cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

[Obrisani korisnik]

clock-img

22.03.2011, 10:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

22.03.2011, 10:42

clock-img

Ally

pencil-img

141

Hvala na obavijesti cvrči. 

clock-img

22.03.2011, 12:47

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Dobro su se sjetili i to kažnjavatiuser posted image user posted image user posted image
Meni je nepojmljivo voziti dijete van AS.

Roko i Dino user posted image

clock-img

22.03.2011, 12:56

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: cuba

Dobro su se sjetili i to kažnjavatiuser posted image user posted image user posted image
Meni je nepojmljivo voziti dijete van AS.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

22.03.2011, 12:57

clock-img

pticica

pencil-img

3622

ja ne koristim sjedalicu, dok je bila manja jesam, kad ju je prerasla nisam drugu kupovala
sjedim s njom pozadi i ne vidim nikakav problem u tome

clock-img

22.03.2011, 13:07

clock-img

drugasrecica

pencil-img

996

Ja svoju djecu obavezno stavljam u autosjedalice user posted image
Al sad me uhvatio smijeh kad samo promislim kako su nas naši vozili u autu kad smo bili maleni, pa čovječe tad nije ni postojala autosjedalica. Tako mi je mm pričao kako su njega kad je imao godinu dana i sestru mu koja je tad imala 4 i po godine, roditelji vozili u autu bez autosjedalica i tako sve do Njemačke i nazad user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

clock-img

22.03.2011, 13:14

clock-img

maja

pencil-img

6000

Bilo je i vrijeme za takvo što...srećice, mislim da je onda i bilo puno manje prometa, a i mislim da čak nije ni bilo pojaseva odozada!

A nema mi ružnijeg vidjeti kako dijete stoji odozada između dva sjedala user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

22.03.2011, 13:15

clock-img

pticica

pencil-img

3622

ja se samo jezim na one sto stave djecu naprijed, dal samu ili s mamom u krilu, svejedno, to mi je bas stravicno

clock-img

22.03.2011, 13:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

22.03.2011, 13:24

clock-img

pticica

pencil-img

3622

za to stajanje se slazem
uvijek opominjem D da treba lijepo sjediti,ponekad me i poslusauser posted image

clock-img

22.03.2011, 13:43

clock-img

njanja

pencil-img

8766

IZVORNA PORUKA: cvrčak

A što se tiče onoga kako je nekad bilo..mislim da je to jako loš izgovor za bilo što,jer jedno je kada ljudi ne znaju jer znanost nije napredovala,ali drugo je svjesno ignorirati dokazano.

Nekada nije bilo ni bilježnica, nego su naši starci nosili kredu i pločicu u ruci do škole, a danas djecu s tim u školu ne bi poslali....

Ja sam alergična na bilo koga tko svjesno vozi dijete iz dana u dan bez AS

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

22.03.2011, 14:32

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Mislim da je suludo uspoređivati kako je bilo prije 30 ili više godina. Tad smo se vozili u stojadinima i fićama koj nisu mogli ni 50km/h a sad smo svi u malim jurilicama i koliko god mi vozili polako i "sigurno", uvijek ima onih koji vole stisnut gas i zlo se začas desi.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

22.03.2011, 15:18

clock-img

drugasrecica

pencil-img

996

naravno da je suludo uspoređivat nekad i sad, zato me je i uhvatio smijeh user posted image user posted image user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

clock-img

22.03.2011, 21:33

clock-img

Fever

pencil-img

1388

a koji je rad sa košarama....ja svoju nekad u košaru stavim? hm mislin da će sad non stop u AS

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

clock-img

23.03.2011, 07:54

clock-img

leilany

pencil-img

9082

fala Bogu samo nek kontroliraju....
vec sam rekla imam susjedu koja malu od rodenja vozi na suvozacevom mjestu u krilu...hebote glavu bi joj otkinula,a ima AS doma....uzas....
al kod nas je sve na pola,tak da mislim da bu i ova akcija nekak brzo zaboravljena il stavljena pod tepih....

BEK 27.o5.o9.

clock-img

23.03.2011, 08:43

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

meni su klinci uvijek u sjedalicama a kada zvrkić ide sa nekim drugim u auto dam im buster koji je kupljen samo zbog toga

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

23.03.2011, 11:31

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

E pa neka i nek budu velike kazne da se ljudi malo opamete, svaki dan vidim da djeca lamaću po autu, danas je baka u vrtić dopeljala blizanke od dvije godine koje su po autu skakale,a na našoj obilaznici je u dvije godine bilo 25 sudara, jeza me ulovi kad vidim kak ih voze. Uf.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

23.03.2011, 11:33

clock-img

novamama

pencil-img

8532

pohvaljujem ovu akcijuuser posted image , samo me zanima da li se i odrasli trebaju vezivati iza?
ne zezam, stvarno me zanima....

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

23.03.2011, 12:57

clock-img

katy mama

pencil-img

838

IZVORNA PORUKA: cvrčak

..vezanja na zadnjim sjedalima.
Ako sebe ili svoju djecu niste do sada vezali zbog  sigurnosti,počnite zbog financija.

nova mama i odrasli

svaka cast na kontroli user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo u sjedalici od rodjenja,i bas zato se malac naviknuo na nju user posted image
moram priznat da je moja mama u par navrata govorila-sto ga stavljas,neces daleko-halooooo,a uostalom kako ce kad ja sama vozim,kad nema mm,znaci mora u nju

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

clock-img

23.03.2011, 18:43

clock-img

danery

pencil-img

10504

IZVORNA PORUKA: mariola

Mislim da je suludo uspoređivati kako je bilo prije 30 ili više godina. Tad smo se vozili u stojadinima i fićama koj nisu mogli ni 50km/h a sad smo svi u malim jurilicama i koliko god mi vozili polako i "sigurno", uvijek ima onih koji vole stisnut gas i zlo se začas desi.

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)