Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
Bokić svima... imam jedan veliki problem.... jednom sam već bila udana... crkva i sve što ide s tim... zatim sam se rastala i sada se opet udajem ali samo kod matičara, roditelji, kumovi i ja i moj dragi. Sad me muči... ŠTO OBUĆI??? S obzirom da je vjenčanje 28.3. a ja sam sada već u 26. tjednu trudnoće... mora li biti baš bijela haljina ili može neka tunika i tajice.... jer sa svojim trbušćićom.... hm... a i nije to da su svatovi, to je samo večerica.... CURE PLIZ HELP
19.01.2009, 15:21
Dajana
985
Ja bih na tvom mjestu obukla neku zgodnu svečanu trudničku haljinu, po mogućnosti nježne boje npr. bež, kad bi imala još i malo čipke bilo bi super. Staviš neku zgodnu pripadajuću špangu u kosu i bit ćeš predivna. sretno.
19.01.2009, 15:21
ivanaa
4923
HI HI I JA SAM SE DRUGI PUTA UDAVALA TRUDNA.OBUKLA SAM SLJOKASTU SREBRNASTU HALJINICU S POJASOM ISPOD PRSA DO KOLJENA PA SE TRBUSCIC N9IJE VIDIO A HAKJINA JE BILA DOVOLJNO SVECANA A NE VJENCAICA
19.01.2009, 15:22
ejmama
7290
Obuci ono u čem ti misliš da ćeš dobro osijećati! Važno je kako će te se vi zabaviti! Ne brini!
19.01.2009, 15:26
Marta j
7508
Meni se rodica udavala drugi put i bila je trudna 6mj obukla je prljavo bijelu haljinicu do koljena a gornji dio je bio ukrasen cipkom i takve nijanse cipelice i nesto u kosi. Tako mozes i ti nades neku lijepu haljinicu njezne boje i detaljima je upotpunis i biti ces super.
19.01.2009, 15:28
Wukovarka
6821
Obuci ono u cemu ces se dobro osjecati... Ja sam se prije 3 mjeseca vjencala kod maticara, imala crnu tuniku, tajce, i preko bijelu vesticu i bijelu torbicu...
19.01.2009, 15:38
skoma
15
MISLITE NA JE OK BIJELA TUNIKA I BIJELE TAJICE I BIJELE ČIZME???
19.01.2009, 15:40
Marta j
7508
Mislim da ces tada moci i neke balerinke jer je to kraj treceg mjeseca al sve ovisi kako ce kod vas vrijeme,mi ode mozemo balerinke pocet dosta rano nositi.
19.01.2009, 15:42
skoma
15
IMAŠ PRAVO... MA IMAM JA I BIJELE CIPELICE JOŠ OD PRVOG VJENČANJA... hvala curke...
19.01.2009, 16:35
Ruža
14064
IZVORNA PORUKA: Dajana
Ja bih na tvom mjestu obukla neku zgodnu svečanu trudničku haljinu, po mogućnosti nježne boje npr. bež, kad bi imala još i malo čipke bilo bi super. Staviš neku zgodnu pripadajuću špangu u kosu i bit ćeš predivna. sretno.
Potpisujem!
19.01.2009, 19:32
dami
2750
IZVORNA PORUKA: ejmama
Obuci ono u čem ti misliš da ćeš dobro osijećati! Važno je kako će te se vi zabaviti! Ne brini!
Upravo tako, ja sam se udavala drugi put isto trudna i nisam se bacala u troškove. Nas je bilo 7 na svadbi(samo večera) i svi smo bili ležerno obučeni, nikakve ceremonije.
19.01.2009, 23:25
njanja
8766
pa baš je u zadnje vrijeme u modi neka "trudnička" roba...tipo širokih haljinica gore rezanih ispod prsiju....pogledaj malo u naf naf-ja sam tamo probavala haljinice dok nisam bila trudna i rekla sestri kad sam se vidjela: kada budem truna i htjla izgledati trudno, doći ću u naf naf
ali takvih haljinica ima svugdje....
važno da si ti i tvoja bebolina u trbuhu dobro osijećate u čemu god bila.....
sretno i čestitke!!!