sarah_zg -> RE: Nova kuhinja! (18.3.2013 19:26:23)
|
IZVORNA PORUKA: anaxx Evo me ponovo: trebam mišljenje za ugradbene aparate... Kao prvo izabrala sam okrugli jednokoritni sudoper (imam perilicu), i od aparata bi uzela elektrolux ploču 3+1 (plin+staklokeramika) i pečnicu isto od elektrolux-a, s katalitičkim samočišćenjem... zanima me da li netko ima to i kako je zadovoljan... pečnica će mi biti povišena i ugrađena do frižidera pa su mi rekli da tada ne preporučaju pirolizu ako čišćenje jer je to jako velika vručina i bla, bla.... ajde malo savjeta nabacite.... [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja imam sve elektrolux, osim te ploče za kuhanje, ona je whirpool i bezveze mi je, crno staklo, sve se vidi, ali kod mene se općenito sve vidi u kuhinji (mislim na zmazanoću) jer je crveno-crna, odnosno bordo crna. Dakle, imam pećnicu s pirolizom i to je super stvar, ali moja je na drugom kraju od hladnjaka, isto je povišena i grije to dosta, ali isplati se, vjeruj mi. Pa jel ti mora baš biti uz hladnjak? Ne možeš promijeniti raspored?
|
|
|
|