cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

[Obrisani korisnik]

clock-img

20.03.2009, 11:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

20.03.2009, 11:56

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Kupila sam ih , ali ih baš nisam koristila.

H 07 E 09

clock-img

20.03.2009, 12:16

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Nama su obicno sluzila da ih oni voze po parku user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

20.03.2009, 12:27

clock-img

Anoniman

e, sad zavisi na kakva misliš.
ona jeftina, obična kišobran kolica smo kupili za P. kad je bila mala i nisam bila zadovoljna s njima, jer nisu imala ležeći položaj, a nisu baš dugo ni trajala, kotači su riknuli, tenda se raspala i tako su završila kod bake, pa nam posluže umjesto hranilice kad svi - čoporativno - dođemo na ručak nedjeljom.

za Elenu smo kupili - POŠTENA - kišobran kolica: PP Pliko x-lite, i preodlična su! Jesu skupa, ali vrijede, možeš ih korisititi skoro od početka, jer imaju položaj, ne baš 0-ti, nego nešto između skroz ležećeg i polusjedećeg, taman za spavanje. Sklapaju se u kišobran i idu s nama - gdje mi tu i ona.

clock-img

20.03.2009, 12:29

clock-img

dominik

pencil-img

7965

meni su super bila za do vrtica i nazad i za daljnje relacije setnje su super...imamo mali auto pa su nam i u tu ruku dobro dosla, a znao je i zaspat u njima jer su imala spustanje naslona ali ne do kraja...

clock-img

20.03.2009, 12:55

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

IZVORNA PORUKA: dominik
meni su super bila za do vrtica i nazad i za daljnje relacije setnje su super...imamo mali auto pa su nam i u tu ruku dobro dosla, a znao je i zaspat u njima jer su imala spustanje naslona ali ne do kraja...

slažem se, za šetnju su super kad su djeca veća i kad imaju ritam spavanja pa ne zaspu više tijekom šetnje.

FJ JE FRAJER

clock-img

20.03.2009, 13:44

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Nemamo ih, ali planirala sam uzeti neka jeftinija za more.

Samo luda mama...

clock-img

20.03.2009, 16:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]