cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

[Obrisani korisnik]

clock-img

15.10.2008, 11:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

15.10.2008, 12:07

clock-img

troubled

pencil-img

7104

toliko da sam svaki dan neizostavno tu user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.10.2008, 12:19

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

kada god ''uhvatim''slobodnog vremena ja sam na rr

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

15.10.2008, 13:09

clock-img

lelo

pencil-img

5066

Puno mi znači druženje na rr.Pošto puno mojih prijateljica više trče za karijerom nego za dječicom, ne znaju šta znači imati dijete tako da neke teme ne mogu sa njima podjeliti. Sa svima vama ovdje na rr mogu.user posted image

Leon 19.04.2007

clock-img

15.10.2008, 13:11

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Kada sam se preselila u HR tražila sam informacije po raznoraznim forumima, ali užasno mi je falilo nešto tipa slovenske RR. U to vrijeme RR HR još nije bila aktivirana.. Kad se je pojavila, bila sam presretna i nisam odustajala od nje i ako sam na početku razgovarala skoro sama sa sobom..user posted image presretna sam što je prijavljenih toliko fenomenalnih ljudi, svatko sa svojom posebnom pričom.. Što je nama svima zajedno je da smo dobri u srcu i da volimo djecu...user posted image Zaboravila sam još dodati da sam zbog RR-HR potpuno zanemarila RR-slo...user posted image user posted image I naučila sam pisati hrvatski (nije idealno, ali još učim..user posted image )

znači mi puno...

< Poruku je uredio mirna -- 15.10.2008 13:12:29 >

clock-img

15.10.2008, 13:15

clock-img

tiha

pencil-img

10103

sta da vam kazem vidite po mojim objavama koliko sam tu!!!!! user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

15.10.2008, 13:37

clock-img

božica

pencil-img

8832

znaći znaći--čista pozitivauser posted image user posted image
samo tako user posted image prave smouser posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

clock-img

15.10.2008, 15:34

clock-img

Puli

pencil-img

12860

puno nam znači
zajedno smo jačiuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

15.10.2008, 15:43

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

tek sada kad mi je komp i signal u banani vidim da mi puno znači jer od kada sam trudna manje plazim i izlazim i vi ste mi kao obitelj user posted image user posted image ....
jedva čekam da se sve stabilizira pa da opet mogu "kenjati" kao i prije!!!

Kissi, kissi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.10.2008, 16:58

clock-img

piggy

pencil-img

6299

meni RR puno znači,sad kad nemam baš vremena užasno mi fali,ne znam kaj se dešava,nisam uopće u toku,kad se navikneš na nešto nemreš samo tako prestat.
obožavam RR jer kad mi je najviše trebalo pozitivnih misli vi ste mi bili tu.

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

clock-img

15.10.2008, 20:39

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Jaaako puno! Svaki slobodan trenutak preko dana zavirim malo ovdje da vidim šta ima novoga, da popričamo malo u bircu i da se družimo. user posted image
Kad mi je komp bio u banani, i ja sam bila takva, jer nisam znala kam bi sa sobom. Ak sam free, prvo kaj radim je dođem na raju. user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

clock-img

15.10.2008, 20:44

clock-img

Ira_

pencil-img

1603

Normalno da mi puno znači ipak se tu dobro nasmijem na komične situacije i rastužim zbog tuđih tragedija ili nesreća. Nema veze što je ovaj forum namjenjen mamama,budućim mamama i onima koje to žele postati, te neizostavnim tatama, tu smo da se družimo, saznamo mnogo o stvarima koje niti nemaju veze sa ovim portalom. Jednostavno uživam u razgovoru sa svima Vama !!!

clock-img

15.10.2008, 21:15

clock-img

njanja

pencil-img

8766

Mislila sam da forume posjećuju ljudi koji nemaju svojih prijatelja-u stilu, šta će ti forum ako imaš ljude oko sebe s kojima možeš razgovarati....

Pogriješila sam....raja mi je uljepšala zadnje dane trudnoće i olakšala prve majčinske dane, sve ste bile tu za mene sa svojim savijetima, podrškom.....sa vama sam razgovarala/razgovaram o onome o čemu ne pričam sa prijateljicama.....
I još se uz to dobro zabavljam......user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

16.10.2008, 09:28

clock-img

Elena

pencil-img

1874

IZVORNA PORUKA: Puli

puno nam znači
zajedno smo jačiuser posted image

daleko ste mi od ociju al od srca niste,presretna sam sto sam pronasla rr i sta reci PUNO VAS VOLIM!

volim vas sve

clock-img

16.10.2008, 20:16

clock-img

Candy

pencil-img

9948

IZVORNA PORUKA: njanja

Mislila sam da forume posjećuju ljudi koji nemaju svojih prijatelja-u stilu, šta će ti forum ako imaš ljude oko sebe s kojima možeš razgovarati....

Pogriješila sam....  sve ste bile tu za mene sa svojim savijetima, podrškom.....sa vama sam razgovarala/razgovaram o onome o čemu ne pričam sa prijateljicama.....
I još se uz to dobro zabavljam......user posted image

Potpisujem user posted image !

clock-img

17.10.2008, 20:01

clock-img

mamavlatkica

pencil-img

1219

meni raaj fakat puno znaći , svi ste super i zabavno je sa vama .
Bila sam na puno foruma ali raja mi je naj , zakon ste cure .
Da nuisam našla promo letak u TL. ne bi ni znala da postoji ovako super mjesto kao raja
Volim vas . user posted image

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .
LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima
Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku .
Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda

Zadnji članci

article-img