cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Što sve nosite na plažu?

clock-img

22.06.2009, 13:38

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Mi rucnike, kremu za suncanje, peraje i maske i koju kunicu za slatkac ili pivce....
Ako je bas izrazito vruce, onda znamo uzeti ice tea jer njega mozemoi toplog popiti.....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

22.06.2009, 14:37

clock-img

m600

pencil-img

6732

ručnike,dušeke,maske za ronjenje,od hrane nekad neki čips ali većinom ništa jer nam je plaža blizu apartmana, flašu obične vode...

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

22.06.2009, 14:37

clock-img

twitty

pencil-img

3428

rucnike,kremu,zaleđenu vodu,djeci voca,razno-razne arganje
za more(kantice,lopatice,brodici...),rezervni kupaci da ne stoje mokri,
kape,cipelice za u more,pelene,kune,ev.fotic....
mogla bi do sutra nabrajatiuser posted image
kad idemo izgledamo ko konvojuser posted image

gibam...

clock-img

22.06.2009, 15:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

22.06.2009, 15:52

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Zavisi koliko smo udaljeni od mora. Ove godine bojim se da ćemo ići u punoj ratnoj spremi.user posted image

Samo luda mama...

clock-img

22.06.2009, 16:24

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

ovisi sa kime idem na more.
dok nije došeo zvrkić u našu familiju bilo nam je dosta ručnik i dobra ekipa ,a sada sve i svašta od hrane,te kremice za mazanje.nikakve posebne opreme''za u more'' jedino kanticu i lopatice za malenoga

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

22.06.2009, 16:49

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

Šugamane, kreme za sunčanje, ležaljke za mene i mm, vodu, ako smo u društvu nešto za grickati i loptu za igranje u vodi

clock-img

22.06.2009, 17:15

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Isto kao i vi: tonu stvari... Nek' se nađe... Obično pola toga ni ne trebam...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

22.06.2009, 17:21

clock-img

curice

pencil-img

10443

ručnike,kremu za sunčanje,maske za ronjenje,kantice,lopatice,voda za piće,kupaće za presvlačenje...

clock-img

22.06.2009, 18:30

clock-img

BruMa

pencil-img

2513

Ja doslovno uzmem putnu torbu za plažu.Luftići,ručnici,frižider s pićem,raznorazna pomagala za plivanje za djecu,suncobran.Užas-ko da se selimo!user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

clock-img

22.06.2009, 19:00

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Ručnike, ležaljke, kreme, rezervnu odjeću, karte, luftiće, vodu, voće ili sl. za grickati. Uglavnom, kako nas je petero, izgledamo ko' Čehi kad idemo na plažu user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

22.06.2009, 19:55

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Ručnik,krema za sunčanje,fotoaparat,boca vode,sunčane naočale i časopis ili knjiga...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

clock-img

22.06.2009, 20:49

clock-img

Viky

pencil-img

2283

ručnike,igračke za igru,maska,peraje,kreme za sunčanje,badiće za presvući se,knjiga za čitanje(za kratke trenutke mira kad se mala zaigra pokraj mene ili sa tatom),jastuk za napuhavanje,voče,keksecipele za vodu...pravi smo česi...

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

clock-img

22.06.2009, 22:38

clock-img

dominik

pencil-img

7965

rucnike, vrecu sa igrackama, caj, krema za sucanje, krema za ubode, octenisept, rukavice, slauf, stapici i smoki, suncobran, mob, fotic, 2 gaca za kupanje, pelene, vlazne maramice, boca vode za otusirat ga (ne stavljat na sunce jer poprimi abnormalno veliku temperaturu pa skoro da sfurite djete ko jauser posted image )

clock-img

22.06.2009, 22:43

clock-img

koka

pencil-img

10266

IZVORNA PORUKA: dominik

rucnike, vrecu sa igrackama, caj, krema za sucanje, krema za ubode, octenisept, rukavice, slauf, stapici i smoki, suncobran, mob, fotic, 2 gaca za kupanje, pelene, vlazne maramice, boca vode za otusirat ga (ne stavljat na sunce jer poprimi abnormalno veliku temperaturu pa skoro da sfurite djete ko jauser posted image )

eto isto tako + kolica i kamera i voća jer tad mi jede bilo koje voče user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

clock-img

23.06.2009, 12:30

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Joj to je prava mala kravana kad idemo na more, bazen , suncobran, hrana, voda, kupaći , rezervna roba za Hanu,Luftmadrac da može spavati, igračke za more.... Nekad je bio dovoljan samo ručnikuser posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

clock-img

23.06.2009, 12:40

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

punu ratnu spremu....
luftič, maska, ručnici, kreme i ulja, gemišt, sok, voće, sendviće, grickalice, nekaj za čitati, karte za belu...a sad kad mala bude  onda i njoj sto čuda na napuhavanje i mali suncobran...ja sam inače na plaži od ručka do kad sunce ne zađe...sad se ta malo mijenja ali nadam se ne preveč...imamo šumu tak da bu mala u šumi a ne u apartmanu!!!user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."