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 123
1.2.2013 14:56:03   
anaxx
Ej, Bumbi, kako ste? Još se nismo pisale od kad si rodila... čestitam još jednom!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 124
1.2.2013 14:57:34   
cuba
Hej curke, kako ste miuser posted image
Ja doduše još ni ručak nisam stavila kuhati ali kavicu mogu uvijek popitiuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?

Oznake

Sve najbolje!