cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Što pokloniti za Zlatni pir?

clock-img

08.09.2010, 09:20

clock-img

novamama

pencil-img

8532

imate li kakvu ideju?

nama na pamet padaju satovi, ali nam je malo preskupo...
zlato? bo...

help!!!

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

08.09.2010, 09:25

clock-img

maja

pencil-img

6000

za roditelje ili?

welnes vikend, toplice, masaža

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

08.09.2010, 09:31

clock-img

novamama

pencil-img

8532

za svekrvu i svekrauser posted image

vidiš, dobra idejauser posted image

clock-img

08.09.2010, 09:35

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

će raditi feštu?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

08.09.2010, 09:38

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Ideja o nekom welnes programu mi je dobra. Usput bi pokušala doći do nekih njihovih slika od mladosti do danas pa složiš neki lijepi album.

clock-img

08.09.2010, 09:40

clock-img

novamama

pencil-img

8532

da, idemo u restoran, bit će 20 ljudi...najbliža obitelj i dragi prijatelji...

clock-img

08.09.2010, 10:34

clock-img

njanja

pencil-img

8766

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Usput bi pokušala doći do nekih njihovih slika od mladosti do danas pa složiš neki lijepi album.

da da, super ideja...
sad imaš u DM-u da napraviš onu photo book kao album http://www.dm-drogeriemarkt.hr/clanak/76

možda malo više posla za tebe, ali da nađeš njihove slike s vjenčanja, s djecom kad su bili mladi, pa sada sa unucima pa skeniraš pa sve to posložiš u taj album i onda oni to isprintaju u DM-u i čeka te u najbližem DM-u...
Ja bi to ful voljela nekome napraviti,a  tako nešto sam dobila od najbolje frendice za janovo rođenje-unutra mi je stavila sve moje trudničke slike i neke moje rečenice iz mailova koje sam joj slala za vrijeme trudnoće, o mojim osjećajima i tako...uglavnom, prekrasno, rasplakala sam se kada sam dobila,a  sada mi je divna uspomena

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

08.09.2010, 10:40

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Super ideja Zvonki. mi smo nećaku tj za prvi rođendan napravili book, slike od prvog dana do prvog rođendana.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

08.09.2010, 12:04

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

a super mi je ova ideja za taj spa tretman, to im sigurno ne bi palo na pamet da si sami poklone user posted image
Ili taj photo book ili da nadjes neku njihovu lijepu sliku zajednicku pa da je uradis u velikom formatu za zid? user posted image

Zadnji članci

article-img