cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

ŠTO KAD DIJETE NAVRŠI 6. MJESEC

clock-img

17.05.2011, 15:57

clock-img

MALI MEDO SPAVA

pencil-img

22

MOLIM VAS TREBAM POMOĆ!ŠTO KAD DIJETE NAVRŠI 6 MJESECI?ŠTO TREBAM PREDATI U SOCIJALNO OD PAPIRA DA MI PRODUŽE PORODILJNI NA JOŠ 6 MJESECI DOK MI BEBA NAVRŠI 1 GOD?. U MEĐU VREMENU MI JE ISTEKAO UGOVOR O RADU I POSLODAVAC GA NE ZELI PRODUŽITI!ETO...AKO NETKO ZNA NEKA POMOGNE SAVJETIMA!!!user posted image user posted image user posted image !

clock-img

17.05.2011, 18:43

clock-img

jelenna

pencil-img

174

upravo taj ugovor o radu treba koji vas poslodavac ne zeli produziti,kopija rodnog lista i izjava supruga da ostatak porodiljnog ide u vasu korist tj da ga on nece koristit

clock-img

17.05.2011, 19:08

clock-img

S84

pencil-img

308

Inace se to predaje s 5 mj... Ako zelis kontinuirane uplate

clock-img

17.05.2011, 23:35

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

ma možeš predat i s malo zakašnjenja...ja skroz zaboravila i kad mi je mali imao 6,5 mjeseci ja se sjetila na to...nazvala HZZO i pitala kaj da sad radim da ne zgubim naknadu..rekli mi da donesem potvrdu od poslodavca da se nisam vratila na posao niti koristila godišnji odmor,kopiju rodnog lista od maloga i nek to sve donese mm tak da odma tam potpiše da se odriče prava na porodiljni...i sve nastvila normalno primat
odi sutra tam ili nazovi i iznesi problem pa bu ti rekli kaj da delašuser posted image
držim fige da prođe ko meni

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

17.05.2011, 23:45

clock-img

S84

pencil-img

308

Pa naravno da se moze zakasnit, nece se naknada izgibit. No ako je to kasnjenje iza obracuna hzzoa onda uplata kasni jedan mjesec pa dobijes dvije u sljedecem. Mozda to nekom znaci!

clock-img

19.05.2011, 10:28

clock-img

maja

pencil-img

6000

A ja došla tamo sa 6 mjeseci i rekli mi da mi se automatski produžilo user posted image A nisam bila u radnom odnosu pa vjerovatno zbog toga!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

19.05.2011, 10:33

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Ako ti poslodavac ne želi produžiti ugovor, ako imaš uvjete za novčanu naknadu od biroa, odi prvo k njima pa onda na produljenje porodiljnog.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

19.05.2011, 13:02

clock-img

MALI MEDO SPAVA

pencil-img

22

IMAM 1 GOD RADA BEZ PRESTANKA.NIKAD NISAM KORISTILA NAKNADU S BIROA!user posted image PUNO HVALA NA POMOĆI!SVIMA!user posted image

clock-img

19.05.2011, 13:03

clock-img

MALI MEDO SPAVA

pencil-img

22

MARIOLA, ŠTA SE MOGU UBRAT PARE I OD BIROA I OD SOCIJALNOG?ILI?

clock-img

19.05.2011, 13:28

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Imat ćeš pravo kad ti djete napuni godinu dana. Sad se moraš na jedan dan prijaviti na hzz, podnjet zahtjev za novčanu naknadu, uzet od zavoda potvrdu da si nezaposlena i s tom potvrdom otić u HZZO. HZZ će te odjavit i prekinut novčanu nakon par dana kad dobije rješenje da si produžila porodiljni. I onda kad ti dijete napuni godinu, u roku od mjesec dana se ponovo javi na HZZ i oni će ti napravit ponovo zahtjev za novčanu pa ćeš je tek tad dobiti.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

19.05.2011, 13:31

clock-img

MALI MEDO SPAVA

pencil-img

22

OK!HVALA!user posted image user posted image