danery
|
hehe,mda,čitam o tvojim zvjezdicama.... imala i ja na plafonu,jedva skinuli,krateri ostali...sad bi fino uzela kakav veći komad papira,naljepila na njega ili komad tila,neke tanje prozračne tkanine,pa stavila kao zastor sa zvijezdama ili natefterila na plafon...miša ti,sad mi došla ideja opet za muljanje utamanit će me muž,jučer sam zalila zid kavod,ne ide dolje....taman ionak trebamo krečit taj dio kuće a okretanje....hmmmm,ova se moja okrenula sa 10 tjedana na trbuh,pa natrag,i tako radila par dana,i prestala,kao,to sam naučila,ajmo dalje i sad nedavno opet počela....tak da....ima vremena,npr.moja starija nikako nije htjela do skoro 8 mjeseci na stomak.... gospa mi spava....izujedala me onim svojim zubekom,vrag jedan,ne vidi se,al tako fino pili kad sisa da zvijezde brojim,ni ne moram naljepnice kupovati počela je klopati jednu kašicu dopodne,kombiniram voće sa mlijekom/žitaricama.....dosad je probala krušku,jabuku,šljivubananu,breskvu,malo mrkve...i rižine i kukuruzne pahuljice... pije i sirup,željezo,pa da dobije ipak malo c vitamina mućkam joj sokiće od svježeg voća... i tak.... pretumbah jučer obleku,puuuuuna ladičetina....em veća roba,em dugi rukavi,čarapci,štramplice,partikle,i eto ti gužve....
< Poruku je uredio danery -- 6.9.2016 13:19:08 >