cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Čudni zvukovi

clock-img

22.05.2011, 22:50

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

Dal vaš bebyfon hvata čudne zvukove,moj svaki 15 sekundi piiiiip već dva sata,već me strah da mi nisu vanzemaljci u dvorištu

clock-img

22.05.2011, 23:26

clock-img

lilia

pencil-img

3618

Naš hvata svu dječurliju iz zgrade i okolice tako da smo prvu večer kad sam ga uključila doslovno svakih pet minuta trčali u sobu a naš je spavao ko top.
A i ne treba nam jer drekavac kad zadreči tresu se zidovi..user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

clock-img

23.05.2011, 11:55

clock-img

bubaMaja

pencil-img

930

prebaci na drugu frekvenciju (ako imaš tu opciju) mi smo naučili razlikovati zvukove jer nama hvata i naše zvukove dolje koliko je jak.. a isto smo se natrčali prvih dana )))))))))

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

clock-img

23.05.2011, 12:10

clock-img

ama

pencil-img

760

IZVORNA PORUKA: natalijax

već me strah da mi nisu vanzemaljci u dvorištu

user posted image user posted image user posted image legenda si....user posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

clock-img

23.05.2011, 12:35

clock-img

lilia

pencil-img

3618

Na kraju smo ga spremili, smeta mi kad šumi.
Već mi se uho izoštrilo pa ga odmah čujem.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

clock-img

23.05.2011, 22:02

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Ja sam to koristila samo kratko sa jednim djetetom. Upravo su me ti sumovi i krckanje na liniji smetali. I onako kada je beba zaplakala bez greske sam ju cula i odmah se odazvala. Nakon toga, nikad vise.