cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Šta ste vi?

clock-img

05.04.2011, 21:13

clock-img

NIKy

pencil-img

403

Postoje 4 vrste osobnosti-ličnosti. Koja ste vi?

SANGVINIK: voli se zabavljati, vedri su, vole izlaziti i privlače ljude. Šaljivi su i plijene pažnju. Te traže pažnju, naklonost, pohvalu i prihvačanje od onih koji ih okružuju. Optimisti su i šarmantni. Mogu biti i neorganizirani, povišenih osječaja i osjetljivi na ono što drugi misle o njima. Sangvinik osoba se može nazvati "brbljavom".
MELANKOLIK: sangvinikova suprotnost. Nedokučiv, zamišljen, okrenut prema sebi, teži savršenstvu. Njegov moto- "Ako nešto vrijedi napraviti, to vrijedi napraviti kako valja". Uvijek mogu dokazati da je za trenutni problem kriv netko drugi. Često trebaju osječajnost i podršku od drugih, ali i prostor i tišinu. To su pažljive i organizirane osobe. Ovakva se osoba naziva mislilac.
KOLERIK: Dok melankolici misle da su u pravu, kolerici to znaju. Čak i ak se drugi suprotstave njihovim zamislima, oni i dalje teže na svoj način.  Nema smisla raspravljati sa takvom osobom. Oni su dinamični, vođe života i njihov moto je preuzeo Nike- "Just do it!" Kolerici traže poštovanje i odanost od drugih. Vole izazove i prihvačaju teške zadatke. Neosjetljivi su na tuđe osječaje. O koleriku možete reči- "On ti se stvarno unosi u facu!" Ova osoba zove se tvorcem.
FLEGMATIK: Kolerici su naklonjeni flegmaticima, koji će se sa njima slagati i neće ima dopustiti nikakve probleme. Ne znači to da flegmatici nisu bistri, u stvari oni su najpametniji od svih nas. Dobro znaju da će svojom slatkom i ugodnom osobnošču natjerati druge da obave njihove zadatke. Flegmatici ne vole izazove, rizike i iznenađenja. Iako izbjegavaju stresne situacije, pos pritiskom mogu dobro djelovati. Suzdržani su i imaju svoj moto- "Da se ne živciraju zbog sitnica." Traže mir i tišinu i češće će pregovarati nego se boriti. Pomažu onima kojima je pomoč potrebna. Oni su pasivni promatrači.

Naša lavica se rodila 17.08.2010. :))
Ljubav beskrajna - http://www.youtube.com/watch?v=EUNgyKLBzF4

clock-img

05.04.2011, 21:14

clock-img

NIKy

pencil-img

403

Ja sam križanac sangvinika i melankolika user posted image A vi?

clock-img

05.04.2011, 21:15

clock-img

maryanne

pencil-img

57

Ja sam melankolik, a mm flegmatik... Luda kombinacija!!!

clock-img

05.04.2011, 21:17

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

sangvinik

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

clock-img

05.04.2011, 21:18

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ja sam sve po malouser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

05.04.2011, 21:20

clock-img

leilany

pencil-img

9082

isss ovo kad cujem dobijem proljev,sračku,dijareju,trčkalicu..user posted image
ugl...imam jednu frendicu koja je par godina samo pricala o tome kak je ona bubam sangvinik,njen muz bubam melankolik...
mi smo ludili....
hebote zivjela je po tome,zivi horor...
i da,kao slag na kraju,kad se udavala moja frendica poklonila joj je tu knjigu...i visnjica na kraju,kad sam se ja udavala poklonila je i meni user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

05.04.2011, 21:21

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

flegmatik

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

05.04.2011, 21:24

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: leilany

i da,kao slag na kraju,kad se udavala moja frendica poklonila joj je tu knjigu...i visnjica na kraju,kad sam se ja udavala poklonila je i meni user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja cu odvalit

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

05.04.2011, 21:26

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja cu odvalit

user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

05.04.2011, 21:26

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Sangvinik

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

05.04.2011, 21:29

clock-img

anne

pencil-img

8091

Potpuni sangvinik!user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

clock-img

05.04.2011, 21:45

clock-img

jagodicabobica

pencil-img

1678

IZVORNA PORUKA: anne

Potpuni sangvinik!user posted image

clock-img

05.04.2011, 21:58

clock-img

mayathebee

pencil-img

1544

isss ovo kad cujem dobijem proljev,sračku,dijareju,trčkalicu..user posted image
ugl...imam jednu frendicu koja je par godina samo pricala o tome kak je ona bubam sangvinik,njen muz bubam melankolik...
mi smo ludili....
hebote zivjela je po tome,zivi horor...

user posted image

Nemam pojmauser posted image  Valjda sam miksus svega ovoga!!! Ili zapravo, flegmatik koji živi sa
sangvinikom i poprima njegova obilježja.
Jel i ovo ima na popisu stanovništva? user posted image user posted image user posted image

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

clock-img

05.04.2011, 22:22

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

ej lei luda si ko šlapauser posted image user posted image user posted image
ja čisti melankolik- možda malčice i kolerikuser posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 5.4.2011 22:31:18 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

05.04.2011, 22:26

clock-img

lidac0605

pencil-img

4975

Ja sam čisti kolerik...muž,pa rekla bi melankolik..kaj se to slaže?Nemam pojma

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

clock-img

05.04.2011, 22:46

clock-img

NIKy

pencil-img

403

leilany, tvoja frendica je bogami zaglibila u to!!!! i vjerujem da vam je dop... ako vam je toliko o tome pričala... ja to iz zezancije stavila....zabave radi, da imamo kaj god piskurati... why not user posted image

clock-img

05.04.2011, 23:01

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Melankolik

Roko i Dino user posted image

clock-img

06.04.2011, 09:39

clock-img

njanja

pencil-img

8766

KOLERIK: Dok melankolici misle da su u pravu, kolerici to znaju. Čak i ak se drugi suprotstave njihovim zamislima, oni i dalje teže na svoj način.  Nema smisla raspravljati sa takvom osobom.

bilo mi je dovoljno da pročitam 1. rečenicu da znam tko sam user posted image user posted image user posted image Mislim da će se mnogi od vas nasmijati na ovo

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

06.04.2011, 09:44

clock-img

jagodicabobica

pencil-img

1678

IZVORNA PORUKA: njanja

KOLERIK: Dok melankolici misle da su u pravu, kolerici to znaju. Čak i ak se drugi suprotstave njihovim zamislima, oni i dalje teže na svoj način.  Nema smisla raspravljati sa takvom osobom.

bilo mi je dovoljno da pročitam 1. rečenicu da znam tko sam user posted image user posted image user posted image Mislim da će se mnogi od vas nasmijati na ovo

ihhh znam ja tebe jer u kuci imam jednog takvoguser posted image user posted image

clock-img

06.04.2011, 09:46

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Sangvinik

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

06.04.2011, 09:49

clock-img

mirna

pencil-img

8134

mix... ponekad brbljava, ponekad zamisljena, ponekad bi se samo svadjala, a ponekad me ne dira nista....user posted image

clock-img

06.04.2011, 21:58

clock-img

dikac

pencil-img

1452

našla sam se svugdje, i ja sam mix

clock-img

06.04.2011, 22:19

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Nisam se nasla nigdje 100%, no pomalo svugdje.

clock-img

08.04.2011, 11:06

clock-img

DEA

pencil-img

591

mišano-melankonik/flegmatik....user posted image

Ne činim drugima ono što ne želim da se meni čini..........