cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

27.01.2011, 22:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.01.2011, 22:53

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

onda ću ja pohvaliti sebe zato što sam uspjela izgraditi jako lijep odnos sa svojom velikom 17ogodišnjakinjom ...a na ovom malome Pikecu tek radim user posted image

svaki dan hodam bar sat i pol (to je za održavanje linije i psihe)
a danas sam stigla i "polizati" stan tak da nam je sve sjajno i mirišljavo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 27.1.2011 22:56:31 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

27.01.2011, 23:21

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

ja ču se pohvalit da sam konačno ofarbala kosuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2011, 08:24

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

28.01.2011, 08:49

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

28.01.2011, 08:56

clock-img

cuba

pencil-img

21489

user posted image user posted image user posted image  za temu i naravno user posted image user posted image user posted image  cureuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

28.01.2011, 09:17

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Bravo cure i za temu, ja se nemam još kaj pohvaliti osim da sam danas ujutro prije posla popila kavu sa šogi i da mi je dan odmah boljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

28.01.2011, 09:32

clock-img

maja

pencil-img

6000

Ja se hvalim da sam jučer pogledala dobar film i da ću naći barem 2-3 puta tjedno vremena za pogledati još kojiuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

28.01.2011, 09:35

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

ja cu se pohvalit da sam konacno se potpuno oporavila od poroda,i još cu se pohvalit da sam išla rodit s 71kg a sad imam 57...mada muzic veli da sam mu sad premršava..al nema veze,ja sam si bas zadovoljna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

28.01.2011, 10:19

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

I ja se hvalim da radim na svom strpljenju i super mi ideuser posted image . Čak se i muž čudi što se sa mnom dešavauser posted image .
Drugo hvalim se jer sam jučer s dvoje klinaca, sama uspjela cijeli stan izglancati opeglati hrpu veša, skuhati fini ručak.Usput sam još skakala oko njih, malenu sam svako malo hranila jučer joj se samo sisalo, igrala se sa sinom i na kraju ih oboje okupala, i sebe naravno i još sam uspjela isfenirati kosuuser posted image . Tako da jutros pijem kavu u miru

clock-img

28.01.2011, 11:48

clock-img

malatajna

pencil-img

115

Ja se baš dobro osjećam jer sam u zadnje vrijeme dosta toga riješila pa ću se malo i vama pohvaliti. Budući da se mjesecima sve vrtilo oko boravka u bolnici s mojom curkom, konačno sam se pokrenula. U zadnja dva tjedna položila sam 3 ispita, bila na predavanju i sutra idem na jedno, a jučer i danas pišem seminarski. I dobro mi ide. Valjda mi je nedostajalo malo mentalne vježbe, a i moram to riješiti prije poroda... user posted image
Curka je na čuvanju kod bake i uživa... i njoj treba opuštenog igranja nakon svega. Baš sam zadovoljna! user posted image

Dvije princezice... 28.10.2009. i 16.4.2011.

clock-img

28.01.2011, 11:59

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: malatajna

Ja se baš dobro osjećam jer sam u zadnje vrijeme dosta toga riješila pa ću se malo i vama pohvaliti. Budući da se mjesecima sve vrtilo oko boravka u bolnici s mojom curkom, konačno sam se pokrenula. U zadnja dva tjedna položila sam 3 ispita, bila na predavanju i sutra idem na jedno, a jučer i danas pišem seminarski. I dobro mi ide. Valjda mi je nedostajalo malo mentalne vježbe, a i moram to riješiti prije poroda... user posted image
Curka je na čuvanju kod bake i uživa... i njoj treba opuštenog igranja nakon svega. Baš sam zadovoljna! user posted image

user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

28.01.2011, 12:00

clock-img

ana*

pencil-img

94

Ja ću pohvaliti ideju da se otvori ovakva tema!user posted image

Ljubav se zove Luka- 01. 04. 2011

clock-img

28.01.2011, 12:50

clock-img

Krky

pencil-img

1683

Modesty...jel mi to imamo cure iste dobi? I ja se mogu pohvalit našim odnosom. A za sada se jedino mogu pohvalit kako izhendlam sve njih i još ostanem prilično normalnauser posted image

MAMA SA 6 ******

clock-img

28.01.2011, 13:18

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image  za sve

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

28.01.2011, 16:23

clock-img

elle1

pencil-img

1378

IZVORNA PORUKA: natalijax

ja ču se pohvalit da sam konačno ofarbala kosuuser posted image user posted image user posted image

a ja cu se pohvalit da sam napokon nasla vremena da operem svoju metar dugu kosu   user posted image user posted image user posted image user posted image ....

clock-img

28.01.2011, 22:24

clock-img

dami

pencil-img

2750

evo da se i ja priključim.
Prvo, skinula 3 kg u kratko vrijeme pravilnom prehranom.
Drugo, idem redovito u teretanu, to tako opušta...
treće, odličila sam konačno koristiti svoju vozačku dozvolu koja godinama skuplja prašinu, ovo zadnje sam još samo na odluci...user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

clock-img

29.01.2011, 00:51

clock-img

pticica

pencil-img

3622

da i ja sebe pohvalim

clock-img

29.01.2011, 08:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

30.01.2011, 11:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

31.01.2011, 08:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

31.01.2011, 08:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

31.01.2011, 14:36

clock-img

zvrkolino

pencil-img

46

Ja cu se pohvaliti da sam ocistila dimnjak ko pravi dimnjacar jer sam ga prvo zapalila (nista strasno )

clock-img

31.01.2011, 14:43

clock-img

maja

pencil-img

6000

hvalim se da sam napravila tortu od pelena i da je ispala čisto dobro za prvi puta user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

31.01.2011, 22:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400